Skønhedssladder

Jeg smuglæser altid celebrity-tips på skønhedsfronten. Uanset om de er fra The New York Times, ELLE eller popper op på en af de udenlandske favoritblogs. For underholdningens skyld, siger jeg til mig selv. Men tænk nu alligevel, hvis der var en åbenbaring, en anelse nyt eller måske noget helt skævt, som ingen havde tænkt på før.  Her får du et par sladrende sandheder. Nogle mere tilgængelige end andre, og med en enkelt, der får mig til at lukke øjnene. Måske kan du gætte hvilken?

 • Victoria Beckham er jo ikke noget fårehoved, men hun sværger til stamceller fra får. Behandlingen hedder Sheep Placenta Facial, koster $500 pr. gang med stamceller, der flyves ind fra New Zealand
 • Angelina Jolie er på kaviarcreme og vist nok en version fra Sibirisk stør døbt Baerii, som skulle være ekstra mættet med protein.
 • Gwyneth Paltrow er dronningen af omega3-fedtsyrer. Insisterer på omega3 i både mad og hudpleje.
 • Cate Blanchett og…lad mig bare gøre det kort: SKll (jeg har set, hvor umanerlig flot hud den dame har. Og nej, selvfølgelig er det ikke bare SKll).
 • Madonna har lår, som jeg altid har ønsket mig. Rygter vil, at maskinen der holder dem så spændstigglatte hedder Cellupulse Wave Therapy og koster i nærheden af et mindre sommerhus. Desværre kan den ikke bruges i ansigtet.
 • Jennifer Aniston bruger hæmoridecremen Prepapation H (kan købes i England), når hun vil have ekstra her-og-nu-frisk hud omkring øjnene. OG så smører hun vipperne ind i Vaseline hver aften med henvisning til blød smidighed.

SNUP TIPPET: Hvis du ligger inde med et celebrity-tip, så hit gerne med det i kommentarfeltet. Og ikke noget med snegle, igler eller andet snask. Tak.

Følg @Beautyspace på Instagram ** Bloglovin’ ** Eller haps bloggen direkte til din indbakke ** Og nix weiter

23/11/2013
Nye hoveder
25/11/2013
Landets måske labreste julepakke-kalender

Kommentarer

 • Susanne Lang Pedersen

  Cate Blanchetts hud er utrolig smuk og jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor man kan købe SK-ii produkter, selv om jeg godt ved, at det nok ikke alene er disse produkter, der giver den smukke glød, hun har.

  04/12/2013
 • Sidse Pipi

  Jeps! Omega3 er den halvdel vi roligt kan tro på.

  26/11/2013
 • @ Birgitte B – Neeejjj, det ville du vel ikke, og slet ikke nu, hvor du er selvproducerende på skønhedsfronten. Opfordring til alle andre: Kig lige forbi Birgittes produktion, som hun fortæller om på sin blog.

  @ Karoline – Jo, det har jeg også læst. Men har der været billeder ude af hendes nye, korte hår?

  @ Dorthe – Det med neglene må jeg prøve. Lige nu er de helt naturel…har ellers haft Shellac på i virkelig mange måneder, men takket være verdens bedste negledame, så bliver der passet godt på naturneglen.

  @ Charlotte K – Idéerne mangler jo i hvert fald ikke.

  @ Sanne – Dejlig gave – har du brugt gavekortet? Det er mange år siden, Ole selv har behandlet. I dag er det hans ansatte i spaen, der også har de celebre kunder…men jeg ved, han jo altid snakker med dem.

  @ RijaH – Ville ønske, jeg kunne svare dig.

  @ Sidse Pipi – Omega3’en tror vi på, ikke?

  @ Marie R – Haha, nej det var Jennifer A’s vaseline-tip ;o) Kender ikke det med babyfedtet…men hvem tænker også på rynker, når man lige har fået en baby ;o)

  @ AD – Du har SÅ meget ret…dog ikke mht. hæmoridecremen, for jeg husker at jeg tjekkede ingredienslisten (men det er dog gel’en jeg har), og der var ikke godtgørende olier i.

  @ Rie – Men på den lange bane, du ved….

  Stor hilsen Anette

  26/11/2013
 • Rie

  Hæmoridecreme og vaseline må være billigst! Resten har jeg vist ikke råd til ;.)

  25/11/2013
 • AD

  Hej A. Kan ikke tilføje sladder, men kan tilføje, at der måske kan være en sammenhæng mellem deres råd… Hæmoridecremen er, så vidt jeg ved, baseret på hajleverolie – altså især squalene – og gærekstrakt. SKll er netop også baseret på gærekstrakt. Og squalene er fedtstof, der indgår i hudens fedtstofopbygning (kolesterol), ligesom omega3-fedtsyrerne er fedt til cellemembranfornyelse. Blot til sjov info…
  KH AD

  25/11/2013
 • Marlene Høj

  Jeg håber ikke at Jennifer bruger den samme creme i begge ender, hvis hun har det problem…

  25/11/2013
 • Marie Rasmussen

  Ha ha ha …. det der med numsecremen, den er da et gammel trix. Er der ikke også noget med, at det fedt en baby har über alles, når de er nyfødte, det skulle være godt mod rynker ?…

  Jeg tror det er Victorias beauty fif der fik dig til at lukke øjnene Anette 🙂 Har jeg ret?

  25/11/2013
 • Sidse Pipi

  Ha ha ha jeg tror ikke på halvdelen af det, men sjovt er det 🙂

  25/11/2013
 • Øhhh hvordan fungerer det med stamceller fra får? Er det noget der bliver sprøjtet ind i huden? eller hvordan? 😮

  25/11/2013
 • Hæmoridecreme, altså. Forstår slet ikke at hun offentliggør det. Og selvfølgelig er fru Beckham på stamceller fra får. Hvad skal konen dog ellers bruge alle sine penge på? Ak ja, at være rig. 😉 jeg fik gavekort til Ole H ansigtsbehandlinger i halvtredsårsgave, se det er luksus jeg kan forstå. Desværre ikke med Ole som behandler men med hans dejlige produkter.

  25/11/2013
 • CharlotteK

  Mærkelige damer! Stamceller fra får og hæmorridecreme – hmmm. Hvad man dog ikke gør, for at se lækker og rynkefri ud:-)

  25/11/2013
 • Dorthe

  Love it – tip fra celebs’ sluger jeg også til mig. Mest fordi de er sjove, men også inspirerende.
  Jeg har også hæmoridecremen liggende, og det virker virkelig!
  Derudover har jeg til tider meget gullige negle (også selvom jeg trofast bruger base coat) pga. konstant forbrug af neglelak. Men læste engang, at Eva Longoria sætter neglene i en citron for at lyse dem – særligt den hvide kant – så det skulle prøves. Og nu gør jeg det også af og til, for det virker. 🙂

  25/11/2013
 • Karoline Lundberg

  Er det ikke noget med, at Frk. Aniston har fået ødelagt sit hår efter en keratin behandling ? 😉

  Tak for sladder.

  //K

  25/11/2013
 • Vaseline og hæmoridecreme??? Seriøst. Jeg ville aldrig lade nogle af delene komme nær mit ansigt…
  Men så er det jo godt, at du tit kommer med en masse andre anbefalinger søde Anette 😉

  25/11/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.