fbpx

Sonja Richter om nul makeup og faren ved at blive fartblind

Jeg er storfan af Sonja Richter. Har altid været det…og den hud altså. Jeg håber, du har lyst til at læse med, når hun lægger hovedet på bloggen:

Hvad vil du aldrig byde din hud?

Jeg har hele mit liv haft sart hud og meget eksem og har fra barn af været vant til, at solbadning ikke var noget, jeg behøvede at bruge tid på. Jeg elsker solen, men kun den om morgenen og aftenen får lov at ramme min hud. Så altid solcreme i ansigtet og om sommeren også hat og skygge.

Hvor meget betyder makeup for dig?

Makeup betyder meget – det vil sige især hvor meget og hvor lidt. Når jeg spiller en rolle på teatret og har meget sminke på, bliver jeg hurtig “fartblind”. Sådan at forstå, at jeg synes, jeg kan tåle at have meget mere på end ellers. Men egentlig synes jeg, de fleste mennesker er smukkest uden makeup. Så jeg prøver at lade mit ansigt være så rent som muligt, men alligevel med nok makeup til, at jeg føler mig godt tilpas alt efter anledning.

Du har jo imponerende flot hud – hvad gør du?

Jeg plejer den og passer på ikke at overpleje – det vil sige undlader at smøre alt for mange forskellige cremer på. Vasker ansigt morgen og aften og bruger fugtmaske et par gange om ugen. Når jeg arbejder meget, kniber det med at få nok søvn, og her hjælper det at holde den sunde linje, drikke nok vand osv. Min hud er for mig et meget nøjagtigt termometer, der viser alle ubalancer i krop, sind og sjæl.

Er der genialt skønhedsgrej, du helst ikke undværer?

Der er et efterhånden ældre hit, som hedder “Everybody’s free to wear sunscreen”. Teksten handler om at nyde livet, og at du kan begå mange fejl, men så længe du husker solcreme, går det ikke helt galt. Dybest set handler det om at tage ansvar, og jeg tror den kom frem i forbindelse med aidsbølgen – og hudkræft er jo ikke mindre farligt. For ikke at have alt for meget grej at holde styr på, er jeg glad for produkter, som kan mere end en ting ad gangen

Er der beautygrej, der aldrig vil finde vej til dit toiletskab eller makeup-pung?

Læbestift bruger jeg kun sjældent privat, men arbejdsmæssigt tit.

NB: Sonja Richter er ansigt for Olay (dem med B3-vitamin og procenterne) – hun er især glad for Olay Total Effects Touch of foundation pga. kombinationen af  dagcreme, solfaktor og lidt farve.

VIND: Jeg iler med konkurrence….lige om lidt og inden kl. 18.00

16/04/2012
Tænk sig – han vendte mig ryggen!
17/04/2012
VIND!

Kommentarer

 • @Cecilia: Jeg har ikke kunne finde det i min Matas (Glostrup). Søger den med B3 vitamin. Kan den købes på jeres netshop?

  18/04/2012
 • Joan

  Åh hvor er hun skøn. Æv at der ikke lige er en genvej til den lækre hud. Søvn, vand minimum produkter.

  17/04/2012
 • Lene

  Jamen hun er fantastisk – genså hende lige i aftes sammen med Mads Mikkelsen (som jo også er skøøøn)Hendes stemme er også lækker!

  17/04/2012
 • Frederikke

  Smuk hud.

  17/04/2012
 • Cecilia

  @Birgitte B: Hej Birgitte – jeg arbejder med Olay og du kan købe Olay cremen i Matas over hele landet. Den koster ca. 169,-

  17/04/2012
 • susanne

  hun ser også fantastisk ud .. men anede ikke hun hed Sonja R. Men det gør jeg nu 🙂 man bliver da klogere og klogere når man sådan læser BS var 🙂 smiler

  17/04/2012
 • CharlotteK

  Smuk kulør….

  17/04/2012
 • Anette Ravnested

  Fantastisk

  17/04/2012
 • Enkelthed enkelthed enkelthed!

  17/04/2012
 • Synes jeg har svært ved at finde den Olay creme nogen steder?

  17/04/2012
 • smukt ansigt og smuk personlighed! jeg har haft et girl crush på hende siden filmen ‘elsker dig for evigt.’

  16/04/2012
 • Hvad kan jeg sige, andet at hende Sonja bare er en smuk kvinde 😉

  16/04/2012

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!