Skulle jeg prøve at holde det kort idag?

Jeg mener, det ER jo fredag (uii!!). Du er nok også træt. Eller taget på ferie. Eller bare varm. Eller..hvad ved jeg? Nåmn, hvad laver du? Hvad skal du? Hvor er der fest? Og vigtigst af alt, er jeg inviteret? Det er også mest fordi jeg ikke kan finde den mail, som én der hedder Sarah sendte mig for år tilbage, hvor hun fortalte mig om e-vitaminkapslerne. Og jeg er ikke Rainman, så jeg kan ikke liiiiige huske alle detaljerne i hovedet. Men det var et skidegodt tip, som jeg har brugt igen og igen. Sarah skriver om mode i avisen og det var noget med nogle modeller..så meget kan jeg huske. Garntrisset supermodeller!! Hm. Så nu siger vi bare, at det er noget alle modellerne gør. ALLESAMMEN!! Og når modellerne gør det, så må det jo betyde at man bliver smuk.

Dét jeg KAN huske er, at man tager en e-vitaminkapsel. Prikker hul på den. Og det flydende e-dims smører man ud i ansigtet og sover med det natten over. Abrakadabra – og næste morgen er man modella. Eller…så meget modella man nu kan blive. Jeg e-vitamin’er mig mest om vinteren. Man kan også sagtens gøre det resten af året. Det er bare mig der synes det er en vinter-ting, lige at åbne sådan en kapsel når min hud virker tør og træt, og jeg synes den trænger til lidt forkælelse. Dagen efter kan man rent faktisk se en forskel. Min hud virker ihvertfald både blødere og pænere og porerne synes mindre. Og der står faktisk også på internettet at “e-vitaminer er helende, aktiverer celledannelsen og er gode mod arvæv, akne og tør og glansløs hud”…så hey, hvad siger du til dén research?

Nå.

Men det var dét. Tror jeg. Tak for denne gang. Tak for alle jeres fantastiske kommentarer. Tak fordi I har været så søde ved mig. Virkelig!! Været en fornøjelse at være vikar på bloggen. Tak Anette, fordi du lokkede mig til at skrive og tak for…. ej, okay, nu er der vist gået awardshow i den. Skal nok stoppe. Også bare fordi jeg er så dårlig til at sige farvel. Så du lægger på først, ikk’? Nej, DU lægger på først!! Iih, okay, så gør jeg det. Hej med jer og god sommer.

Klik.

17/07/2014
Jeg er én af dem som…
21/07/2014
Choko-mania

Kommentarer

 • Det har været en FEST at læse med

  24/07/2014
 • Tak Marie

  24/07/2014
 • Janne

  Lettere forsinket…melder mig ind i koret! Det har været morsomt og rigtig sjaaavtt, du har været en fantastisk sitter for Anette. Håber du bliver ferie afløser en anden gang. Tak 🙂

  22/07/2014
 • Christina Hansen

  Det har virkelig været en fornøjelse.
  Jeg kommer til at savne dig ♥ Tak for denne gang 🙂

  22/07/2014
 • Vesna Barbu

  Hej Marie
  Tak for fine inlæg og gode tip

  20/07/2014
 • HSBP

  Det har været en fornøjelse, og ja,noget længere indlæg end vi er vant til 🙂 Tak for tip med e-vitamin. Det prøver jeg til vinter.

  20/07/2014
 • Lene C

  Hej Marie. Har været derude i ferielandet uden ordenlig netforbindelse – men har netop indhentet det forsømte. Og hold nu op – det ER fantastisk. Skønt at du kunne sørge for at Anette kunne holde noget ferie.
  Til jer der overvejer venskab med Marie på FB kan det varmt anbefales. Hun er så god til at fortynde alle de der “har lige løbet en marathon på ingen tid” og “det hele lugter af Ajax”. Marie er grunden til man gider blive på FB. Ja det lyder stort – men det er det også. Kh. Lene

  19/07/2014
 • Tak til dig Marie for en super ride- det har været smadder sjovt:-) rigtig god sommer.

