fbpx

spaaaaahhhh

spaidetfri-copy-1

Jeg har tyvstjålet måden at udtale spa på fra Ole Henriksen, fordi jeg ikke kan finde et bedre begejstrings-ord for SpaRitual, der som det mest hippe spamærke i USA endelig har ramt Danmark. Og ja, jeg er begejstret! For hold op hvor er det guf for sanser og hud, og inden der går spa-gospel i tastaturet, får du et par konkrete facts eller tre:

@Er du til chakra-sjov, er der fuld valuta for pengene. Lige fra kreativitet til reproduktion kan (måske) stimuleres.
@Er du øko-glad, er der høje indholds-procenter og fakta at hente upfront på hvert produkt. Og der er ikke fedtet med de økologiske ingredienser.
@Sommer = udendørs-spa og det kan du enten kaste dig over derhjemme eller booke en forsmag på hos Helle Thorup, som er aktuel med hånd- og fodbehandlinger i det fri med SpaRituals.

SNUP TENDENSEN: Lige nu sidder jeg med de blødeste – mest velduftende – hænder, jeg længe har haft. De er skuret og skrubbet i Look Inside Organic Bath Salts, som selvfølgelig også kan bruges til andet – som eksempelvis at bade i – men altså også giver de bedste hænder. På torsdag er der spa-fødselsdag på Hotel Kong Arthur i København, og har du chancen, så kig forbi og tjek SpaRitual ud. Der er goodiebags til de første, har jeg hørt… (husk tilmelding hvis du vil kigge forbi).

OK – nu får du Always Ultra-modellen, og der er ikke noget at gøre ved det: Prøv det. Seriøst.

14/06/2010
Mr. Perfect
16/06/2010
Øjenåbnere

Kommentarer

 • ahhh, lyder så godt. bliver også nød til at prøve det. 🙂

  16/06/2010
 • Nipuni Julie

  Uha uha uha, jeg glæder mig endnu mere til den behandling jeg skal have hos Helle Thorup i Århus snart – perfekt veninde tur 🙂

  16/06/2010
 • Jeg sidder og er nærmest lykkelig…. Fik lokket en af de søde piger fra Helle Thorup Spa til at give mig en forpremiere (shyy!) på morgendagens udendørs SpaRitual (og 1 fødselsdags – fik dog ikke champagne:) event. Og Gudinderne var jo med mig, for himlen åbnede sig og solen skinnede, netop da jeg satte mig til rette i de voluminøse puder i den ”hemmelige” gårdhave bag Hotel Kong Arthur. Mine fødder, mine fødder. Jeg er nyforelsket i dem! De er blevet forkælet med det ypperste inden for naturens råvare – og mine Gudinder – Duftene! De er jo lige efter min aromaterapeutiske næse. Udsøgte i høj høj høj kvalitet! Endelig kom der et ægte holistisk spirituelt – jeg mener ÆGTE HOLISTISK SPIRITUELT skønhedskoncept til DK, hvor jeg bare kan hengive mig med velduftende tryghed og etisk nydelse. Jeg vil takke Helle Thorup, for at være så fremsynet og holistisk, at hun har fået SpaRitual til Danmark. Jeg følger jo ikke så meget med i hvad der sker på beauty scenen i verden – så godt at nogen gør – og træffer gode valg! Jeg har i mange år ment at kombinationen af spiritualitet og skønhed er det ulitmative skønhedsideal (en klog kvinde sagde til mig for 12 år siden ”at tiden ville arbejde med mig”). Og endelig er jeg blevet bekræftet i dette.
  Glæder mig ubeskriveligt til at lægge krop til resten af serien til efteråret. Og selv om sommeren dårlig nok er startet (men det gør den jo senest kl. 17 i morgen eftermiddag!!), så går jeg allerede og glæder mig til efteråret, hvor jeg har hørt rygter om at, kropsprodukterne skulle komme. Tænk hele kroppen indhyllet i dufte af SpaRitual – ahhhhh…. Fra en glad Julia Kim:)

  16/06/2010
 • Tusind tak for den fantstiske modtagelse Spa Rituals allerede har fået på Spaen i Kbh. Vi introducerer produkterne i Århus primo juli og kan næsten ikke vente med at få fingrene i de lækre produkter. Vi har længe søgt efter et unikt økologisk mærke med ærlighed omkring indholdet af økologiske ingredienser. Faldt selv pladask for konsistens, virkning og ikke mindst de absolut skønne dufte som er terapeutiske i sig selv.Spa Rituals tilbyder også gift fri neglelakker i de mest lækre og moderne farver.

  16/06/2010
 • Birgitte

  Skøn ide med spa i det fri. Man er vel dog ret afhængig af vejret?

  15/06/2010
 • Pia

  Uha – det skal prøves!

  15/06/2010
 • Kamilla

  Åh bliver da helt salig ved tanken om skønne hænder – dog også lidt nervøs ang det med reproduktionen:O)

  15/06/2010
 • Jette

  Hænder og fødder er det jeg altid “springer” over, når det gælder ekstra pleje og opmærksomhed. Men en KÆMPE fejl!! Jeg må forsøge at kommer med på “bølgen”…

  15/06/2010
 • Always-ultra-måden virker jo! Det er bevist igen og igen. Skønt med SpaRitual!

  15/06/2010
 • Hej Charlotte – Helle Thorup har skam også en spaaahhhh-klinik i Århus ;o) tjek http://www.hellethorup.dk
  kh Anette

  15/06/2010
 • Charlotte

  Kære Anette,
  Når du skriver det på den måde, bliver jeg NØDT til at prøve det! Ved du hvor man kan købe det? Og træls at være på arbejde i Jylland, når nu der er spa-fødselsdag i Kbh. Men god fornøjelse til dem, der har mulighed for at kigge forbi på torsdag – er SLET IKKE misundelig:-) KH Charlotte

  15/06/2010