fbpx

Måske mere interessant end fillers & Botox

01020304050608

‘Er Botox ude?’, lød det første spørgsmål på Go’ Morgen Danmark i går. Men i stedet for at tale om ude eller inde, så handler det i virkeligheden om mega-tendensen, hvor skønhed og sundhed smelter mere og mere sammen. Dét med det lange seje træk. Samtidig så vil vi mere, for det er de færreste, for hvem det rækker at smøre lidt lun mandelolie på kinderne. Og vi vil faktisk gå langt for at se naturlige ud – på den friske måde. Så dét, der hitter, er koden til at booste ens eget materiale, så det batter. Og mange vil gå langt for at se friske, lækre og naturlige ud i huden.

Her er de fire brugbare bud på, hvordan du opgraderer dit eget materiale, så det virker. Og ikke kun på overboen eller hende nede hos frisøren:

STRØM. Jeg er stor fan af microcurrent, hvor der arbejdes på at øge mængden af kollagen. Inden du overvejer den halvpebrede gadget, så husk, at Elizabeth Arden i både Salling, Magasin og Illum giver en gratis omgang strøm. Altså en rigtig behandling (afsæt 20 minutter).

RUL. En Derma Roller kan en være lavpraktisk måde at arbejde på bedre struktur, mere kollagen og øget optagelse af det, du efterfølgende smører på. Men vær opmærksom på plusser og minusser her. Og følg instrukserne fra den rulle-producent, du nu end vælger (de kan nemlig afvige). Jeg mener ikke det at ‘rulle’ er for alle. Og jo, der blev klappet af Bioeffect her.

C-VITAMIN. Smørbart er vitaminet godt, og det med at få nok indenbords er vigtigt i forhold til kroppens evne til at producer kollagen. C-vitamin indgår i selve kollagensyntesen. Jeg er vild med Cliniques initiativ: En friskblandet booster (lanceres om ganske få uger), hvor du tilfører koncentreret C-vitamin til din hudpleje. Og i samarbejde med Joe & The Juice, som fra 15. marts er på banen med en C-vitamin-cocktail. Alt sammen måske for at minde os om, at det med god hud kræver inside-out teamwork.

POWER-PARRET. Kombinationen af frugtsyrer og A-vitamin kan ikke diskuteres. Det er dokumentationen simpelthen for tung til. I går var Vichys nye peel-toner med.

PS: Den samlede forhandlerliste får du her.

05/03/2017
Damen, der med A-vitamin gør alle pænere
Hende her er storbruger af A-vitamin. Især når det gælder andre.
08/03/2017
Mænd er svine-heldige på hud-fronten
Se hvorfor mænd er 15 pct. mere heldige på hud-fronten

Kommentarer

 • @ Baysen – Og det forstår jeg godt. Så hold dig til din mavefornemmelse. Måske tager jeg emnet op.

  Stor hilsen Anette

  13/03/2017
 • A propos fillers… Hvad anbefaler du til mørke rande, som ikke kan dækkes med corrector, concealer, foundation? Jeg ser SÅ træt ud lige for tiden, og uanset hvad jeg gør, og hvordan jeg kombinerer, kan de mørke rande ikke skjules. Jeg blev bla. anbefalet fillers, fordi jeg har dybtliggende øjne, men jeg er sgu ikke så vild med tanken om at sprøjte noget ind undet huden…

  09/03/2017
 • @ Kamille – Fugt og SPF om dagen. BHA og fugt om aftenen (læs evt. mere uddybende i bogen SUPERHUD, som kan lånes på biblioteket).

  @ Vibeke H – 1000 tak. Og nej desværre. Kender det ikke.

  @ Sanne – Der er (for mig) ikke så meget andet at sige end at det er jo er eksfoliering og øget blodcirkulation. Jeg tror ikke jeg kan bidrage med så meget mere.

  @ Line V – Fugt er som regel det eneste der giver god mening i forhold til medicinske behandlinger. Du må tale med hudlægen om bl.a. SPF osv.

  @ Charlotte – Absolut. Det er genialt at ‘strømme sig op’ og følge efter med EGF (efter rens).

