fbpx

Springer du over?

Vi ved det. Alt det gode. Lige fra kål til løbetur, ansigtsrenseri, serumundertrøje, tørbørstning og hvordan listen – din velværeliste – nu ellers ser ud. Men hverdagen kan spænde ben for de gode intentioner: For træt, for fuld (jamen det sagde en tjekket kvinde i sidste uge) eller bare for doven. Jeg vil gerne vide, hvor du springer over. Hvis vi skal tale om sorte sider eller bare gråzoner i skønhedsbogen, hvad står der så på din side?

Jeg kan jo begynde med min egen gråzone: At få renset hud og smurt noget hudforbedrende på (enten A-vitamin, Bioeffect eller frugtsyrer) er for mig lige så obligatorisk som at lægge sig i sengen for at sove. Uanset situation og timing. Men derimod altid at få taget øjenmakeup af…det er en anden sag, som bruseren af og til må klare den næste morgen.

HVEM VANDT JOHN MASTERS: Tillykke til Karoline Lundberg, Stine Sørensen, Karoline Barfoed, Pia Rotbøl, Anette Bihl, Charlotte P, Pia Hvenegaard, Camilla Michelsen, Dorthe Keseler. Send fluks jeres adresser til helle@amaze.press og skriv gerne John Masters i emnelinjen.

HVEM VANDT PREVAGE: Jeg efterlyser de tre vindere, som endnu ikke har meldt sig.

28/01/2015
Gå ikke i seng med silikone
29/01/2015
Jeg har noget med ham her

Kommentarer

 • Mette Bloch

  Uh, hvis ikke vinderne melder sig, så er jeg frisk 😀

  Jeg vil faktisk lige høre, nu vi er ved John Masters, om du har prøvet balsammen med Citrus & Neroli fra John masters? http://www.naturoghelse.dk/shop/john-masters-fra-215c1.html

  Vh Mette

  03/02/2015
 • Lise Jørgensen

  Anette, jeg er dårlig til det hele…kan du ikke skrive et rigtig skræmme blogpost så jeg virkelig kan lære, hvor vigtigt det er? jeg har mascara på flere dage i træk, jeg renser ikke hud hver dag, jeg får ikke ny creme på hver dag, jeg tørbørster heller ikke… Det eneste jeg er god til, er kosten, masser af sundhed der og spiser næsten aldrig sukker, det er virkelig sjældent.

  HJÆÆLP!

  31/01/2015
 • Dorte

  Mascara af – tjek
  Bodylotion – tjek
  Aften rensning 99,9% tjek
  Meeeeen, tør hvaffornoget?? Den glemmer jeg dælme tit (skrubber med en handske i badet, men kan ‘høre’ på jer at det er ikke det man gør…)
  Mine fødder har også nogle neglelak siddende fra før jul, hmmm ups.
  Og så lige den med pillerne og vandet. Er konsekvent dårlig til begge og min hud har sådan noget træls tørhed i flager (kender I det?), så en burde nok i den grad oppe sig på vand og fiskeolien.

  TAK for en SKØN blog Anette – fantastiske fif!! Bliver kun liiidt forvirret engang imellem i forhold til hvilket af de gode råd jeg skal vælge, hvis jeg ikke skal købe mig fattig i forskellige produkter i kampen mod rynkerne 😉
  Tænker jeg må lave en prioriteret liste en dag ud fra dine råd 😉

  31/01/2015
 • Sus

  Springer ALDRIG hudpleje over- men spiser MASSER af sukker…

  30/01/2015
 • ninia

  øv heller ikke nu vandt jeg

  29/01/2015
 • Lene Jespersen

  Fjerner altid make-up og renser mit ansigt og hals.. Meen total oversprings handling på bodylotion til hele kroppen

  29/01/2015
 • Charlotte P

  Åhh for Søren, Anette. Jeg er så glad at jeg har tårer i øjnene. Det er lige gået op for mig at jeg har vundet i John Masters konkurrencen. Og jeg havde ellers tænkt på at spørge om der var andre (knapt så kostbare) hårprodukter du kunne anbefale i kampen mod kulde-kruset. Tusind tusind tak❤️. Jeg glæder mig helt vildt til at prøve produkterne. Mht slendrian, så er jeg en periodisk sukkergris og dovendiderik, der slækker på motionen, på strømmen og lidt på den med at rense mascaraen af. Biodermas make up fjerner og Ole H’s renseservietter hjælper dog på sidstnævnte:-)) Mht til kosttilskudene, så har jeg købt medicin doseringsæsker til en uge. Det gør det nemt og hurtigt at tage alle tilskudene på een gang. De kærligste hilsner, Charlotte P

