Stop hårtab – det sker i København

FOREDRAGSSKABELON1

SÅ er det på næste tirsdag! Og jeg skriver med stort, fordi jeg lovede at råbe højt, så snart det sidste udsolgte Aarhus-arrangement om hår & hud kom til København. Det gør det altså nu. Om præcis 10 dage, hvor vi deler ud af tricks, latter (og store goodiebags i 1000 kronersklassen – bl.a. er Bioeffect med) hos Hårklinikken i København. Jeg glæder mig, for vi skal ikke bare omkring, hvad der virker på huden – det er nemlig netop de kloge mennesker fra Hårklinikken, som gav mig opskriften på, hvordan man bedst (og flottest) holder håret på hovedet. Et par af anbefalingerne lyder:

1) Daglig føn og varme fra glattejern er en udfordring, 2) En cocktail af B-vitamin hjælper ofte, hvis du fælder, 3) Daglig hovedbundsmassage booster hårvæksten fordi slumrende hårsække vågner og 4) Ophobning af styling-produkter og ingredienser som silikone kan lægge sig som en væksthæmmende badehætte på hovedbunden.

SNUP TIPPET: Som ekstra bonus kommer makeupartist Kenneth Adelhardt også på banen. Så jeg tror – nej, jeg tør godt garantere – at det bliver en humørfyldt aften. En billet koster 250 kr. og du får den HER.

15/10/2015
VIND hele herligheden
19/10/2015
Et valg mellem to onder

Kommentarer

 • Kirsten V

  Tusind tak for dit råd Anette. 🙂

  Jeg overvejer om det var en ide at komme Environ Intensive Avance DFP 312 under? Eller AVST-linjen 1 og steppe op og skifte med et produkt med frugtsyre ind imellem?

  21/10/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kirsten V – Så vil jeg klart starte med AVST-linjen (som er A-vit estre), og steppe op fra 1, 2 osv.

  @ Hanne – Jeg har ikke et link endnu, men prøv at ringe ind til Arnold Busck i Aarhus og spørge efter Iben mht. at få billet.

  @ Linette – så det mærkes uden at gøre ondt.

  Stor hilsen Anette

  21/10/2015
 • Linette

  Hej Anette. Tak for svaret. 🙂 hvor hårdt skal man trykke?

  20/10/2015
 • Hanne

  Hej igen Anette

  Du skriver at du er hos Arnold Busck den 5. november – er det et event eller hvad er det? Ved du på nuværende tidspunkt hvornår man kan købe billetter til hår eventet feb i Aarhus?

  20/10/2015
 • Kirsten V

  Kære Anette,
  Tusind tak for dit svar. Jeg er lidt itvivl om du mener Environ Ionzyne serie, Avst serie eller Intensiv serie ?
  Jeg brugte Renova skin care cream laveste % for en del år siden. Resultatet var mere irritation end gavn desværre. Min hud struktur, under munden i siderne, mundviger… bæger desværre stadig præg af, at have været igennem en behandling som måske kunne have været bedre.

  19/10/2015
 • @ Hanne – Jeg er i Aarhus hos Arnold Busck den 5. november og til samme arrangement som ovenstående bliver i Aarhus den 9. feb.

  @ Linette – Hvis du forestiller dig, at du dækker hovedet med dine hænder (som hvis du holder dig for ørerne), og så bare kører dem op, så de dækker hele hovedet, hvor der er hår – og så er det ellers bare free style massage. Giver det mening? Og ikke længere end ét minut.

  Stor hilsen

  19/10/2015
 • @ Dorte – SÅ dejligt – glæder mig til at møde dig.

  @ Mia – Håber du føler du har fået svar nok direkte fra Bioeffect.

  @ Kirsten – Jeg vil svare lidt overordnet og håber det er ok. Jeg ville vælge A-vitamin fra Environ (og der er flere slags – jeg mener godt du kan begynde med retinolen og bare bruge lidt og gå langsomt frem) – derudover vil jeg finde et produkt med frugtsyrer, evt. fra et af de andre mærker. På den måde letter du penetrationen. Og de to ingredienser i samarbejde er effektivt.