  @ Lissi – mynuface.com

  @ Ann-Britt – tak, men nok lige lovligt meget efter min smag.

  @ Sofie – Det er SÅ fine ting. De gør alt rigtigt, hvis du spørger mig.

  @ Sanna – STOP endelig. Alt hvad man reagerer uheldigt på bliver sjældent bedre. Forær produktet til din mor.

  @ Patricia – Så godt at høre fra dig og 1000 tak fordi du deler dine erfaringer. Din aftenplan lyder rigtig fin. Overvej at prøve en periode med kusinen til frugtsyrer (BHA) under en A-vitamin creme. Det er kun dig selv, der kan vurdere om det bliver for meget…så langsomt frem og brug evt. bare BHA eller AHA tre gange om ugen.

  @ IngeGF – Ja.

  @ Kim – Generelt synes jeg man skal bruge sin rulle sammen med det serum som den pågældende rulle-producent anbefaler. Når det er sagt, så er jeg altid glad for at følge op med fx. EGF. Eller et helt alm. serum med fugt-ingredienser.

  Stor hilsen Anette

  09/03/2017
 • Kim

  Hej Anette
  Jeg kan ikke lige finde et opslag omkring dermarolleren.
  Jeg vil høre, hvorvidt man kan bruge hvilken som helst serum med rolleren eller om det kun er specifikke der kan bruges?
  Jeg bruger normalt diverse fra Rodial.
  Hilsner Kim

  08/03/2017
 • ingefd

  Mht. Strøm ved Elisabeth Arden, gælder det også for Magasin i Odense?

  08/03/2017
 • Patricia

  Glemte forresten lige, at spørge dig ang. dagcreme. Da jeg jo snart er færdig med denne behandling, hvilken dagcreme vil du så anbefale?

  Hilsen Patricia

  08/03/2017
 • Patricia

  Hej Anette,

  jeg lovede dig at vende tilbage ang. min aknekur. Har nu været igang i 6 måneder, og skal derfor snart stoppe på kuren (kan ikke vente). Jeg har ikke haft en bums, de sidste 3 måneder, og jeg er så lykkelig! Pga. din bog, tog jeg skridtet om at tage kontakt til min hudlæge. Så tusinde tak!

  Jeg har lidt ujævnheder samt store porer, hvilket jeg jo altid har haft, men nu skal der gøres noget ved det!
  Jeg tænker derfor lige jeg vil tage dig med på råd, så jeg er sikker på, at det er det rigtige.

  Jeg starter min morgenrutine med en vaskeklud, min rønsbøl ansigtsmist og til sidst min La Roche-Posay ansigtscreme, som giver min tørre hud fugt.

  Jeg er dog lidt lost ang. min aftenrutine, da jeg egentlig bruger det samme der. Men nu vil jeg gerne se flere resultater, derved at mine små røde “knopper” (som er ar, efter min akne) samt store porer, skal forbedres.

  Jeg tænker derfor en ansigtsrens (pHformula – e.x.f.o cleanser) , frugtsyre (ole henriksen) samt a vitamin creme (beaute pacifique – super 3 booster). Er dette for meget, efter jeg har været på den kur, eller er det en fin aftenrutine? Og er der evt. nogle produkter der vil være bedre? Du har nemlig vist et par.
  Udover det, vil jeg begynde at rulle. Det har du vist i en af dine videoer, at man kan gøre i denne sammensætning af produkter. Skulle det så gøres efter rens, og inden frugtsyre og a vitamin creme?

  Så er der jo Bioeffect EGF serum, som alle snakker om, og som alle ELSKER! Jeg vil derfor høre, om den vil i mit tilfælde være bedre end andet?

  Det blev vidst til en længere besked, men noget som jeg har haft på hjertet de sidste 6 måneder og set frem til at skulle i gang med.

  Håber virkelig at du har tid til at svare 🙂

  08/03/2017
 • Sanna

  Hej Anette,

  Jeg er så vild med din blog! Tusind tak fordi du deler alle dine guldkorn, jeg prøver så vidt muligt at inkorporere dem i min dagligdag.