  29/01/2015
 • Charlotte P

  Åhh for Søren Anette. Jeg er så glad at jeg har tårer i øjnene. Det er lige gået op for mig at jeg har vundet i John Masters konkurrencen. Og jeg havde ellers tænkt på at at spørge om der var andre (knapt så kostbare) hårprodukter du kunne anbefale i kampen mod kulde-kruset. Tusind tusind tak❤️. Mht slendrian, så er jeg en periodisk dovendiderik, der slækker på motionen, på strømmen og lidt på den med at rense mascaraen af. Biodermas make up fjerner og Ole H’s renseservietter hjælper dog på sidstnævnte:-)) Mht til kosttilskudene, så har jeg købt medicin doseringsæsker til en uge. Det gør det nemt og hurtigt at tage alle tilskudene på een gang. De kærligste hilsner, Charlotte P

  29/01/2015
 • Marie Rasmussen

  Kunne aldrig nogen sinde finde på at springe over ansigtsrens og cremer morgen og aften.
  Men men men mine fødder de ku godt bruge noget mere opmærksomhed. Og jeg er heller ikke super flink til at huske at bruge bodylotion :'(

  29/01/2015
 • Pernille Sparsø

  Tak Ann-Katrine og Kitta! Jeg vil prøve henholdsvis mandelolie og Matas produkt. Så får jeg se hvilken er mest effektiv og skånsom 🙂

  29/01/2015
 • Marie

  Mine fødder føler sig en smule overset (okay, ret meget overset faktisk) her om vinteren. Og så er der det der med at få drukket nok vand .. Ehem … Jeg arbejder på sagen, men glemmer det altså tit, hvis tempoet er højt.

  29/01/2015
 • Anja

  Ved er det simpelthen motionen.
  Men jeg tørbørster heller ikke… men renser og fjerner øjenmakeup og cremer hver dag

  29/01/2015
 • Uha ja det tror jeg vist alle vi kender!

  29/01/2015
 • Gitte Salling

  Åh jeg er altså ringe til at få taget mascara af…

  29/01/2015
 • Mette

  Det svinger meget. Lige nu har jeg rigtig travlt i løbet af dagen, og det eneste jeg ofte orker om aftenen er at børste tænder. Så om morgenen bliver der renset af.
  Desværre er det hårdt for mine vipper, at sove med vandfast mascara. De knækker af. Så den dårlige samvittighed trives og vokser sig stor

  29/01/2015
 • Er det ok at bruge A-Derma Nourishing Cleansing Oil,inden Bioeffect ? Eller er det bedst med et renseprodukt uden olie ?
  På forhånd mange tak. 🙂

  29/01/2015
 • Linda Juul Petersen

  Det må vist være min fødder, som ikke altid får den opmærksomhed, de burde ha’. Gemt væk glemmer jeg dem, men nu er det snart tid til et par sandaler, så måske jeg skal gøre klar til et fodbad…..

  29/01/2015
 • Louise L

  Jeg er faktisk ok til at fjerne øjenmakeup. Ja bevares, det smutter en gang i mellem. Men jeg synes dælme ikke rigtig om at vågne med pandaøjne. Plus at jeg nærmet konsekvent som det første om morgenen gnider mig i øjnene. Det kan godt svie en kende med mascara og det… Til gengæld springer jeg tit resten af kroppen over når det kommer til fugt. Især negle og ben mangler altså lidt kærlighed :-/

  Min hudlæge har i stærke vendinger forbudt mig at komme noget som helt renseprodukt i ansigtet. Vaskeklud og en god creme siger manden – og intet andet. Det skal jeg lige vende mig til… (jeg har en blanding af acne og perioral dermatitis så indtil videre gør jeg som han siger)

  29/01/2015
 • Øjenmakeup’en kommer ALTID af her. Men det står værre til med at få smurt natcreme på hver aften. Og ansigtsmaske er lidt en by i Rusland (sorry) 🙂

  29/01/2015
 • Cecilia

  Kan skrive en hel liste hehe, men det der halter mest lige nu er motionen og flere grønsager i kosten. Vil gerne ændre det, men motivationen er der ikke lige nu.
  Kunne også blive bedre til at gøre mere ud af mig (hår, make-up og forkælelse med en god bodylotion).
  Derimod er jeg god til at fjerne make-up og slappe af (= ingenting), men ved ikke om det er en god ting 😉

  29/01/2015
 • Maria Lund

  I hverdagen springer jeg aldrig over, men efter en bytur er det desværre sjældent jeg får plejet rutinerne. Lidt dumt – for jeg tænker umiddelbart at huden vel netop har ekstra brug for fugt og pleje oven på sådan en aften..
  Jeg er faktisk først blevet fanatisk efter en graviditet hvor min hud var helt umulig. Der lærte jeg virkelig hvor stor forskel det gør at få renset huden – H V E R dag..

  29/01/2015
 • Ann-Katrine

  Jeg pudser glorien 🙂 Jeg springer ALDRIG over – tør simpelthen ikke.
  Pernille Sparsø! Matas’ øjenmakeupfjerne til vandfast er tiptop til vandfast mascara 🙂

  29/01/2015
 • Birgit A

  Jeg er faktisk god til det med motion. Og jeg renser min hud om aftenen, men tager stort set aldrig mascara af – den sidder til næste morgen.

