Skønhedssport, vindere, stamceller og en fødselsdag

Ansigtsyoga og elektronisk facegym er bare et par af de sportsagtige beauty-treats, vi har vendt på bloggen. Nu har Danmark også fået sit eget sportshotel. I Rebild – som har den smukkeste wild west-natur, der vil skubbe alle ud i en eller anden ahhh-tilstand. Og hvor jeg var heldig at bo i weekenden. Du kan hverken ligge i en blød i en ansigtsmaske eller få fikset negle, men du kan booke sportsmassager og fysiostrækkeri. Eller svømme, løbe, cykle, sove, spise…god espresso har de også. Nu vi er ved sporten, så har hende her, som hører til mine yndlingskvinder, i øvrigt netop lanceret et nyt cool sportsmagasin døbt Moove. Tjek det ud.

Noget der jo også går sport i, er skønhedsnyheder. Både mængden af dem, men også helt konkret. Beauty-sport  er en trend vi vender tilbage til om lidt. Lige nu er der tre nyheder, som du skal vide findes:

 • Caudalie – rødvinshudplejen extraordinaire er landet i Danmark. Jeg er vild med deres ingrediensvalg og seriøse tilgang til bl.a. beskyttende resveratrol.
 • Rudolph Care – kommer med et (tør jeg godt sige) længeventet serum. Tester spændt i øjeblikket. Det er noget med en tandpineplante og nogle ret så mættende dråber. Stay tuned.
 • Rodial Stemcell Super-food Glam Balm er ude nu – og jo det er den klassiske wonderbalm til læberne (storfavorit backstage under modeugerne) i nye klæder. Der er fyldt plantestamceller på og så er balmen blevet petrolatumfri.

VINDERNE af SkynIceland og Oskia blev: Line Guldbæk, Ilse Kirk, Mathilde Madsen, Susanne Lang Pedersen, Sandra og Henni. Trøstepræmier blev det også til et par stykker af: Tanja Hansen og Trine S. Send fluks jeres adresser til open-mind@mail.dk, så kommer der skønhed den anden vej.

NB: Stort tillykke til dansk ELLE, som er blevet 5 år….læs bl.a. Uffe Buchards sjove sportsklumme (apropos) i fødselsdagsnummeret. 

@Beautyspace på INSTAGRAM

27/09/2013
Hjemmeservice
02/10/2013
Hun er for vild

Kommentarer

 • Sissel

  Ja, jeg venter nemlig med længsel på Rudolph Cares nye serum – glæder mig til en anmeldelse…og til bare at prøve den 🙂

  05/10/2013
 • @ Tilde – jeg er VILD med din tilgang. Og du kommer jo selv med svaret…det virker. Jeg vil anbefale at købe bogen ‘No More Dirty Looks’. Du vil elske den, for de skriver bl.a. pænt meget om det dobbeltolie-ritual og de blander meget selv uden at være frelste. Mht. dine white-heads, så krydser jeg lidt fingre for at du bor tæt på København? Daniela Fraser hos Complete Me (som selv i den grad har døjet med akne) tror jeg, du vil få glæde af at se.

  @ Charlotte K – Det kan jeg godt følge. Lad os forestå dem, at ansigtsmassage må på sportsmenuen.

  @ Louise L – 4 pct. tåler ikke Imedeen. Det er hovedsageligt folk med skalddyrsallergi (har du det?). Hvis du slår ud som du beskriver, synes jeg du skal stoppe med det samme. Udfordringen med de andre hudkosttilskud, der findes, er, at de også indeholder ‘maritimt kollagen’, som er det, der temmelig sikkert giver problemerne.

  @ Helle – Det kan også være det – jeg håber, at Louise ved, hvad det er, hun ikke tåler.

  @ Dorthe – Heldige dig at bo rundt om hjørnet til Rold og Rebild.

