Hørt i radion

Måske husker du, da vi talte om skønhedsskud i radioprogrammet her. Journalisten var meget åben – så åben, at han selv ville prøve Botox omkring øjnene. Han var fri for forudindtagelser og følte sig tryg i behandlingsomgivelserne. Jeg talte med ham dagen derpå, og her får du vores samtale:

Anette: Hvordan var det så?

Journalist Jimmy Solgaard: Det er faktisk ikke nogen særlig rar oplevelse at miste sine smilerynker om øjnene. Jeg føler mig låst i ansigtet.  Og selvom jeg kun har fået seks sting, tre om hvert øje, synes jeg, at mit ansigt ser meget anderledes ud. Det er ubehageligt. 

Anette: Jeg tror, du skal vente med din endelige dom til der er gået fem-seks-dage.

Journalist Jimmy Solgaard (efter 5-6 dage): Ha – jeg er stadig fanget i min egen hud. Jeg mærker det bare ikke så meget længere. Mit ansigt er dog stift omkring tindingerne, og netop derfor har jeg fået dybere rynker under øjnene, fordi der nu er en begrænsning på, hvor højt jeg kan løfte kinderne, når jeg smiler. Jeg er dog den eneste, der kan se den forskel. Men det er nok til, at jeg aldrig skal prøve igen. Det er jo tosset at flytte rundt på rynker på den måde, og jeg er hverken blevet pænere eller gladere af behandlingen. 

SNUP TIPPET: Billedet du ser, er selvfølgelig ikke af Jimmy Solgaard – det er et jeg hapsede sidste uge i London fra en side i Hello Magazine. Måske kan du genkende en af mine absolut favoritskuespillere. Hvis du savner fylde i ansigtet, så stay tuned i den kommende uge for et tip, der virker uden at påvirke mimikken. Men som dog koster.

@beautyspace på Instagram

05/09/2014
Uvenner
09/09/2014
Vis mig, hvordan du downsizer

Kommentarer

 • Marie C Pedersen

  Jeg kunne også kun lige knap skelne Meg fra Melanie Griffith. Det. Er. Uh-hyggeligt! Meget, endda.

  09/09/2014
 • Sidse Overgaard Knudsen

  @Anette – det lyder bare kanon dejligt med en bloghenvisning til ansigtsakupressur og massage, som jeg nævnte et par dage tilbage! Tror også det fortjener lidt spot! Lækkert at der faktisk findes naturlige alternativer til at skulle under kniven, hvis man er lidt dedikeret omring sit ansigt – – jeg er! Jeg begyndte allerede med pleje og opmærksomhed som 13-14 årig og har fundet ud af på egen krop hvad de største smuk-hud-røvere er: uden tvivl (overhovedet ingen tvivl endda) sukker og sol i mit tilfælde! Dernæst dehydrering og for lidt brug af ansigtsmusklerne (var sygemeldt med hovedtraume bag nedrullede gardiner i 2 år, så kunne hurtigt mærke muskulaturen forsvinde når jeg ikke smilte og snakkede så meget.)
  Glæder mig til dit indlæg! Og føj hvor er overståede blogindlæg skræmmende på så mange måder. Men jeg forstår at folk lader sig lokke. Vi elsker hurtige fix, som ikke kræver mange års arbejde, som dedikeret pleje modsat gør. Eller en løsning på opståede problemer pga mangel på samme..
  Tak for en altid inspirerende blog!!!

  08/09/2014
 • Hvor er det fint at høre. Det er lige hvad jeg tit har tænkt, at det er hvad botox gør.

  08/09/2014
 • @ Maria – Jeg tager faktisk til LA inden længe med netop det punkt på agendaen. Skal tale med nogle spændende eksperter om det der med fartblindhed.

  Stor hilsen Anette

  07/09/2014
 • @ Tanya – Det spøjse er jo, at motivationen sandsynligvis er at bevare den professionelle status, og samtidig viser alle statistikker, at der ikke er roller til resultater som Meg Ryans.

  @ Ibbe – Du gør mig glad. Ville nemlig gerne bare vise og ikke løfte pegefingre. Der ER jo mange andre lidt skrappere hudforbedrende løsninger, som jeg er med på (IPL, Thermage, A-vitsyre osv.), men ikke Botox og fillers.

  @ Sissel – Ja, det er faktisk rigtigt.

  Stor hilsen Anette

  07/09/2014
 • @ Marie R – Hun var indbegrebet af et ‘fresh washed face’.

  @ Birgitte B – Gør det.

  @ Mia L – Hvor sjovt – jeg har ingen problemer med at genkende hende, selvom hun jo er markant anderledes. Men jeg er stødt på flere, som ikke kan se, at det er Meg R.

  Stor hilsen Anette

  07/09/2014
 • Sissel

  Hun ligner Melanie Griffith på en prik nu, men sådan var det ikke, før de begge to begyndte på fillers, botox og kirurgi…

  07/09/2014
 • Maria

  Førhen var jeg vild med hende. Hun var så cute. Nu er hun et af rædselseksemplerne på en skønhedsindustri, der er gået helt bananas – og jeg tænker tit, når jeg ser sådanne eksempler: Er der virkelig INGEN, der siger noget til dem ?! Tænk hvor mange, der render rundt “over there” og ser helt forrykte ud. Det er crazy…

  07/09/2014
 • Åh A – du et brilliant
  Love this post

  Den siger så meget med så få ord – og et billede
  Tak tak tak

  Ib

  07/09/2014
 • Tanya

  Stakkels Meg Ryan, hvorfro er der ikke nogen der har fortalt hende at hun hellere skal ældes med ynde? Tænk på fantastiske skuespillerinder som Helen Mirren og Merryl Streep – de går efter roller med karakter og styrke, ikke de der lillepigeroller som Meg Ryan var oplagt til engang, men det der ansigt kan jo hverken det ene eller det andet. Suk, suk.
  Men TAK til seje og modige Jimmy Solgaard der kunne fortælle om hvordan det føles at miste sin mimik. Meget interessant!

  07/09/2014
 • Mia L.

  NEJ GUD… jeg havde aldrig gættet det var hende. Hun ser jo total anderledes ud. Uhyggeligt!!!

  06/09/2014
 • Jeg gemmer billedet. Til hvis jeg engang skulle blive fristet. Så skal jeg bare kigge på det og så bliver det et nej tak fra mig.

  06/09/2014
 • Marie Rasmussen

  Hun er bestemt også en af mine favoritskuespillere. Og hold op hvor var hun bare sød og smuk engang …. For flere år siden ! ? ! Den der ommøblering i ansigtet har bestemt ikke gjort noget godt for hende ….. :'(

  06/09/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.