Søren Hedegaards opskrift på flot hud

Hvad gør Kronprinsessen? Hvad bruger hun? Og hvordan? Sådan lyder det tit i min indbakke. Men ved du hvad? Jeg aner det simpelthen ikke. Det eneste jeg ved, er, hvad makeupartist extraordinaire Søren Hedegaard gør, og han har jo som bekendt fingrene i flere kulturpersonligheder.

Her får du hans fif til, hvordan alle (som han siger) kan få flot og levende hud. Ordet er Sørens:

 • Først ansigtscremen Embryolisse, som fungerer virkelig godt under makeup. Den har lige præcis det fugtighedsniveau, hvor den hverken er for tør eller for fed – men bare suveræn. Der er en grund til, at den har plads i alverdens makeupartist-kufferter.
 • Derefter ’prikker’ jeg ud med concealer. Det vil sige dækker de ujævnheder, der kan være i huden. Det fungerer rigtig godt med en concealer palette á la den MAC har, for det er de færreste, der har samme hudfarve året rundt. Med en god concealer er foundation unødvendig.
 • Så nærmest polerer jeg huden fin med en anelse mineralpudder, som jeg dupper på. Her er jeg begejstret for Jane Iredales nye Refill-Me, hvor du har børste og mineralpudder samlet i ét smart kabinet med en god låsemekanisme. Det ku’ mange lære noget af, for den er utrolig nem at rejse med uden, at der er pudder all over.
 • Og så skal huden gøres levende, og her er Benefits Hoola et must. Den bryder det der ’living dead’-look, som man godt kan få, når huden er gjort perfekt med først concealer og mineralpudder. På en måde er den lidt som en solpudder, men faktisk bruger jeg den også til mænd, fordi den frisker alle naturligt op. Benefit har ramt en nuance, som ikke fremelsker de røde pigmenter, de fleste af os har. Som efterkommere af de rødmossede vikinger har vi brug for at dæmpe denrødme. Jeg fordeler lidt i panden, under brynet og løseligt på kinderne. Og skal den have et sidste pift, så afslut med almindelig blush på selve æblekinden.

SNUP TIPPET: Benefit kan du få i Sephora, og faktisk tror jeg, de sender til hele landet, hvis du ringer til dem. I øvrigt: Jeg efterlyser skønhedsanmeldere i denne uge. Du får først besked ved at være hooket op HER eller HER. Hvis det var noget.

@Beautyspace på Instagram // Skindjakke (tak til jer der har spurgt) er fra ON STAGE

15/08/2014
Mille Dinesens krop ville klæ’ mig så godt
19/08/2014
Manden din hud gerne vil møde

Kommentarer

 • Rikke Salling

  Man skulle være kronprinsesse! I hvert fald somme tider -så man kunne få en kongelig behandling af Søren Hedegaard 🙂

  Ja! Jeg vil da gerne være skønhedsanmelder 🙂

  20/08/2014
 • Jess

  dejligt indlæg 🙂

  19/08/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina H – Det er Sørens favorit som makeup-underlag. Er spændt på, hvad du synes om Hoola. Jeg ved, at MAC har makeup one-to-one sessioner (1 time for 350 kr. hvor man får pengene retur, hvis man køber)

  @ Ditte H – Du ER for sjov!

  @ Lene B – Vi må overveje nogle flere guides.

  @ Lone K – Cremet concealer og så VitaZing SPF fra Origins. Har du prøvet den?

  @ Jane + Karina – Tak for indspark.

  @ Karina K – Det er i morgen, du melder til.

  @ Cecilia – Lad mig vende tilbage i et separat indlæg omkring anbefalinger til uren hud.

  @ Charlotte – Det er noteret til et fremtidigt indlæg.

  @ Rikke – Ja, det virker. Ligesom huden skal være meget fugtmæt inden.

  @ Helle – Solcremen skal altid på som det sidste inden makeup og derfor ovenpå Embryolisse. Og selvfølgelig skal jeg da svare…

  @ Sanne – Det må du.

  @ Lene J – Det er i morgen tidlig.

  Stor hilsen Anette

  19/08/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte B – Det kan den, og den er kun i den ene farve.

  @ Karina – De lander på bloggen meget tidligt onsdag.Og godt med mænd, der mander sig op med creme.

  @ Henriette – Ja, jeg går ud fra, at du stadig har et lager ;o) ?

  @ Susanne – Jeg er klart til Amazing Base fra Iredale eller Youngbloods mineral foundation.

  @ Marianne Gylding – Jeg er med på, hvad du mener for der ER tale om pudder. Det er så ganske ganske lidt, der skal bruges og kun på de store flader, dvs. kinder, pande osv. og ikke rundt om øjnene fx.

