Skru op for en mini-tendens

Enten tænker du jo mere jo bedre, eller også er farvede mascaraer forbundet med et grumt fortidsminde. Uanset set hvad, så tro på, at vi går sommeren i møde med masser af pang på vipperne. Og bliver det ikke på egne, så på andres. Der er den pink version her og ikke mindst Chanels sommerfuglevipper, hvor makeupoverhovedet Peter Philips er inde over. Anbefalingen fra ham lyder på et sort underlag efterfulgt af multifarvede strøg.

SNUP TENDENSEN: Chanels Mascara Inimitable Waterproof tåler vand som navnet antyder og fås i en blålig grøn, en mælkegrøn, en gul og klar blå – til 250 kroner fra sidst i maj.

NB: Vinderne af Maren-kittet afsløres efter kl. 16.00 i dag.

@Beautyspace på Instagram ## Beautyspace på Bloglovin’ ## Beautyspace i din indbakke 

 

11/04/2013
VIND!
16/04/2013
Hvem vandt?

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  1000 tak for jeres kommentarer. Jeg kan se at looket både vækker fortidsminder, fornyet pangfarve-lyst og …undren.

  Stor hilsen Anette

  16/04/2013
 • Anette J

  Jeg holder mig til neglelakken, som er virkelig flot!
  Det er spændende at se den blå mascara sammen med billedet af sommerfugle. Smukt. Men får den blå mascara virkeligt et comeback?:)

  15/04/2013
 • Birgitte B

  Eyelineren ude til højre på billedet har jeg. Den er fantastisk! 😉

  15/04/2013
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg kan faktisk godt lide det 🙂

  15/04/2013
 • Winnie BN

  Jeg syntes altså det ser lidt fjollet ud. 🙂

  15/04/2013
 • Hvor ser det bare fedt ud! Jeg kunne sagtens finde på at købe nogle af disse lækre farver:)

  Skøn sommer makeup..

  15/04/2013
 • Salli

  Uha bringer grumme minder om kobolt blå mascara og hjemmestrikkede sweatre i børstet ud med vatskuldrer i – tror jeg vil overlade looket til dem der er 15 år yngre end mig – men sjovt var det <3

  15/04/2013
 • Gitte

  Jeg synes det er skønt og har praktiseret noget lignende i flere år, bare fordi jeg godt kan li at lave lidt sjov.. Måske ikke så meget til hverdag, hvor jeg er lidt mere afdæmpet (Dog kan jeg godt bruge klar blå eller grøn mascara til dagligt) men til fest er det fedt 🙂

  15/04/2013
 • Enig med Sanne 😉
  Men det ser flot og anderledes ud.

  15/04/2013
 • Grumt fortidsminde, så nej tak. Tror osse’ at det klæder de unge bedst. 😉

  15/04/2013
 • Daisy

  Den trend kunne jeg godt hoppe på

  15/04/2013
 • CharlotteK

  Det ser super godt ud!

  15/04/2013
 • Louise T.

  Wow! Spændende trend 🙂 Desværre nok ikke noget, jeg ville turde vove mig ud i 😉

  15/04/2013
 • MetteG.

  Det er simpelthen så flot – især den øverste er jeg vild med – men det bliver også uden mig. Jeg bruger godt nok lilla mascara og har gjort det i årevis, men det er en dyb mørk lilla, der bare fremhæver mine grønne øjne og ikke en pang-farve. Jeg har også været trofast mod den koboltblå mascara i 80’erne og har haft det lidt svært me dpangfarver i makeup’en siden.
  Til gengæld er jeg helt vild med den blå neglelak. Jeg har en fra Isadora, der minder meget om, men måske er der plads til denne også:-)

  15/04/2013
 • Susanne Bruun

  wow – skønne input på en forårsdag…men har desværre hverken vipper eller teknisk snilde til det…og har også lovet mig selv – at blå machara var fortid…men det frister da…

  men tilgengæld så er den blå neglelak og dior nail glow på ønskelisten…

  15/04/2013
 • Kira Bjørnestad

  Flot og kunstnerisk ser det ud… Men tror ikke at jeg kaster mig ud i det… Der er jeg traumatiseret fra fortiden og mangler den tekniske snilde til at få det til at ligne ovennævnte! 🙂

  15/04/2013