Stjernetræf

Kender du det med, når nogen råååber op i megafon, at NU….NU sker der snart noget stort. Noget ikke-set-før spændende, noget vildt vildt. Og så kan man stå der og tænke ‘puf, var det det?’ og være lidt halvskuffet, fordi det alligevel ikke var så stor en ballon. Jeg synes, det er lidt sejt at gøre det omvendt. Som Charlotte Møller, der har åbnet et skønhedsunivers live som online. Damen har undladt at slå på tromme, men har bare åbnet og endda med Danmarkspremiere på 12 nye beauty brands. ’Al min tid er gået med at få stedet gjort til mit mini-New York og ikke mindst med at jagte de helt rigtige mærker. Jeg tror på, at folk nok skal komme, hvis man laver noget ordentligt’, sagde hun, da jeg snigkiggede med dagen før åbningen for et par dage siden.

Charlotte bruger ikke ord som parfumeri, beauty og kosmetik, og kalder det endda for depressionskrukker, når der står antiage eller antirynke på cremernes mavebælter. Og så er hun ikke et sekund i tvivl om, at hudpleje virker. ’For jeg elsker skildpadder, ostepops og cola – og dyrker ikke motion. Cremerne reder mig’, siger hun men indrømmer dog at gå en time om dagen. For det er i rask gang, de skøre idéer kommer.

SNUP TIPPET: Der er kendte brands som Bliss, Tromborg, YSL og Bare Minerals. Men også blodtypedufte, en hel og ret cool frugtsyre-serie, JFK-duften (for real), Burt’s Bees, Cult 51 og….ja, det er måske lettere, du bare selv kigger med her.

NB: Hæng på i dag, hvor der deles oplevelsesgaver ud senere på dagen. Og ja, det er her – PÅ BEAUTYSPACE

@beautyspace på INSTAGRAM

01/09/2014
Magiske Marokko…eller Taiwan eller deromkring!
02/09/2014
Book en gratis treat

Kommentarer

 • Det ligner et skønt univers. 🙂

  05/09/2014
 • lene

  Hvad ser det dejligt ud, jeg vil prøve det hele… klikker nok noget med hjem med det samme… Yay!

  03/09/2014
 • Hvor fantastisk at der er kommet sådan en lækker sag i lille Randers! Tusind tak for tippet Anette – jeg skal da helt klart et smut forbi 🙂

  03/09/2014
 • Ih mange tak

  02/09/2014
 • Jette V

  Ej altså, havde ikke fanget at det er i Randers – så ved jeg godt, hvor jeg meget snart skal på besøg :)!!

  02/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sara – Jeg tror da vist, du er fra Randers ;o)

  02/09/2014
 • @ Maj-Britt – Tror ikke du vil fortryde.

  Stor hilsen Anette

  02/09/2014
 • Maj-Britt

  Aj jeg vil et smut til Randers nuuuu 😉

  02/09/2014
 • Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Sådan! Har virkelig savnet hende efter hun lukkede sin butik i København. Et eget lille skønhedsmekka var det, uden nogen kæde eller kommersielt univers. Dejligt hun er tilbage, omend kun online 🙂 HUrra!!
  knus sara

  02/09/2014