  @ Anja Sand Bjerre – Det er en Søren-favorit. Jeg er personligt ikke fan af Embryolisse pga. det høje indhold af mineralsk olie.

  Stor hilsen Anette

  19/08/2014
 • Jeg er da nødt til at prøve Hoola, jeg elsker Benefit i forvejen. 🙂

  19/08/2014
 • Lene Jespersen

  Kære Anette 🙂 Nu siger du skønhedsanmelder.. Jeg tænker klart – JA tak – Kram til dig 🙂

  19/08/2014
 • 1000 tak for alle gode ord. Jeg vender tilbage i dag.

  KH Anette

  19/08/2014
 • Helle

  Kære Anette, skønne tips, åh, men solcremen, hvad med den? Den skal vel under Embryolisse? Jeg synes, det er så svært ikke at fedte rundt med den solcreme. Kh Helle Ps. Du behøver ikke at svare. Hvor har du meget at svare på.

  19/08/2014
 • Rikke

  Skønt indlæg med dejlige tips 🙂 Jeg vil bare lige komme med et godt tip til dem, som bruger mineralpudder/Foundation. Spray ansigtet let med en mist når du er færdig. Det fjerner det lidt tørre udtryk og så holder makeuppen rigtig godt. Der findes gode og budgetvenlige mist,s på apoteket fra bl.a. Avene og Vichy. Rigtig skøn dag derude.

  19/08/2014
 • Charlotte

  Jeg mangler virkelig et godt råd mht. hvilken foundation der dækker godt og som samtidig ikke lægger sig i rynkerne, så de bliver fremhævet på en meget uheldig måde…

  Og så har jeg et problem med at min foundation forsvinder og at jeg kommer til at skinne. Jeg har selvfølgelig prøvet med mineralpudder men det lægger sig også i rynkerne så de virkelig tiltrækker sig opmærksomheden…

  Hjælp flotte Søren 🙂

  18/08/2014
 • Karina

  Til Anja Sand Bjerre 🙂
  Anja det er højst sandsynligt på grund af primer funktionen, du har den følelse 🙂
  Prøv at lade være at smøre den helt ind, men lad den selv trænge ind. Det kan være det hjælper?? Og ellers så tænk over at det “bare” er primer funktionen og at din makeup jo så er det smukkeste dagen igennem.

  Hvis det bare ikke er dig, så brug den til øjenmakeup fjerner 😉

  18/08/2014
 • Cecilia

  Hej Anette

  Apropos overskriften, ville jeg høre hvilken anbefalinger (creme, serum og rens), du kan anbefale hvis man har tendens til uren hud?

  Ellers tak for et godt indlæg med brugbare tips. Især paletten med forskellige farver concealer. Har ingen forstand på make-up og har især syntes det med ændringen af hudfarven året rundt, har gjort det besværligt at købe puder osv.

  18/08/2014
 • Til Lone. Jeg er også oppe i årene, og mineralpudder virker heller ikke på mig. Det gør til gengæld Clinique’s BB-Creme, der udjævner smukt uden at være for kompakt.

  18/08/2014
 • Karina Kristensen

  Skønhedsanmelder….. Jeg er den mest kritiske skønhedforbruger som findes…. Jeg er på :-))

  18/08/2014
 • Lone K

  Læser flittigt med her; men Annette hvad så, når man er lidt oppe i årene og mineralpudder ikke længere gør noget godt for ens efterhånden lidt tørre hud?
  Jeg er ikke til foundation, men vil gerne være mere naturlig og alligevel er der jo nogle ujævnheder (læs enkelte små karsprængninger og et par pigmentforandringer) som jeg gerne vil dække/mindske. Har du et godt råd?

  18/08/2014
 • kunne være topskønt med en guide til lækker makeup / udstyr på budget, uden man skal købe sig “fattig”. HVIS der allerede findes sådan en guide på bloggen, hvor findes den så? :0)

  på forhånd tak. Og dejligt med gode fif fra SH :0) det kræver nok et kursus selvom jeg havde alle produkterne ved hånden, ha :0))

  smil Lene :0)
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

  18/08/2014
 • Ditte H

  Genialt! Er ellers ikke til hår – medmindre du viser kendisser med smarte korthårsfrisurer 😉 Måske fordi jeg selv har noget kort, kruset og uregerligt hår, der minder om Monicas fra Friends, da hun er på Hawaii, og der kommer en anelse fugt i vejret!?? Men NU vil jeg ha’ shampooEN og balsamEN! Bruger ellers normalt produkter fra Sebastian …
  Nå, men armene i vejret for et snarligt hår-indlæg,du er en stjerne – og en kendis 😉

