Spis med Ole

Jeg er ikke god til det med at vende 10 timer rundt på døgnet. Men i selskab med hr. Henriksen, blir’ man vågen. Hele dagen i dag i LA er gået med et OH-projekt, som jeg vender tilbage – inkl. et par vilde LA insider-historier. Men først skal det handle om den mad, hudplejeeksperten er glad for – og også lidt emsig omkring. Jeg kiggede med på hans tallerken i går:

Morgenmad

Ole kokkererer (som han siger) selv i køkkenet fra kl. 5.30, hvor morgenmaden hver dag lyder på havregrød toppet med hørfrø, blå-, sol- og hindbær. Hele pærevællingen (som han kalder den) blandes i en stor skål til ham selv og en mindre til Laurence, som ikke er videre begejstret. To kopper kaffe og masser af vand bliver der også plads til.

Frokost

Igen står Ole selv bag maden, hvor kreativiteten ender i en salat med frisk spinat, rødbede, valnødder, blandet salat, quinoa, æbler, blåbær og rød- og gul peber. Dressingen er citronsaft og olivenolie. ”Jeg elsker, når mine salat knaser”, siger han.

Aftensmad

Dagens sidste måltid bliver spist ude i byen, hvor forretten er rødbedesalat med valnødder og æbler. Hovedretten er ørred med olivenolie og dampet spinat. Nul dessert (og nul vin).

Anette: Så Ole, hvad er dagens treat? Er det kaffen, spinaten eller noget helt andet? Ole: Det skal jeg fortælle dig. Det er mit grove speltvalnøddebrød,  som jeg rister om eftermiddagen,  kommer et tykt lag mandel- eller valnøddesmør på og topper med masser af friske hindbær.

SNUP TIPPET: Ifølge Ole er det netop kosten, der giver ham energi til både at træne og til at holde aktivitetsniveuet. I morgen tidlig har jeg en aftale med en anden hårdtarbejdende herre: Den feterede hudlæge dr. Harold Lancer (ham den kaffesure, du måske husker). Vi skal tale rødme, strøm og kaffe igenigen, så stay tuned.

NB: Følg beautyexpressen gennem LA på Instagram @beautyspace, hvis du har tid og lyst.

03/11/2014
Hud-strygejernet
05/11/2014
Til kamp mod rødme med Sandra Bullock

Kommentarer

 • Har selv mødt Ole – han er uden tvivl det mest overskudsagtige menneske. Var til foredrag med ham i Århus hvor han gav sig tid til at tale med samtlige deltagere og give gode hudplejeråd til gammel som ung. Glemmer ham aldrig, og smiler når jeg ser ham – hver gang. Han skrev endda en personlig hilsen i min søns telegram 🙂 – han er virkelig et meget dejligt menneske. Tror jeg må igang med den kostplan 🙂

  05/11/2014
 • kira B.

  80/20 er min filosofi…er sku glad for mine flødebolle om fredagen, kunne ikke undvære min kaffe om morgenen, men holder det under 3 kopper og stopper efter kl. 13… Men han er sku sød ham Ole og sikke en rygrad 🙂

  05/11/2014
 • susanne schultz

  ååå hvor lyder det bare skønt med den salat – det vil jeg da prøve specialt hvis det giver mere energi 🙂

  05/11/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  Jeg bliver så kisteglad for de her kommentarer. 1000 tak.

  @ Tina Nymann – Absolut ikke. Kosten vil jo eksempelvis aldrig kunne beskytte mod solen eller give den overfladebehandling, som hudpleje kan.

  @ Louise Eriksen – Det kommer i flere trin, det med rødmen. Der er en ny lys behandling døbt LHE skin rejuvenation på markedet herovre, som jeg har stor tiltro til. Vender tilbage med mere.

  @ Laura – Du VED, at du har et smækkys til gode.

  @ Marianne – Bl.a. i guinoa ;o)

  @ Nina – God idé. Det er foreslået videre til ham.

  @ Helle A – Det er hermed gjort.

