Spørger du, om jeg snyder?

Og ja, det gjorde hun så. Maria sendte denne mail i går: Kære Anette, jeg har så tyndt hår, og dit ser altid flot ud her. Har du tykt hår – eller snyder du? Jeg vil også gerne snyde og have tips. Kh Maria

Det korte svar er, at jeg gør begge dele. Snyder og arbejder på at få bedre hår. Til skærmen er der hjælp fra hende her, som anbefaler:

 • Hår skal være blankt, i naturlig bevægelse og have volumen de rigtige steder for at få balance og symmetri, dvs. både bag til, forfra og fra siden.
 • Blanke lokker: Her bruger jeg L’Oréals Steampod til at dampe håret glat og blankt – og afslutter med shinespray.
 • Volumen: Jeg bruger K Lift Vertige fra Kérastase og så ellers en touperingsbørste (se Anettes video her).
 • Bevægelse: Håret må aldrig ende i en lakhjelm, så spar på hårsprayen. For meget vil altid få frisuren til at klaske sammen.

Tak for gode ord fra Johanne. Nu har alle jo ikke en Steampod – heller ikke mig. Føntørring med blæseretning mod jorden efterfulgt glattende styler fungerer også fint, ligesom verdens bedste touperingsbørstekam er den fra Ghd. Når det gælder sundt hår, så arbejder jeg på sagen på grund af en vis tyndhed i toppen. Er på Imedeens B-vitaminrige tabletter og i et 12 måneders forløb hos Hårklinikken, hvor jeg vasker med deres shampoo og masserer hovedbunden med stimulerende ekstrakt. Hver 3. måned vil jeg lægge en status på bloggen.

SNUP TIPPET: Jeg så et imponerende syn i går, da jeg fik besøg af min dygtige frisør (hun er blandt Søren Pjedsteds tidligere føl). Britt, som hun hedder, havde i 30 minutter ladet en hjemmerørt maske af olivenolie, æggeblomme og banan sidde i håret. Sig mig, har du snydt?, var det nu min tur til at spørge. For hendes hår var nylonblankt som Barbies. Ret vildt. Næste uge skal det prøves.

NB: VIND her.

@Beautyspace på Instagram

06/11/2013
VIND!
08/11/2013
Lakkens overmand og et par vindere

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak kære Britt!

  11/11/2013
 • Britt rosted Sørensen

  Hej 🙂 ja den kur er ret fantastisk, og meget let at lave…
  Alt afhængig af hårlængde, kan man selvfølgelig moderer indholdet, jeg brugte til mit forholdsvis lange og tykke hår

  2 dl olivenolie
  1 banan
  1 æggeblomme ( kun blommen )

  En tur i blenderen og i håret med det 😉

  08/11/2013
 • Vi er mange, der vil prøve den maske. Jeg får Britt (frisøren) til at lægge den på i kommentarfeltet i løbet af weekenden. For enig, det skal prøves.

  @ Marianne – 1000 tak fordi du kom i går. Jeg kan kun sige i lige måde!

  @ Sissel – tak for tip.

  Stay tuned for den opskrift.

  Stor hilsen Anette

  08/11/2013
 • Heidi

  Har hørt Olinol skulle være godt. Vil også meget gerne have opskrift på hårmaske 🙂

  08/11/2013
 • Sissel

  Jeg kan absolut anbefale Dry Volume Booster fra GB – den sprayes ved rødderne og giver håret et rigtig fint løft 🙂

  08/11/2013
 • Dejligt at se dig i Vejle- du ser altså bragende god ud Anette

  07/11/2013
 • Jette V

  Ja, må vi be’ om opskriften :)?

  07/11/2013
 • Margit

  Kan man få opskriften på den der hår-maske???

  07/11/2013
 • Glæder mig til at høre om erfaringerne med Imedeen – har selv overvejet dem, primært pga. mine negle flækker for et godt ord…

  07/11/2013
 • Tanya

  Det er jo hele tre gode ting på én gang! Den skal prøves på de slidte, tynde lokker 🙂

  07/11/2013
 • Birgitte F.

  Den vil jeg også prøve!

  07/11/2013
 • Anette Waaben

  Ok…den maske må prøves 🙂

  07/11/2013