Spørger du?

Hvad gør du?, spurgte jeg den virkelig strambaldede sælger i S for Sneakers-butikken i lørdags. Hun havde en bagdel, der nærmest sprang en i øjnene. Og lige præcis en mås kan med tiden godt blive en anelse ankerformet (du ved præcis, hvad jeg mener, hvis du har set originalforsiden på bogen ’Kvinde, kend din krop’). Nåmen på halvandet minut fik jeg de to øvelser, som hun laver: Squads plus de der lange skridt, hvor du går ned i knæ. 

Jeg ender tit i spørge-hjørnet, fordi det ikke er til at modstå living proof. Uanset om det er wow-bryn, et skrivetalent, en hudklog person eller en kost-ekspert…eller hende den dygtige her, som engang reddede mit tøjskab fra katastrofe og siden har været med usynligt tasken (meget tæt på pungen), når det gælder nye tøjkøb. Helt lavpraktisk handler det vel bare om listen & learn fra dem, der inspirerer en allermest. Dér hvor man tænker wow den krop, den hud eller de bryn ville også klæ’ mig. Eller det kan være noget dybere selvfølgelig.

Faktisk bliver folk jo også lidt smigrede, når de bliver spurgt til råds.

Hvad er det bedste tip, du har fået på den måde?

SNUP TIPPET: Klik ind igen om lidt, hvis du vil se bloglands allermest hypede lak. 

09/05/2013
Syv-års krise og lidt nyt
13/05/2013
Bloglands über-hypede lak

Kommentarer

 • @Ann-Marie – haha, hun havde så stramme træningsbukser på, så hun var stolt af den popo. Med rette.

  @Lærke KN – uiiihhh, hvor bliver jeg glad. Tak. Jeg gør egentlig ikke så meget andet end tricket med den omvendte hårvask, som du måske husker fra bloggen? Og så ‘løfter’ jeg baghåret med en let toupéring, hvis jeg skal noget. Og er glad for flere produkter. Ved du hvad, jeg laver et hår-blog-post.

  @Sanne – ‘home’-knappen som du spurgte til er det lille A oppe i venstre hjørne…kom jeg lige i tanke om.

  @Berit C – se bare hvad jeg har lært på bloggen i dag. At de lange skridt hedder lunges. Åh den squad-challenge er barsk. Har du gennemført den fra A-Z?

  @AngelQueen & Gitte – Stort tak. Det er det farlige ved blogging. Bliver afhængig af ord som jeres.

  @Simone Moos – jamen det vil jeg da. Bikini Moos – wow.Imponerende.

  @Mikala – du sparer penge på at booke Gitte. Tro mig.

  @Mikkel H – Tip noteret. Tak – skal i øvrigt have vist dig Børsen fra i fredags, hvor du er kilde.

  @Karoline og Kirsten – tak I gode mennesker.

  Stor hilsen Anette

  14/05/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Jeg har ikke brug for at spørge andre. Beautyspace giver mig alle svar! 🙂

  Keep up the good work ! 🙂

  14/05/2013
 • De lange skridt hvor du går ned i knæ, kaldes Lounges 🙂

  Jeg har spurgt dig til råds – ofte! Og det har givet en masse viden 🙂

  13/05/2013
 • Læste en gang, at hvis vi tog lunges-skridt en time om dagen, ville vi stort set alle være slanke og strambaldede – men det ville jo se tåbeligt ud i supermarkedet… Jeg fik en gang et fantastisk tip om parfumering: pust kun på kroppen, hvor du kan dække evt overdosering med tøj, og glem alt om hals og håndled.

  13/05/2013
 • Mikala – du gi’r bare lyd, hvis du vil ha’ min hjælp til at fylde klædeskabet med overskud:-)

  – Det behøver man ikke køre helt til kbh, for at få!

  🙂 Gitte

  13/05/2013
 • Mikala

  Jeg takker for linket til Gitte, som straks er gemt som link. Hvorfor tage til Kbh for at få hjælp til garderoben, når man kan nøjes med at køre til Give ;-D. Skal bare lige spare op først … !

  13/05/2013
 • Super indlæg 🙂

  Det heller ikke noget bedre end at give ros og få det 😀

  Jeg stiller op til bikini fitness til næste år, ville blive kriger glad hvis du ville se min blog ;-D

  Dejlig dag til allle

  mvh Simone Moos
  https://simonemoos.wordpress.com/
  fitnessblog.

  13/05/2013
 • Squad ‘n lunges virker bare!

  Anette – tak for linket og de fine ord. Du er selv living-proof og kilde til inspiration for alle vi heldige kvinder, der har fundet vej til din blog, – og IKKE slipper den igen:-)

  K Gitte

  13/05/2013
 • Du har helt ret, man kan ikke lære noget nyt hvis man ikke spørger. Og ja de fleste af bliver da glad for at andre spørger og viser interesse.

  Du er altid så dejlig positiv og anerkendende og det synes jeg er inspirerende.

  13/05/2013
 • Hvor er det fedt du bare spørger. Har nok ikke lige spurgt ift. kroppe, men har da spurgt ind til beklædning og accessories. Har dog desværre nogle gange stået tilbage med et øv-ansigt, for så er tingene købt i udlandet i en lille butik… ja, det kunne man måske af og til tænke sig 🙂
  Men Squads og Lunges er fantastiske. Prøv at lede efter suqad-challenge og gennemfør (ca. 30 dage). Du får simpelthen balder af stål. 😉 Det er utroligt så meget man både kan føle og se en forskel. Min kæreste kommenterer det i hvert fald når jeg har været igennem en god omgang squads i et stykke tid…

  13/05/2013
 • Hvad er det med squads, synes ikke jeg hører om andet for tiden. Kan ikke lige komme i tanke om et tip jeg har fået på den måde, men jeg er også typen der spørger, hvis jeg ser noget fedt: Og du har ret, folk bli’r jo smigrede, det gør jeg da osse’ selv. 🙂

  13/05/2013
 • Lærke KN.

  Det kan være at det bedste tip kommer fra dig!
  Jeg synes simpelthen du har noget fantastisk hår, og jeg er selv ude i, at jeg skal købe en ny hårplejeserie – hvilken, ved jeg ikke. Så derfor spørger jeg dig: Hvad gør du ved dit hår Anette? 🙂

  13/05/2013
 • Ann-Marie

  Hej :O)
  Jeg kan godt finde på at stoppe folk på gaden, og spørge om, hvor de har købt den flotte taske eller fede sko…. Men tror ikke jeg er modig nok til at spørge om noget så personligt som deres flotte numse :O))

  13/05/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.