Skrub-eksperterne kommer…

Lidt om skrub…og badeværelsesgulve
My skin works better than my english”, sagde cheftræner for Dr. Hauschka, Claudia Bezold-Ferrari, da jeg mødte hende i Tyskland (og hun havde bestemt ret).
Dr. Hauschkas ambition er at give hjælp til selvhjælp. For ved at gøre for meget af det gode, bliver huden overmæt og doven, mener den gode cheftræner. Derfor skal natcremen droppes (men det er en anden historie) og ditto skal eksfoliering. ”Stop med at skrubbe din hud som om, den var et badeværelsesgulv”, siger hun og anbefaler i stedet, at du nænsomt presser Hauschkas rensecreme med kornet mandelmel mod huden – lader den sidde lidt og skyller efter med lunkent vand.

Drop eksfoliering og rens med kornet mandelmel, anbefaler Dr. Hauschka

Drop eksfoliering og rens med kornet mandelmel, anbefaler Dr. Hauschka

Pas på klippekortet ikke udløber
For få uger siden gæstede den australske hudplejespecialist Marion Levitt (med smuk, smuk hud) Danmark, hvor hun talte varmt for den grønne beauty-serie BOTANICAL EXTRACTS. En spændende serie, som du vil se mere til – men det, der for alvor fængede, var hendes holdning til eksfoliering. For ifølge Levitt er din hud udstyret med et livsur, hvor tiden både kan gå for stærkt – men også udskydes. Overdrivelse kan få det første til at ske, fordi vi hver især har et klippekort til X antal eksfolieringer. Derfor anbefaler hun (og Botanical Extracts) at peele mildt med enzymer. Med produktet Enzyme Exfoliant følger hendes garanti for, at kun de døde hudceller fjernes, mens de sunde og levende får fred – uanset hvor ofte produktet bruges.

SNUP TIPPET: For at få ekfolieringsrutinerne helt ind under huden anbefaler jeg at tilføje en ansigtsbehandling på ønskesedlen fra enten  føromtalte Ole Henriksen, Dr. Hauschka eller Botanical Extracts. Se mere på www.olehenriksen.dk, www.helios.dk  og www.botanicalextracts.dk

Øko-mærket Botanical Extracts er nyt i Danmark - og fås kun på hudplejeklinikker

Øko-mærket Botanical Extracts er nyt i Danmark - og fås kun på hudplejeklinikker

20/10/2009
Endnu mere skrub….Practice what you preach
21/10/2009
Paradis gør plads til mere end Johnny Depp

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.