  KH Anette

  05/11/2014
 • Helle Andersen

  Hvor ville jeg gerne møde ham, håbe at hans smukke hud og helt fantastiske humør kunne smitte af på mig, ikke at jeg er i dårligt humør, men han er jo boblende af glæde. Og så havde vi i øvrigt besøg i butikken i dag af folkene fra peopels press, som kunne fortælle at de til foråret kommer med en ny spændende bog om netop Ole og hans humør, glæder mig og hils ham, så er du sød…

  04/11/2014
 • Gitte

  Altså Anette
  Du give os så mange fantastiske tips til andre og anderledes hudprodukter, så vi ikke år efter år faldet tilbage til de gamle, kedte og lidt traditionelle produkter, vi brugte i vores ungdom. Tusind tak for dine ideer.

  Og til et lille suk: Trille har ikke levet forgæves, men er hendes 70-frisure ikke lidt outdated efterhånden? Det passer set ikke til det billede jeg normalt har af dig, slet ikke til din livsstil og profession. Så op med håret og op på beatet Annette.

  04/11/2014
 • Ih og uhm altså :-). Men helt ærligt, det kan den mand da ikke blive mæt af- hvor pokker gemmer han proteinerne? Men det må jo virke, for han er bare så trimmet både i fysik og psyken.

  04/11/2014
 • Kiss Jacob

  Uhhh Anette – det ser f…. lækkert ud. Nå… glæder mig til mere 🙂

  04/11/2014
 • Dorthe

  Sikke et inspirerende indlæg – elsker den mand og hans skønne tips.

  04/11/2014
 • Nina

  Gud hvor det lyder lækkert!!! Jeg vil prøve det hele! Mmm – hva’ Anette, hvad med at foreslå Ole at lave en bog med hans opskrifter? Jeg ville i alt fald købe den! Og nu er jeg sulten… hehe 🙂

  04/11/2014
 • Tanya

  *mad, ikke mand, hahaha

  04/11/2014
 • Tanya

  Hvor er det skønt med updates fra LA! Og så endda med lækkersultsfremkaldende Ole-tips (den mand ville jeg også glæde mig til).
  Haha, nu blev jeg så optaget af at skrive til dig at jeg stod af på den forkerte metrostation! Godt man for en gangs skyld er i god tid) 🙂

  04/11/2014
 • Lene C

  Nyd det, Søs! Man kan mærke hans energi helt herover på den anden side af Atlanten!

  04/11/2014
 • Anette J

  Jeg spiser samme morgenmad som OH 🙂 og er også helt vild med rødbeder. Jeg spiser/drikker dem hver dag med ingefær, citron og lidt æblemost.

  04/11/2014
 • Louise T.

  Jeg glæder mig til at høre mere om rødme – for min har aldrig været værre – selvom jeg netop forsøger at gøre bedre…

  04/11/2014
 • Åh mand, elsker bare Ole insider-tips 🙂

  04/11/2014
 • Årr. Hvor du hygger dig på højthøjt niveau, og jeg under dig det hele! Hvor cool at være i LA, og lære fra de gode. Hav en fantastisk tur, som jeg ved også er benhårdt arbejde. Du formår at få det til at se let ud, og det er en svær kunst. Kyzkyz, som de vel siger over there.

  04/11/2014
 • Glæder mig til at høre om strøm og insider historier. 🙂

  04/11/2014
 • Jette V

  HIIIILS 🙂

  04/11/2014
 • Louise Eriksen

  Åh ham Ole. Hvor vil jeg gerne møde ham. Den energi og altid så glad og smilende. Og hvor en hud, vil virkelig ønske jeg havde bare lidt af hans glød. Men glæder mig til at høre mere om hudlæge og rødme. For Gud hvor har jeg meget af det. Spiser så sundt at jeg tror selv at Ole vil blive chokeret, plejer min hud mildt og sol beskyttelse HVER dag. Alligevel så grim en hud. Så alle tip om rødme og pleje/creme til meget sart hud tages gladeligt imod.

  04/11/2014
 • Hvor mange timer sover Ole om natten – blot nysgerrig, for kosten alene kan jo ikke gøre det? 🙂
  Spændende at følge din tur….

  04/11/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.