fbpx

Skrappe sager

02B

To ting:

1.

Masker boomer i en grad, så der snart bliver brug for en maskens ABC. Noget af det sidste nye fra Sydkorea er 30 sekunders splash-masker, som også kaldes the no mask mask. Masken fra Mizon med aloe vera, C-vitamin og glykolsyre er portionsanrettet, virkelig fin og smart at have med på juleferie eller hvis du hurtigt vil friske huden op inden fugtmætning. Læs meget mere om fænomenet her.

2.

Al god hudpleje handler om balance. Hvad du tager (eksfoliering), skal gives tilbage (fugt- og fedtmætning). Og lad altid eksfoliering foregå kontrolleret. Hvis du gerne vil arbejde på hudforbedring – altså mere fylde, finere overflade, en mere jævn hudtone og ja, færre linjer, så får de fleste glæde af den her form for natarbejde:

 • A-vitamin (arbejder godt alene. Kan også bruges ovenpå frugtsyrer). Der finde flere typer af vitaminet, som er lysfølsomt med mindre der er tale om ester-varianterne.
 • Frugtsyrer (arbejder godt alene. Kan også bruge under A-vitamin og EGF). Der findes flere forskellige slags. Kan også bruges om dagen, men vær opmærksom på, at huden mister ca. 4 procent af sin naturlige beskyttelse. Så husk SPF.
 • EGF (Arbejder godt alene – i nogle tilfælde bedst alene. Kan bruges ovenpå frugtsyrer).

Gå langsomt frem. Træn tolerancen op og hold øje med din hud. En irriteret hud på overarbejde står ikke på ønskelisten. Gør ikke alting samtidigt – især ikke, hvis du lige er gået i gang. Og slet ikke, hvis du er sarthudet. Vil du vide mere, så er der jo den her. Og vil du have et online tjek af din hud efter hudlæge Leslie Baumanns system, så får du et link i morgen.

SNUP TIPPET: Grib gerne i egen kind. Ønsk dig det zoom-spejl til jul – det er den bedste investering (60 kr. i Matas) til at holde øje med præcis din hud. Og husk: Alle kommer langt som i virkelig langt bare med Hudplejepyramidens første step: Fugt, forsegling og beskyttelse.

@beautyspace på INSTAGRAM

15/12/2015
Tryllecreme og den pæneste tv-serie-hud
17/12/2015
Drop nu det serie-snak

Kommentarer

 • Hej 🙂

  Jeg har i årevis været stor fan af Estee Lauders tryllecreme med det meeeget laaange navn
  Day Wear – Sheer tint release, advanced multi-protection anti-oxidant Moisturizer spf 15
  Kender du den og hvordan er den ift den du her anbefaler fra Origins?
  For der er jo en pæn sjat penge at spare ved at vælge Origins..
  Dejlig dag
  Trine

  20/12/2015
 • Julie

  Kære Anette, jeg håber meget at du vil hjælpe mig. Min lillesøster på 11 år, har i med sin ellers unge alder fået udviklet noget, der ligner akne i hele hovedet. Det er rigtig slemt, og hun skammer sig så meget, at hun ikke engang tør at tage til lægen. Hvad kan vi gøre? Man skulle jo nøigt ødelægge den unge hud med alt for skrappe produkter. Ser meget frem til dit svar.

  Mvh. Julie

  18/12/2015
 • Julie

  Genial guide – jeg kan bare ikke finde forhandlerlisten – et juleønsker kunne være, at den kom med som link til videoerne 🙂 god jul

  17/12/2015
 • kissjacob

  Tak Anette.

  Glæder mig til i morgen.

  16/12/2015
 • Anne

  Kan man nyde godt af kombinationen af frugtsyre og avitamin som 25 årig, med overflade ar efter urenheder?

  16/12/2015
 • Pernille Sparsø

  Åh nej Anette, nu havde jeg ellers lige gået og lagt an til at prøve frugtsyre i ansigtet, og så er min pande i dag blevet skamferet af plastre efter at have fået fjernet nogle områder hudkræftforstadier… Hulk! Har du en idé om hvornår jeg kan benytte de produkter du de seneste dage har omtalt? Måske du kan anbefale nogle produkter som er effektive i forhold til de ar jeg efterfølgende vil få?
  Jeg vil slutte af med noget positivt! Har videreudviklet mit tip om at opvarme vippebukkeren med føntørreren. Hold den under den varme vandhane i et minuts tid. Dup vandet hurtigt af i håndklæde og VIP. Det virker, og er effektivt hvis ikke føntørreren er ved hånden!
  Kh Pernille
  PS. Hvad hedder neglefarven du og studieværten har på. SÅ fine 😉

  16/12/2015
 • Carina

  Jeg er vild med dig, dine forklaringer og dine ord, Anette! Det er jeg sgu!

  16/12/2015
 • Tanya

  Uuh, jeg tror jeg ville blive meget ked af min hud hvis jeg skulle se den forstørret sådan. Hvordan håndterer I det?

  16/12/2015
 • Tusind tak for dette skriv 🙂 nu kan jeg også finde ud af rækkefølgen og hvad der passer sammen. 🙂

  16/12/2015
 • Anette Waaben

  Tak fordi du så tålmodigt fortæller os hvordan vi får smuk og klar hud igen, Annette. Det er en stor hjælp til at holde begreberne og de forskellige prodúkter ud fra hinanden.

  16/12/2015
 • HeLene

  Præcis!
  Mange tak, jeg sender link til artikel videre så endnu flere fatter galoppen!
  Så godt skrevet!
  Glædelig jul og god onsdag til dig og læserne!

  16/12/2015
 • Rie Dyrnes

  Tak fordi du skære det ud i pap, så alle kan forstå :O)

  16/12/2015
 • Lene Jespersen

  Kære A Det er dejlig læsning, tror faktisk jeg er ved at få det ind (altså på den gode måde) Skønt som du deler ud, elsker det knus fra L

  16/12/2015
 • Karin VS

  Kære Anette 🙂
  Jeg fik sådan et zoomspejl for et stk tid siden! Det bedste redskab jeg har købt ever 🙂 også til at få rettet småting ved makeup’en, men det hjælper også meget til at tjekke hudens tilstand 🙂
  Knus Karin

  16/12/2015