  @ Metteline – det ER ude (jeg fik det tilsendt med denne uges Femina). Jeg tror, du finder det i kioskerne lige nu…

  @ Marie – åh, hvad skulle jeg gøre uden læsere som dig, der får svaret andre før jeg får en finger til tasterne. TAK TAK TAK.

  Varme hilsner Anette

  01/10/2013
 • Metteline

  Tak, Marie – det vil jeg få fat i 🙂

  30/09/2013
 • Marie Rasmussen

  @Metteline, det nye MOOVE får du i denne uge sammen med Femina (udkom i torsdags) Et super fint blad, og så får du Femina sammen med … Det er da ikke til at sige “Nej Tak” til ….
  Det nye ELLE ligger og venter på at jeg kaster mig over det 😉 Oplagt til sådan en kedelig mandag aften!

  30/09/2013
 • Metteline

  Uh, jeg vil meget gerne en tur til Rebild på sports-/wellness-weekend… Det kunne være skønt med et break der! Og apropos sport, så lyder et nyt sportsmag rigtig interessant, men hvor finder jeg mere om det, Anette? Hvornår udkommer det mon? Ikke fordi jeg har brug for flere abonnementer, som sådan, men du ved.. Man kan altid lige komme til at købe et enkelt magasin mere, især hvis der er et godt ab.tilbud 😉

  30/09/2013
 • Dorthe

  Tak for lækkert tip – Rebild skal da klart have et besøg i løbet af efteråret eftersom det næsten kun er “rundt om hjørnet”.
  Glæder mig i øvrigt til at høre om Rudolph Cares nye serum.
  BTW kan jeg kun give dig ret, jeg ELLEsker B-day udgaven. 🙂

  30/09/2013
 • Helle

  MHT Imedeen så indeholder det tomatextrakt , så hvis du er overfølsom for natskyggeplanter, s.s. tomater, kartofler er det no go. Du kan i stedet bruge Life after 40 fra Beaute
  Pacifique

  30/09/2013
 • Louise L

  Jeg har et spm jeg vil høre om du kan hjælpe med. Jeg er begyndt at tage Imedeen ( jeg er 37 år), efter bl a at have læst om det på din blog. Har taget dem snart 4 uger og synes min hud er begyndt at slå ud, på benene og maven, med røde pletter af varierende størrelse? Kan ikke google mig frem til noget om bivirkninger. Har du noget info om evt bivirkninger som dem jeg oplever?

  30/09/2013
 • CharlotteK

  Det lyder da også meget fedt med et sportshotel. Jeg synes dog godt at det kunne være både/og i stedet for enten/eller. Er sikker på at det har givet masser af energi her til den kommende uge – det tror jeg at jeg ville have fået, også selvom de ikke tilbyder ansigtsmaske og neglebehandlinger.

  30/09/2013
 • Tilde

  Hej Anette. Tak for en dejlig blog! Jeg har et spørgsmål jeg er interesseret i at høre din mening om:
  Jeg er 22 år gammel og har rimelig pæn hud, men har tidligere været temmelig akneangrebet og været gennem hele hudlægemøllen med forskellige piller, et hav af cremer og lysbehandling. Jeg har interesse i at behandle min hud med nænsomme og naturlige produkter, og derfor blev min interesse vakt, da jeg hørte om Oil Cleansing Method.
  Jeg har nu i to uger renset min hud med en ca 30/70 blanding af jojobaolie og olivenolie. Det mest markante er at jeg ikke får nær så skinnende hud i løbet af dagen, og min hud føles blød og ren. Til gengæld har jeg oplevet lidt flere udbrud af “whiteheads” end tidligere, men jeg føler ikke jeg kan vurdere endnu om det er fordi huden skal vende sig til metoden, eller om det er et problem.

  Jeg har også set at der findes forskellige “færdiglavede” olieprodukter til rens. Hvad mener du om at rense huden med olie, i stedet for deciderede renseprodukter?

  KH Tilde

  30/09/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.