Ellen Hillingsø ved, hvad der skal til

image

Kender du den slags mennesker, som løser ting? Dem, der trouble shooter, hjælper og kaster god karma rundt i systemet. Sådan en dame er Ellen Hillingsø for mig. For hvad man kan glemme af ord, så glemmer man til gengæld aldrig den følelse, andre kan efterlade hos en. I særlige og vigtige situationer. Jeg er sikker på, at du kender det. Og netop på grund af sådan en situation (som i øvrigt ligger mange år tilbage) vil Ellen Hillingsø altid eje en særlig kærlig plads i mit system. At hun så derudover er hudklog og sjov er selvfølgelig et plus. I denne her siger hun bl.a. en vigtig ting om rutiner. For det er med hudpleje som med sport og tandbørstning: Det virker, når du gør det. Her et par af hendes svar fra bogen:

NOGET, NOGEN GLEMTE AT TIPPE DIG OM, DA DU VAR YNGRE (beauty wise)?

Faktisk ikke, og her har jeg meget at takke min mor for. Hun smurte altid os børn ind i solcreme – Sea & Ski som det hed dengang, og hun var en stor støtte, da jeg som teenager fik problemhud. I 1980 var Brooke Shields på forsiden af Time Magazine, og vi har jo vores brede bryn til fælles. Min mor lagde magasinet foran mig og sagde, at jeg aldrig skulle plukke mine bryn. Heldigvis lyttede jeg til hende og ikke alle dem, der mente, at jeg skulle få fat i en pincet.

SKØNHEDS-UVANER?
Faktisk ingen, for jeg er ret stenhård med de rutiner. Mine uvaner er mere af helsemæssig karakter, hvor jeg nok drikker for meget kaffe, lejlighedsvis godt kan stresse og ikke altid kommer i seng i ordentlig tid. Skønhedsmæssigt burde man jo ligge i sin seng kl. 22, hvilket ikke sker for mig. Til gengæld mediterer jeg.

FOTO: Stine Heilmann/Anne Højlund Nicolajsen fra bogen ‘Sådan får du superhud’.

SNUP TIPPET: I morges ringede Bettina. Hun var gået forgæves til det store Club Matas-show, som grundet sygdom er udsat til foråret. I stedet sker der noget her i København den 27. oktober og både den 5. og 30. november i Aarhus.

PS: Der bliver åbnet op for gaveposen på BEAUTYSPACE indenfor de næste 48 timer. Så hook op her, hvis du ikke allerede er på listen.

@beautyspace på INSTAGRAM

09/10/2015
Blær plus en gave. Så er du advaret
13/10/2015
Send din bodylotion til syn

Kommentarer

 • Mette

  Kære Anette.
  Tak for endnu en bog! Har dog ikke fået læst den endnu. Jeg bor i USA, så den venter på mig i DK.
  Står dog og skal flytte til Europa, så er bl.a. ved at købe makeup, creme mv.. En del mærker er jo billigere herover, så shopper lidt amok for tiden.
  Synes efterhånden jeg har fået styr på min hudplejrutine under din kundige vejledning, men dagcremen driller. Stadigvæk. Har øje på een fra Jurlique og LING evt. også Skinceuticals og IS Clinical, men kan simpelthen ikke finde ud af det. Har du nogen anbefalinger? Jeg er åben for alt!
  Jeg fugtmætter med Ling (fantastisk – har fuldstændigt ændret min hud) og bruger også et serum (lvariere hvilket) samt har købt en olie til mine sarte kinder nu jeg flytter fra Californien til nord Tyskland om vinteren. Har så brug for en ny dagcreme.

  16/10/2015
 • Sophie Madsen

  Tak for en god blog:-)

  Også stor fan af Ellen og hendes smukke udseende. Mon hun benytter Rudolph Care produkterne, der ligger på hendes bog?. Står der mon noget om det i hendes bog? Har selv bestilt både deo og facial scrub mask fra Rudolph Care herfra http://www.ren-velvaereshop.dk/rudolph-care-744/
  Glæder mig til at det kommer frem for elsker hendes produkter. Og ligesom Ellen også skriver er meditation også en af de ting, jeg gør for at holde mig ung og smidig.

  16/10/2015
 • HeLene

  Det med at huden og især, for mig, håret bliver bedre når man er i udlandet og vandet er blødere, det vil jeg gerne høre mere om. For jeg er meget mere glad for mit hår når jeg er på rejse. Skal faktisk ikke længere end til Stockholm så bliver håret mere bølget, mere blankt og nemmere at style…

  15/10/2015
 • @ Camilla C – Tak for dit gode indspark. Det bør næsten indgå i et blogindlæg for sig. Så jeg vender tilbage.

  @ Kiss – Nemlig.

  @ Margit – Det var Imedeens Hair & Nail og JA, der virker – men kun hvis du er i mangelsituation af B-vitaminer (og det kan lægen afgøre).

  Stor hilsen Anette

  14/10/2015
 • Margit

  Hej Anette.
  Var der ikke noget om at på et tidspunkt afprøvede nogle vitaminer som skylle styrke håret og gøre det kraftigere?? Virkede det og i så fald, hvad var det nu det hed det produkt??
  Vh Margit

  13/10/2015
 • kiss Jacob

  åååå ja – de der bryn…

  12/10/2015
 • Camilla C

  Hej Anette,

  Jeg synes også, at hun er inspirerende og smuk 🙂 Og jeg nyder alle dine indlæg! Jeg har ville spørge ind til et hudplejeproblem i længere tid, så nu kommer det:
  Jeg har efterhånden erfaret, at min hud opfører sig bedre, mindre irriteret og rød, når jeg er i udlandet, og det må næsten hænge sammen med det mindre indhold af kalk, som man finder i postevandet, når man tager udenlands. Mine hudplejerutiner er helt de samme, når jeg rejser, og jeg kan bestemt også mærke forskel på blødheden i mit hår og min hud, når jeg vasker mig i mindre kalkholdigt vand. Har du et godt råd til, hvordan jeg kan komme udenom mine rødlige tendenser og irritationer? Jeg bruger kildevandssprayen fra La Roche-Posay og ellers bruger jeg Lings produkter, som jeg også er ret glad for … Alt råd bliver modtaget med kyshånd!

  De bedste hilsner,

  Camilla

  12/10/2015
 • HeLene

  Virkelig inspirerende!

  12/10/2015
 • @ Dorthe, Hun er lige præcis både dygtig, flittig, klog og sjov.

  Stor hilsen Anette

  12/10/2015
 • Dorthe

  Ihh jeg kan også mægtig godt li’ Ellen. Har aldrig mødt hende live, men hun virker simpelthen bare så utrolig varm og kærlig – og med dine ord er jeg ikke i tvivl om, at hun rent faktisk også er det. Jeg er fan.

  12/10/2015
 • @ Tanya – Det har jeg fuld forståelse for. Det er jo om aftenen, så hvis du fortryder så kan du altid ringe og få en afbudsbillet og ellers bliver det næste gang.

  Lyder forresten dejligt med Toronto.

  Stor hilsen Anette

  12/10/2015
 • Tanya

  Åh, jeg ville sådan ønske at jeg kunne være med d. 27., men jeg lander dagen inden fra Toronto, og så skal der lidt familiepleje til. Så jeg håber, håber, håber at du og Haarkliniken finder på noget sammen igen 🙂

  12/10/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.