  Stor hilsen Anette

  19/10/2015
 • @ Charlotte P – Glæder mig til at møde dig.

  @ Gitte – JA, vi MÅ finde på noget i Odense.

  @ Nelle – Jeg glæder mig til at møde dig.

  Stor hilsen Anette

  19/10/2015
 • Linette

  Hej Anette. 🙂
  Kender du til nogle gode videoer med hvordan man laver hovedbundsmassage på sig selv? Eller kan du evt lave en video hvor du viser det? 🙂

  19/10/2015
 • Hanne

  Hej Anette

  Hvornår kommer du til Århus med samme event?

  19/10/2015
 • @ Rie Dyrnes – Det vil være ca. 40 pct hud, 40 pct. makeup og så 20 pct. hår, hvor man får mulighed (hvis man har lyst) til en forundersøgelse til slut. Jeg tror, du vil synes om det. Stor hilsen Anette

  19/10/2015
 • Rie Dyrnes

  Hejsa.
  Handler det mest om hår? Det problem har jeg ikke, men mange andre ang make up og hud :O)

  19/10/2015
 • Ragga

  @Mia – Det er mig der har BIOEFFECT i Danmark. Enkelte brugere oplever flere bumser i starten. Dette er en form for udrensningsproces da serummet stimulerer hudens naturlige fornyelsesproces. Husk at 2-4 dråber er nok og huden kan overstimuleres hvis man overdoserer. Du kan evt. holde en pause i 3-4 dage og starte igen.
  Hvis du bruger andre produkter skal du vente 5 minutter inden du kommer EGF Serum på. Jeg vil dog fraråde at bruge oilerige produkter da det vil nedbryde det aktive EGF og derfor ikke give det optimale resultat. Håber at det hjælper.
  Mvh Ragga

  19/10/2015
 • Kirsten V

  Kære Anette, Jeg håber jeg kan tillade mig at spørge om et råd, selvom det ikke drejer sig om dagens emne.
  Hvilket produkt ville du vælge fra Environ, Skin Ceuticals, Is Clinical, Revision Skincare
  Vivant skincare, Avene, Obagi, Clytone skincare.
  Grunden til jeg lige nævner de produkter er at jeg har $75 gavekort til ovenstående produkter.Som skal bruges på torsdag d.22.10
  Jeg har lidt sun spots, lidt ujævn pigmentering (kan ikke tåle cremer med Hydroquinon) og rynker om munden. Det er der jeg har mine store kampe, samt ønsker så meget fugt og plump skin som muligt.
  Håber meget du kan nå at svare mig inden torsdag. På forhånd mange tak. 🙂

  19/10/2015
 • Mia

  Hej Anette.
  Jeg har et spørgsmål, som jeg håber du kan svare på. Jeg har købt Bioeffects egf serum og er blevet rigtig glad for at bruge denne inden sengetid (bruger kun denne serum). Men jeg synes at jeg har fået lidt flere bumser efter jeg er begyndt at bruge den om natten. Tidligere brugte jeg et produkt med salicylsyre inden jeg brugte min dag- og natcreme. Kan jeg bruge salicylsyre-serummet inden jeg bruger egf serummet? Det er pudderdåsernes t-zone peeling jeg har brugt tidligere..

  Mvh. Mia Sørensen

  18/10/2015
 • Dorte

  Jeg har meldt mig til og jeg glæder mig;o)

  18/10/2015
 • Fantastisk arrangement.! Jeg køber min billet med det samme – glæder mig:)

  18/10/2015
 • Gitte

  Måske det kan blive i Odense næste gang? 🙂

  18/10/2015
 • Charlotte P

  Billetten er bestilt og jeg glæder mig SÅ meget:-)

  18/10/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.