fbpx

Spids blyanten

NØJ, NØJ, NØJ hvor jeg glæder mig til, at vi ses i denne uge. 1000 tak for alle tilmeldingerne.

Det var et sidespring. På bloggen bliver der tale om et 2015-trend-wrap-up de kommende dage, og vi lægger ud med en mikrotendens. Pencilled nøjes MAC med at kalde det, når vi igen (åh gru) skal kunne skimte læbenblyanten. At gå all in på drag-måden er måske ikke lige oplagt for alle, men en snip af tendensen er for alle. Se eksemplet med Keira Knightley under The Golden Globes og se MAC’s fine, dog specielle, forårsbud for Missoni helt øverst.

SNUP TIPPET: Hvis du insisterer på den usynlige effekt af en læbeblyant, så husk at tegne hele læben op. Ikke bare kanten. På den måde holder læbestiften længere, og du undgår at stå tilbage med en tegnet kant, når læbestiften er spist. En blyant kan i det tilfælde have samme farve som læbestiften eller bare være læbefarvet.

Flere 2015-tendenser? Så kig her.   Og på Instagrams @beautyspace, hvis du har lyst og tid.

16/01/2015
Hey, de sure har også ret
20/01/2015
Dine, mine og vores

Kommentarer

 • Tusind tak Anette. 🙂

  Jeg nyder MEGET at kunne spørge dig. 🙂

  20/01/2015
 • @ Kirsten V – jeg er VILD med Bare Minerals Marvelous Moxie lipliner (og jeg vælger bare læbefarvet).

  @ Louise L – At tegne op hjælper på holdbarheden af en læbestift. Derudover er der vist bare at sige, at læbekanten bliver lidt mere uklar jo ældre, vi bliver.

  Stor hilsen Anette

  20/01/2015
 • Helle Rick

  Ja, ja, det er nu ikke alt jeg hopper på igen. Den med synlig læbeblyant er et no-go 😉 Læbeblyant i samme farve og lagt på hele læben kan jeg gå med til 🙂

  19/01/2015
 • Hvilket mærke har læbeblyant uden farve, der er god ?

  19/01/2015
 • Christina kragh

  Læbe blyant uden farve er min favorit

  19/01/2015
 • lene

  Jeg lytter med, har faktisk ingen læbeblyanter mere…hm

  19/01/2015
 • CharlotteK

  Hurra for læbeblyanter! Så kan jeg da lige få en anelse fylde på mine smalle læber:-)

  19/01/2015
 • Louise L

  Jeg husker at jeg som teenager fik at vide at mine forholdsvis runde læber ikke behøvede at blive tegnet op/ikke måtte tegnes op (jeg kan ikke lige huske om de ikke behøvede eller ikke måtte). Siden har jeg ikke nærmet mig en læbeblyant. Men kan det virkelig passe?
  Eller må alle slags læber tegnes op?

  19/01/2015
 • Godt du skrev “skimte”, for ellers tænker jeg firser-gys! Jeg er gået over til en gennemsigtig/usynlig reverse-liner, så behøver man også kun een, og skal ikke jonglere så mange farver. 🙂

  19/01/2015