  19/07/2014
 • Styrter ud (eller ind?) og køber alt, du har skrevet om – ÅLT (som de indfødte siger). Øv at det er slut. Det var fab.

  19/07/2014
 • Rie

  Tak for denne gang. Det har været nogle gode tip du er kommet med. Håber du vender tilbage en anden gang. Tænker du skal overveje at skrive igen…. du har mange fans :O)

  18/07/2014
 • Anja Kis Svendsen

  Da du skrev det blev kort, tænkte jeg straks:
  ØV!

  Tak for nogle dejlige, underholdende indlæg.

  Mvh.

  18/07/2014
 • Marie Rasmussen

  Jamen så god sommer da …. Og tak for tip om de der svampe bob ting på e-bay. Det virker næsten som tyveri at købe dem der …. Men det har jeg altså gjort. Tak for en underholdende uge 😉

  18/07/2014
 • MetteK

  Sweet Marie,sweet Marie,
  Med risiko for ar lyde som ekko – tusind tak for en fantastisk, underholdende og ikke mindst informativ uge – kommer virkelig til at savne dine indlæg ( og jo Anette du er også savnet) – i er et perfekt match 🙂
  Mange sommerknus og kram herfra 🙂

  18/07/2014
 • LoneK

  Marie, det har været “lige i øjet”.

  18/07/2014
 • Regitze

  kære Marie
  som gammel og aldrende urtehudplejeproducerende entusiast må jeg sige, at jeg er blevet voldsomt underholdt og veloplyst i ugen, der gak.
  tusind tak for denne gang – der er brug for dig, så lige så uforpligtende det er på den fede måde at være vikar, lige så forpligtende er det at have dit talent.
  kærligst
  Regitze

  18/07/2014
 • Tine W

  Øv bøv .. farvel da, når det ikke kan være anderledes 🙁 Få liiiige Anette til skrive her, hvis du starter din egen blog igen. Det har virkelig været en fornøjelse at læse din blog-sitting. Virkelig 😉 Overvejer virkelig at bede om dit FBvenskab for at få mere, men det virker så “privat” at gøre det!?
  Jeg spiser E-vitamin hver dag .. de har hjulpet på noget stress-eksem, jeg havde i nakken 🙂 Prøver også lige dit tips. Tak!
  God sommer. Klik.

  18/07/2014
 • Farvel Marie *vinker* – håber du kan blive ‘sitter’ engang i fremtiden, for det her var godt!

  18/07/2014
 • Sofie

  Tak for verdens bedste blog-sitning!

  18/07/2014
 • Maria

  Forestiller mig at du under din takketale ligner Gwyneth fra dengang hun gik i lyserød grise-mood til Oscar uddelingen…ej, vel – du ville gøre det med stil.

  Jeg har kun kendt bloggen under dit vikariat. Så hvad der venter mig fremover, er jeg virkelig spændt på. 🙂

  18/07/2014
 • Cool tip – det virker vel på hele kroppen, det der e-stads? 🙂

  18/07/2014
 • Pia hvenegaard

  Hej Marie
  1000 tak for pasningen af os skønhedshungrende denne uge.
  Du har gjort det med humor og indsigt. Skønt, lige mig

  18/07/2014
 • christina

  Hey marie har du været tidligt oppe i dag el er det bare som hos mig …..du kan ikke sove 😉 det der e vitamin Haløj lyder ski da spændende det må prøves jaaa er der nogen speciele du kan anbefale ? Ang fest ja jeg skal ik til nogen fest men skulle du komme forbi odense en dag så holder vi skisme da en wup wup så kan du komme med den lille tykke på klub !!!! Tak for denne gang har været en fornøjelse ♥og nå ja her er klokken five in the morning tra la la måske jeg bare skulle springe søvnen over igen i dag…..hva faen jeg kan vel sove når jeg bliver gammel 😉 kram

  18/07/2014