fbpx

Sommermakeup, der holder i varmen

SARA

Et varmt velkommen til dygtige og altid inspirerende Sara Rostrup. Ordet er hermed Saras:

Det er fantastisk at få lov til at gæsteblogge hos Anette – min skønhedsblogger-kollega-partner-in-crime, som jeg er stor fan af og har den største respekt for. Selv blogger jeg på Youblush.com hvor mit ekspertområde er makeup. Jeg har været makeup artist siden 2002, og elsker at dele min tid mellem at lægge makeup på modeserier og kampagner og ikke mindst dykke ned i nye produkter. I dag skal det handle om at lægge en makeup, der holder til 25+ grader.

HUDEN
Solcreme er prioritet nummer 1, og her skal du vælge en der ikke fedter. Selv er jeg fan af Rudolph Care og La Roche Posay Anthelios XL Fluid, der giver huden en mat overflade.

Drop foundation og pudder i sommermånederne – det bliver for tungt. I stedet er BB eller CC cream perfekt med lettere dække, god glød og ekstra solbeskyttelse.

BLUSH
Cremeblush er perfekt til sommeren, da den smelter flot ind i huden og kan tåle, at huden får det varmt. Den kan nemt lægges på med fingrene og giver en flot glød. Vælg en pink farve, hvis din hud er lys, og en koralfarvet hvis din hud er gylden. Læg den på æblet af kinden (det, der popper frem, når du smiler til dig selv i spejlet).
PINK KORAL

ØJNE
Vandfast mascara er must, også når du ikke skal på stranden. Når det er varmt, kan din mascara nemt fedte, og man ligner hurtigt en panda. Buk evt. vipperne først, hvis du mangler lidt volumen.
Ønsker du øjenskygge, så kan jeg varmt anbefale Color Tattoo fra Maybelline, som er nem at lægge med fingrene.

LÆBER
Ingeting slår koral eller bærfarvede læber til sommergylden hud. Vælg også gerne en læbepomade med solfaktor. Min personlige favorit er Korres, der fås som stift eller i krukke og giver læberne den fineste farve.

Kig forbi min blog, hvis du vil have flere nemme makeup og skønhedstricks, hele sommeren igennem.

MERE AF BEAUTYSPACE? Så sign up her.

10/07/2015
Lakselækker
16/07/2015
Så kjolen passer

Kommentarer

 • Jeg har købt den der Colot tattoo, men den løber lige så meget ud i folderne som alle andre skygger. Øv…

  20/07/2015
 • Marie Rasmussen

  Skønne tips.
  Tak for det

  16/07/2015
 • Selv tak Helene og Tina 🙂 Dejligt I kunne bruge mine tip 🙂 KH Sara

  15/07/2015
 • HeLene

  Jeg takker for tips! Og er selv superglad for Vichy mat solcreme, som jeg køber billigere fra aporot i tyskland! Det gør det som en primer, hvis man har det med at svedte eller fedte i løbet af dagen når det er varmt.

  14/07/2015
 • Tak for et knaldgodt og super relevant indlæg, især når man som jeg lever på et skib om sommeren og hader at se ud som om min makeup er flere dage gammel allerede kl. 11 om formiddagen

  14/07/2015