Sommerhipt # 1 PASTEL-POWER

vogue26

Jeg ved godt, det er langt ude at skrive sommer ovenpå en isvinter og et ikke-eksisterende forår, men den er her. Sommeren. Lige om lidt. Og sammen med den, kommer der masser af farver. Blandt andet pastelfarver – sommerens absolutte über-cool valg i følge britisk Vogue. Måske fordi synet af lemon-, mintgrøn- og café latte-kolorit kan tø de fleste op.

SNUP TENDENSEN: Makeup-artist Søren Hedegaard er lun på pastellerne, men løfter også liiiiige pegefingeren. Især den gule kan nemlig hurtigt komme til at ligne noget meget uheldigt – især hvis der er for meget perlemor og for lidt farvepigment i øjenskyggen. Hans anbefaling er at gå efter hudvenlige farver som honning, creme, mokka, koral, nougat, fersken – men også dueblå. Det vigtigste er at prøve farverne af på håndryggen, inden du kaster dem i ansigtet, lyder det fra makeup-mesteren.

Har du én eneste pastelfarve i din makeuppung?

18/05/2010
Har du rødmet i dag?
20/05/2010
Sommerhipt # 2 METALLICA

Kommentarer

 • Jeg har pastelfavede lakker og bruger de bløde lattefarver på øjnene… 🙂

  20/05/2010
 • Ja der er vist et par øjenskygger og en enkelt blush

  20/05/2010
 • Charlotte

  Ja, da! Jeg har naturligvis min yndlingsfarve lyserød og lys lavendel kan jeg da vist også diske op med 🙂

  19/05/2010
 • ulla

  Elsker pasteller – more than icecream!

  19/05/2010
 • Patricia

  Elsker pastelfarver – og Guerlains perlemorpudder er lige til at spise! :o)

  19/05/2010
 • Jeg har lidt pasteller i mine glosses, men ellers ikke. Men fint ser det ud, som her, hvor det er folk der ved hvad de har med at gøre.

  19/05/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg har masser af pastelfarver, men det er godt nok ved at være noget tid siden at jeg har brugt det 🙂 Måske det var en god dé at komme igang igen ?

  19/05/2010
 • I dag er det i hvert fald sommer i København, så det er ikke for tidligt at skrive om. Jeg har en ferskenfarvet blush fra MAC, der passer ind i pastelpaletten.

  19/05/2010
 • Lis

  Ja da:) Jeg har både en lys pink (kan pink mon være lys?) fra Nouba og meget lys lilla med lidt glimmer fra Chanel. Jeg bruger dem ikke ofte, men når jeg husker at lægge min rutine-brune lidt væk, så kan jeg godt være pastelpige i et par dage. Alt efter humør:)

  19/05/2010
 • Britta

  Jeg har den fedeste pastelfarvede øjenmakeup fra wetnwild og shu uemura i koral som passer perfekt til tøjet, som er fremme lige nu – kombineret med nougat eller mokka er de vildt flotte.

  19/05/2010
 • Ikke endnu, men det kommer der! Er ude i noget café latte og mokka i form af øjenskygger, og så måske Chanels nye rosenfarvede neglelak…

  19/05/2010