Slap så af. På den gode måde

Jeg er ikke meget for at indrømme at ha’ smugkigget TV3’s Danske Hollywoodfruer. Serien, der stiller forfængelighed så meget på spidsen, at det må blive indlysende for alle, at lykken hverken er at blive skåret i eller fyldt op –  i skønhedens tegn. Og nej, lykken ligger heller ikke gemt på bunden af en cremekrukke, men i det mindste bevarer du her dig selv, hvilket er mere, end der kan siges om Simone, Ines, Kirsten og Lisa fra Hollywood. Hvad en creme blandt andet kan udrette giver Olays hudplejeekspert, Sian Morris sit bud på til beautyspace:

1. Mange gør sig umage for at bevare ungdommens gnist i ansigtet, men glemmer udsatte (og afslørende) områder som hals og bryst. Vælg en creme, der kan fugtmætte alle tre steder.
2. Renseri er vigtigt. Mere end 80 % af dermatologer mener, du kan få en bedre og flottere hud ved at vælge de rigtige renseprodukter (og huske at bruge dem).
3. Mange plastickirurger erkender, at ansigtstræk har en tendens til at miste fasthed med alderen pga. tyngdekraften. Det udvikler sig over lang tid, men et af rådene lyder, at super velfugtet hud kan udsætte synet af hud, der slapper for meget af.

SNUP (ET GRATIS) TIP: Du kan få målt fugtniveauet i din hud hos hudlæger, men også uden beregning på Helle Thorups klinikker (husk at bestille tid) eller hos Imedeen, som tager rundt i landet og holder fugtmålings-sessions. Tjek også FACE GYM ved at klikke her , hvor du for 0 kroner kan forbedre synet af din hud, hvad enten det gælder udstråling eller den tunge lov.

Hvad er dit bedste hudvenlige tip, hvis det ikke må koste penge (det er forbudt at skrive vand)?

18/04/2010
Fuldblodsversionen
21/04/2010
De vil ha’ fingrene langt ned i hendes flasker

Kommentarer

 • Lis

  Mit bedste tip består i alt jeg ikke selv når: Motion (Åh, en skøn blød hud man får på hele kroppen bagefter) og søvn (har 3 små børn – den ældste er 5). Jeg nøjes som regel med det man ikke må skrive;-) og en god creme.

  21/04/2010
 • Prøv at grine!

  21/04/2010
 • Joan

  Når jeg har været i brusebad slår jeg lige termostaten over på KOLD! Det giver god blodcirkulation og dermed lækker hud! UPS – det handlede jo så alligevel og det forbudte vand! ;O)

  21/04/2010
 • Lene

  Jeg tror også også på den med at smile. Det giver i hvert fald huden smukkere tidslinier (som fra nu af er mit nye ord for rynker!)

  21/04/2010
 • Nipuni Julie

  Dans og syng 5-10 min. om morgenen inden du går ud af døren. Det gør dig glad og gør dig smilene, som altid er en god start på dagen ;o)

  20/04/2010
 • Enig med søvn og sol – meget af det ene og lidt af det andet…Og så vil jeg tilføje “glæde” og massage med kæresten. Husk at være glad og smil – og brug evt. ½ time om aften på at give og få fodmassage med kæresten når man sidder i sofaen og få talt sammen. Og så også KYS…det giver go’ hud og nogle gange de flotteste røde kinder 😉

  20/04/2010
 • prøv at grine!!!! og give dig selv lidt ansigtsmassage…

  Og PS man kan OGSÅ få målt fugtighed på apotekerne (nogle)

  20/04/2010
 • susanne

  Prøv agurk skiver på øjene
  lig eet skønt sted i ca 20 min. Hvis man ikke syntes det hjælper har man da fået fred så længe 🙂

  20/04/2010
 • Helle

  Enig med Mikkel og Susan – få din skønhedssøvn og sørg for aldrig at være så meget i solen, at du bliver rød!

  20/04/2010
 • Charlotte Behrens

  Regelmæssig motion og helst ude i det fri, det øger blodcirkulationen som giver huden glød

  20/04/2010
 • Tag natten alvorligt – både når det gælder din nattesøvn, og når det gælder den natlige pleje. Huden optager meget lettere hudnærende cremer om natten!

  20/04/2010
 • Hænderne skal man også passe godt på, da huden her også nemt kan se ældre ud, end man egentlig er… Så solcremen skal også på her.

  20/04/2010
 • Susan

  Og mit bedste tip er ganske gratis og enkelt: Lad være med at stege i solen, find et sted med skygge, brug en smart cap ell. lign. (måske lidt kedeligt – men solen er hård ved huden)

  20/04/2010
 • Susan

  Dekollté er meget vigtigt at vedligeholde. Alder og stand kan bare ikke skjules på denne tynde hud, også som følge af at det er et område der ofte får sol om sommeren uden at man tænker ved at bruge en solcreme. (Det er de færreste der går med rullekrave på den årstid) 😉

  20/04/2010