  Jeg har et spm. vedr. Bioeffect. Min mor har reageret så fint på alle produkterne, men desværre lader det til at bio effect giver mig rødme og knopper ad libitum. Jeg har ladet mig fortælle at det var allergi. Jeg stoppede derfor, og undlod at bruge makeup (så vidt muligt). Det hjalp enormt meget og min hud så rigtig flot ud. Her den anden dag vovede jeg mig så ud i bio effect igen, og nu er min hud igen rødlig og har bitte små knopper. Mon det er fordi jeg kun er 25 og bio effect arbejder på rynker? eller måske noget helt andet? Jeg er lidt nysgerrig på hvad du siger, da jeg undrer mig om det måske er et produkt jeg skal give til min mor og prøve igen om nogle år.

  08/03/2017
 • Sofie

  Kære A,
  Hvad mener du egentlig om Purely Professionals serum, dag og natcreme?
  På papiret ser de jo ud til at indeholde en del gode ingredienser, men har du prøvet dem og kan de anbefales?

  07/03/2017
 • Ann-Britt

  Det er rigtig flot at dit hår er sådan “bobbet” bagtil 🙂

  07/03/2017
 • Lissi

  Har Googlet uden held…..hvor kan man købe sådan en strømfætter henne? Og kender du den fra Nuskin, Galvanic Spa? og effekt?

  07/03/2017
 • Charlotte

  Hej Anette

  Nu prøver jeg lige at stille mit spm i denne tråd i stedet ;O)

  Vil du tro at det er muligt at bruge sin nuface sammen med Bioeffect dagsserum. Jeg tænker det ville da være dobbelt op på den gode måde.
  Mange hilsner
  Charlotte

  07/03/2017
 • Line Vincentz

  Hvad kan du anbefale, hvis man tager tetracyklin? Jeg har tidligere rullet, men jeg har ikke ville gøre det siden jeg begyndte på min behandling. Og hvad med fugt? Kan Er EGF serum stadigvæk en god ide, eller kan jeg gøre noget andet og bedre for den:)

  07/03/2017
 • Ønsker mig strøm, men har ikke råd, suk!
  Jeg har længe villet spørge dig om Karmamejus ansigtstørbørste? Den ser fin ud, er ret dyr og har et temmelig omfattende program som skal udføres hver morgen (der knækker filmen for mig). Hvis det følges, lover de at det hjælper på alt muligt fra rynker til pigmentpletter. Hvad siger eksperten til det? Er det et emne du muligvis vil tage op? Det er kan jo næsten ikke blive mere naturligt. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  07/03/2017
 • Vibeke Hvid

  Hej Anette

  Tak for din skønne blog som jeg følger med stor glæde da du, i mine øjne, er en guru til perfekt og smuk hud på den naturlige måde ☺️.
  Jeg er stødt på den engelsle skincare serie… Avant – skincare.
  Kender du serien og hvad er din mening omkring den… Er den så god som den lyder og lækker som den ser ud?

  På forhånd tak og en dejlig dag til dig

  Mvh. Vibeke

  07/03/2017
 • Kamille

  Hej Anette – jeg synes hele hudpleje/ingrediens verdenen er voldsomt spændende. Jeg er nysgerrig i forhold til hvor tidligt det kan betale sig at benytte de forskellige produkter/ingredienser – hvad er det “bedste” man kan gøre for sin hud som 18 årig? Vil bioeffekt, dermarolle osv. være en god eller unødig investering? (Min hudtype er normal, til den lidt tørreside på kinderne med tendens til uren hud (Black og White heads, lejlighedsvise bumser)

  De bedste hilsner Kamille:-)

  07/03/2017
 • @ Zarah D – Big smile og tak for dit spørgsmål. Jeg drikker af sugerør cirka to gange om året, så jeg kan love dig for at alt er fint. Mimik sætter sig, hvis du gør det igen og igen, som fx. at knibe øjnene sammen.

  Stor hilsen Anette

  07/03/2017
 • Zarah D

  men nu du drikker juice med sugerør……har ladet mig fortælle (kan ikke huske hvor) at det er rigtig skidt for rynkerne omkring munden…….kan du af eller bekræfte ?

  07/03/2017