Sommerhipt # 2 METALLICA

bronzelwcscoll1

Hvis spildt benzin ikke lyder specielt glamourøs, så tænk i stedet på en påfugls skinnende halefjer –  hold tanken og mal den skinnende army-farvet. Hottere bliver det nemlig ikke netop nu. Og jeg lover dig, det er flot.  Jennifer Aniston var en af dem, der sørgede for en metallisk kickstart under Golden Globe.

SNUP TENDENSEN: Og ja, jeg er vild med Bobbi Browns Metallic Long-Wear Cream Shadows (den grønlige hedder Moonstone). Why? Fordi den nærmest er fjumrefri og umulig at komme galt af sted med (du behøver ikke engang en pensel)…og se lige farverne.

Hvad synes du?

19/05/2010
Sommerhipt # 1 PASTEL-POWER
20/05/2010
Sommerhipt # 3 GOTTA HAVE THOSE LIPS

Kommentarer

  • Britta

    Det ser da super-indbydende ud – jeg har læst et sted, at metallic kun er for piger under 25 – og den kategori går jeg vist ikke under længere 😉

    20/05/2010
  • Nipuni Julie

    Jeg har aldrig rigtig brugt metallic-øjenskygger, men måske man skulle prøve igen, det er jo ved at være nogle år siden jeg havde det på sidst 🙂

    20/05/2010