Smart som i ret smart

genius

Måske har du prøvet en makeup app eller to og tænkt so what? Det har jeg. Og faktisk opgivet. Men. Nu har nogen for alvor luret med i Hollywoods verden af ny teknik og lavet en virtuel makeup-tester (der virker). Her bliver din smartphone et spillevende spejl, hvor du vitterlig KAN klikke dig til en makeover med et enkelt swipe og hurtigt få testet mange makeupprodukter, inden pungen tages op. L’Oreál Paris står bag beauty-app’en MAKEUP GENIUS, der er gratis og kan hentes fra nu af.  Lad mig vide, hvad du synes.

DAGENS SERVICE-BESKEDER: Hvis du har tid og lyst, så kig forbi Sara Rostrup (jeg tror, du bliver glad). OG hook op på Beautyspace HER, hvis du vil have skønhedsfordele direkte i din indbakke allerede fra i morgen tidlig (vi taler VIP-pakker, konkurrencer, events og beauty updates).

@beautyspace på INSTAGRAM

04/05/2015
Danish Beauty Award 2015
06/05/2015
ELLE Style Awards 2015 plus en opskrift

Kommentarer

 • Anni

  Jeg kan desværre ikke få den til min mobil, øv
  Kender du en lignende app som jeg kunne prøve? Tak ☺

  18/05/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres (som altid) DEJLIGE kommentarer. Jeg ved desværre ikke om den ikke kan downloades i Norge – tag evt. fat i L’Oreal Danmark og spørg. Og meld tilbage, hvis nogen tænder på Malene C’s idé. Stor hilsen Anette

  08/05/2015
 • Malene Cecilie

  Hey – måske er jeg lidt sen på denne post, men a pro pos spejl – hvor ville det være genialt med en app som var et lommespejl, når man åbnede den. Altså et godt gammeldags spejl. Dem jeg kan finde i appstore er alle blot et kamera af dig selv. 😀 Nogen der kan lave apps her? 😉

  07/05/2015
 • Ditte

  Er den kun tilgængelig i DK den app? Jeg bor i Norge og jeg kan ikke få den frem når jeg søger i Appstore. Øv!

  07/05/2015
 • Nipuni Julie

  Haha den app er jo for sjov altså. Guuuuud hvor jeg brugte lang tid på at lave forskellige looks. Den ligger nummer 1 på AppStore og det er da til at forstå, for det bliver man da nødt til lige at prøve. Også selvom man ikke ligefrem kommer til at ligne en million 😉 Men sjovt! Tak for tippet.

  07/05/2015
 • Mette Midtgård

  super god underholdning – men mest fordi resultatet er så komisk – og ikke fordi man bliver smukkere…

  05/05/2015
 • Tina Sofie

  Haha – hold OP man bliver grim 😀

  05/05/2015
 • Mette Milan

  Jeg synes det fungerer super godt – Mine elever prøvede i dag – det er blevet til mange sjove billeder på min ipad af små mini-divaer 🙂

  05/05/2015
 • CharlotteK

  Den må jeg have!

  05/05/2015
 • Vesna B Matovic

  Har sidet og leget et par timer nu vildt sjovt

  05/05/2015
 • HeLene

  Løber over i app store med det samme!
  Har liket dine skønne award billeder på instagram *likeee*

  05/05/2015
 • Lene Jespersen

  Så skal der leges.. Du var godtnok smuk iaftes Anette ❤️

  05/05/2015
 • Umiddelbart kan jeg ikke finde ud af det… kræver lidt øvelse fra min side 😉

  05/05/2015
 • Æv, den findes ikke til Windows phone! 🙁

  05/05/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helle Rick – FANTASTISK, det kan også se liiiiidt sjovt ud af og til, men i ni ud af 10 forsøg er det lærerigt.

  Stor hilsen Anette

  05/05/2015
 • Helle Rick

  Hold nu op….hi hi hi, jeg hygger mig med den nye APP. DET VIRKER. Hvor er det sjovt og sikke smukke billeder 😉

  04/05/2015

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.