Slow eller sløv?

slowlife-copy

Slow food, slow travel, slow beauty og slow life hitter i øjeblikket. Og er det ikke bare skønt, når det hippe også er behageligt for ikke at sige tiltrængt? I dag  nøjes jeg ikke med det langsommelige, men kaster mig også velvilligt ind i en laaaang,  sløv søndag (mens jeg længes tilbage til The Slow Life på Soneva Gili).

SNUP TIPPET: Du får et skønt SLOW-link her, som jeg har svært ved at holde mig fra.

Hvordan er din søndag?

NB: HUSK at tjekke den overraskende gode nyhed, hvis du deltog i friskere-hud-konkurrence

12/05/2010
Ta daaahhhh
17/05/2010
På skallejagt med MAC

Kommentarer

 • Jette

  Total fede billeder!

  20/05/2010
 • Joan

  Har taget laaangt karbad med kropspeeling og barbering af ben osv. og nu er jeg klar til en lur på sofaen 🙂

  16/05/2010
 • Lene

  Jeg er kørt hjem fra sommerhuset efter skøn familieweekend hvor der både blev spillet “voksenmatador”, som Emil kalder det, i tre stive timer og lavet korssting! Så bliver det vist ikke mere slow!

  16/05/2010
 • Jeg nyder den i ægte slow-mode: Gåtur på løbebåndet efterfulgt af en lækker times boldhold med yogainspireret instruktør. Lidt research til eksamen i næste uge, lækker frokost og nu bare resten af dagen i lænestolen med fred og ro 🙂

  16/05/2010
 • Her praktiseres søndag på sofaen med lidt let litteratur

  16/05/2010
 • Anette

  Har lige stablet 8 rm brænde….så nu er jeg godt brugt og en god bog foran brændeovnen kalder sådan en efterårs lignende søndag 🙂

  16/05/2010
 • Gitte Salling

  Hej Anette
  Ligger og flyder på fifa’en, efter en herlig kysttur 🙂

  16/05/2010
 • Ja jeg tog en løbetur med min hund!

  16/05/2010