  Derudover så synes jeg at et batteri af renseprodukter, vatrondeller etc. fyldet meget og er besværligt at bruge. Så jeg bruger altså ready-to-use renseservietter. Mit liv er for kort til andet 🙂

  29/01/2015
 • Christina kragh

  springer aldrig mine hud rutiner over men har haltet på motions siden det sidste år det svært at finde energien med under 4 timers søvn hver dag …nu har jeg meldt mig på boot camp 3/3 så jeg kan komme igang igen trods manglende søvn er lidt træt af at være den lille tykke :-/

  29/01/2015
 • Vibe Kjaedegaard

  Jeg har nogle steder hvor gæredet er … Temmelig lavt 😉 løbetur!!? … Motion i det hele taget, er… Well, jeg er nok det eneste menneske der endnu ikke har været i et fitness center 😀 😀 … Tilgengæld drøner jeg rundt, til fods, i min hverdag, til og fra skole, shoppe, osv. … Elsker at gå laaaange ture. Men med min make-up er jeg nok lidt fanatisk… Om jeg så har fået slæbt mig i seng efetr en seeeen aften, så ligger jeg bare der, og stirre, indtil jeg får mig rejst, og slæbt ud på badeværelset og får renset mit ansigt, og får duppet en øjncreme ( man har jo rundet de fyrre) og en olie eller creme i ansigtet… Se, så sover jeg som en baby 😉 .. jeg troede liiige jeg havde vundet Prevage…men det var ikke Kjædegaard men Kjærs… Der stod 😉 🙂 men jeg er frisk, som en anden før mig har skrevet 😀

  29/01/2015
 • Karen

  Har det på helt samme måde mht. afrensning af huden om aftenen, kan “ikke sove” hvis jeg en enkelt gang springer over, måske lidt hysterisk, men vel en okay ting at være det med hvis man skal være det 😉

  29/01/2015
 • Tanya

  Er virkelig blevet god til afrens og hudpleje (ikke mindst fordi det er en stor nydelse), men løbeture? Nej, knæene siger av, og motivationen mangler fuldstændig.
  Sukker må jeg til stadighed kæmpe imod, og rødvin og chokolade VIL jeg ikke undvære 🙂

  29/01/2015
 • Mariann

  Er rigtig go til ansigtsplejen men er alt for dårlig til tørbørstning og bodylotion. Og mht alle de vitaminpiller, fiskeoliekapsler, kalktabletter, skincaretabletter osv…ja så står de alle side om side og blir aldrig brugt, og jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke tar dem?!!

  29/01/2015
 • Ann Jeppesen

  Ansigtsmaske – ja, det er lige netop der, jeg får dårlig samvittighed 😉

  29/01/2015
 • Jeg har det på præcis samme måde med øjen-makeup. Faktisk vil jeg gå så vidt som at indrømme, at jeg aldrig tager den af. Mest fordi jeg ikke har fundet et ordenligt produkt til det. Jeg synes de alle sammen er for hårde for øjenvipper, de fedter, svier og giver røde øjne.

  29/01/2015
 • Kitta

  Kære jer..gode vaner skal blot vedligeholdes når først de er blevet indarbejdet 🙂 Jeg bruger altid vandfast mascara – det går nemt af med mandelolie og lidt face mist på en vatrondel. Tænker at det samtidig også lige giver lidt ekstra pleje. Og altid tørbørstning inden morgenbadet – man kommer til at føle sig så levende og får det hele i gang. Og så en hurtig gang mandelolie efter badet. Det er så nemt 🙂

  29/01/2015
 • Hmm, jeg burde nok bruge ansigtsmaske noget oftere, men det der med trækketiden, det er ikke lige mig.

  29/01/2015
 • Hæ hæ, der har jeg det lige omvendt i forhold til dig, Anette. Jeg tager ALTID min makeup af, ligemeget hvilken tilstand jeg så i øvrigt er I 🙂 Til gengæld får huden udover en rensning ikke altid lige den ekstra plejeting, den ellers får. Men det sker faktisk ret sjældent (her indsættes en flot lysende glorie 😉 )

  29/01/2015
 • Maria Ørum

  Ellers sender jeg gerne min adresse 😉

  29/01/2015
 • Sofie

  Undskyld, det gik lidt stærkt.
  *ansigtspleje
  *med
  *dag

  29/01/2015
 • Sofie

  Min anaigleje går det ok med, men resten af kroppen springer jeg oftere over, både i forhold til tørbørstning og Bodylotion. Det samme men neglene. Nogen gang sidder den der neglelak der bare lige en det eller to for længe.

  29/01/2015
 • Pernille Sparsø

  Mascaraen kan godt en gang imellem gå med mig i seng, men det er nu mest når det er den vandfaste af slagsen. Synes det tager lidt tid og gnubben at komme den til livs! Nogen som kender et godt og effektivt produkt? Bioderma, som jeg bruger, kan gå an, men tænker der må findes et bedre alternativ? God dag 🙂

  29/01/2015