  18/08/2014
 • Christina Hansen

  Selveste Søren Hedegaard?? – At besvime……!!
  Hvor luksus at få fif fra ham.
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig den concealer. Men jeg ville først skulle have et kursus i at bruge den med alle de nuancer. Heldigvis er Mac personalet ualmindelig hjælpsomme og søde til at tage sig god tid til én. I hvert fald i Magasin på Kgs Nytorv.
  Fy skamme til mig, der endnu ikke har fået prøvet Embryolisse. Den er vel stadig ideel, selvom man ikke bruger foundation og pudder – så meget?
  Jeg er ikke meget for at indrømme det, men min 12 årige datter har netop købt Hoola fra Benefit! Jeg hopper lige ind og prøver, når hun må få fri engang
  . 🙂 ♥ ♡ ♥ Tak for de gode tips

  18/08/2014
 • og det var Embryolisse jeg mente 😉

  18/08/2014
 • Det lyder som nogle rigtig gode tips, men jeg må bare tilstå, at jeg ikke er blevet gode venner med Ambryolisse. Jeg har købt ansigtscremen for 1 mdr. siden, ogdet føles som om den lægger sig mere som et lag på minhud i stedet for at trænge ind og give min hud den fugt den har brug for. men Benefit; dem er jeg fan af 🙂

  18/08/2014
 • Jeg elsker alle benefits produkter – altså deres mascara “they’r Real” er helt vild god. Til gengæld er jeg ikke så pjattet med mineralpudder, det fremhæver mine rynker og jeg kommer til at se så tør og trist ud. Er det mon bedst til yngre hud?

  18/08/2014
 • Susanne

  Hej, jeg har lige läst dette indläg, og ville bestille Jane Irredale Börsten, men den er uden indhold. Saa mit spörgsmaal er hvilken pudder er der mon benyttet i börsten, da den aabenbart skal köbes ved siden af? Paa forhaand tak for en fantastisk opdateret blog, for en der sidder i udlandet.

  18/08/2014
 • Henriette

  1000 tak for dette!! Jeg vil prøve dette af, som du ved, holder jeg meget af mineralt makeup, så jeg kan rigtigt godt lide dette tips!!

  18/08/2014
 • Karina

  Åhhh jeg knus elsker min embryolisse creme, ligeså meget som Søren gør!!
  Selv min mand bruger den helt frivilligt, og jeg har endda brugt 8 år på at fortælle ham hvorfor han skulle bruge creme, men uden det store held i længere tid af gangen.. Havde jeg vidst at han frivilligt ville smøre HELE 2 gange om dagen med embryolisse, ja så havde jeg serveret den lææææænge før 🙂
  Tak for endnu et godt indlæg!!
  Glæder mig til at høre mere om de skønhedsanmeldere du efterlyser!!!!

  hav nu den skønneste dag
  /Karina

  18/08/2014
 • Dorte Daugaard

  Se, det er da smart! Altså det med den beholder 🙂 tak for tippet!

  18/08/2014
 • Hoola – den skal jeg da prøve. Det lyder som lige noget for mig. Kan man mon bruge den alene også? Altså ovenpå almindelig dagcreme? Og er der ‘kun’ den eller er vi ude i noget med forskellige farver?

  18/08/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @Ditte H – Nu vil jeg gå ned i mit køkken og lave en kop kaffe mens jeg varmer mig ved dine kendis-ord. Big smile. Er faktisk på trapperne med et hår-indlæg, så sjovt du lige nævner det.

  Stor hilsen og TAK
  Anette

  18/08/2014
 • Ditte H

  Uhh …. Sikke du forkæler os! Top Nice med fif fra SH!! Men hva’ med dig, Anette? For du ER jo også en kendis, og jeg er ved døø efter at vide, hvilken shampoo og balsam der gør dit hår så flot og sundt at se på!! Please tell!!
  Ha’ en god dag 🙂

  18/08/2014
 • @Christina – jeg sidder med den lige her og synes den er fin blød. Jeg har puttet en af mine yndlings-mineralfoundationpudder i: Amazing Base (også fra Iredale) og det fungerer virkelig godt.

  Stor hilsen Anette

  18/08/2014
 • christina

  Hej anette for et par år siden lavede jane irendale en pudder mage til den søren skriver om altså pudder og børste i samme produkt. Og jeg må indrømme det var den værste børste den var stiv og ubehagelig at bruge og jeg valgte i stedet at ta indholdet ud af børsten og komme i min pudder dåse og i stedet bruge deres manuel børste , faktisk mener jeg at kunne huske den dengang var på forsøgs basis , ved du om den nye er forbedret? for iden er som søren selv siger fantastisk kram fra fyn ♥

  18/08/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.