fbpx

Sommerens samleobjekt

Lanvins chefdesigner Alber Elbaz (spøjs fætter med hang til skæve tegninger og kendt fra Times hurra-liste) har kastet kludene sammen med Lancôme i en kortvarig flirt. Og så du med i Go’ Morgen Danmark i mandags, ved du, at det var højtsvævende ord som ’sommerens samleobjekt’, der blev sat på Hypnôse-mascaraen. Det er især Hypnôse Drama, der for mig er virkelig fin. Påsatte vipper er også en (lidt dyr) mulighed. Og lige præcis hvordan det sker med lim og det hele vises live på Beautyspace i den kommende uge. Ikke Alber Elbaz vilde vipper dog, men vipper generelt…dem, der fås enkeltvis, så det ser naturligt ud.

SNUP TIPPET: Måske ved du allerede, at Google Reader lukker ned om små to uger. Hvis du er blandt dem, der læser blogs herfra, er det derfor en god idé at skifte til Bloglovin, hvor det er let at samle sine yndlingsblogs, inddele dem i grupper – og måske endda med en prioritets-not-to-forget-gruppe.

14/06/2013
Hun tager tøjet af
16/06/2013
Selvbruner – sådan

Kommentarer

 • Mette Emilie

  Ja, jeg tror M2 skal prøves næste gang. Har hørt godt om den. Anette må jeg spørge dig hurtigt mht pigmentpletter. Jeg har ikke skjolder men blot en plet på hver side af kinden ca. 1/2 cm i diameter, som jeg er ked af. Du har før skrevet at 90 dages behandling hjælper, så vær tålmodig. Hvilket produkt kan du evt. anbefale, som du har oplevet god erfaring med?

  På forhånd mange tak.

  (Er så vild med Balance Me, men ak… min 2-årig søn tabte serummet på gulvet i går og den gik itu :-(( – hvor uheldigt. de børn er SÅ hurtige)

  17/06/2013
 • Mette Emilie

  Lyder spændende med vippe-forlængelse. Glæder mig til indlægget. Apropros vipper, så anvender jeg pt. Elizabeth Ardens Prevage serum til forlængelse af vipper og må sige jeg er lidt skuffet. Har været i gang laaang tid og der sker stort set ingenting, altså øv!

  16/06/2013
 • Marie Rasmussen

  Jeg skal heller ikke nyde noget af, at gå glip af denne skønne blog. Eller tak. Er jo i den grad afhængig af mit daglige beauty fix.
  Glæder mig til live vippe guf 😀

  15/06/2013
 • Som om jeg ville glemme din blog! 🙂 rigtig go’ weekend, smukke.

  15/06/2013