fbpx

Stop hårtab

er det på mandag! På mandag, at vi deler ud af tips, tricks, latter (og store goodiebags i 600 kronersklassen) hos Hårklinikken i Aarhus. Nøj, hvor jeg glæder mig. For ét er, at vi skal omkring, hvad der virker på huden, men det er netop de kloge mennesker fra Hårklinikken, som gav mig opskriften på, hvordan man bedst (og flottest) holder håret på hovedet. Et par af anbefalingerne lyder:

1)    Hyppig hårvask hæmmer ikke hårets vækst

2)    Daglig føn og varme fra glattejern er derimod en udfordring

3)    En cocktail af B-vitamin hjælper ofte, hvis du taber hår

4)    Daglig hovedbundsmassage booster hårvæksten

5)    Ophobning af stylingprodukter og ingredienser som silikone kan lægge sig som en badehætte på hovedbunden

SNUP TIPPET: Vil du være klogere på hud og især hår, så er det altså på mandag i Aarhus. NB: Der er lidt udfordinger i kommentarfeltet, men hvis du trykker på SKRIV KOMMENTAR, kan du se alle input (det gælder også i går, hvor jeg har svaret på spørgsmål). Der arbejdes på sagen.

@beautyspace på INSTAGRAM

21/04/2015
Gløden, alle sukker efter
23/04/2015
Gavebod i Aahus og København

Kommentarer

 • Britta

  Det bliver rigtig spændende!

  22/04/2015
 • Nanna

  Men hvad skal man gøre hvis ens hår bare er umuligt og grimt, hvis man ikke styler det med glattejern eller føntørrer? Ihh altså 🙁
  Er det mon rigtigt at det et bedst for håret, og huden, at sove på et silkehovedpude betræk?

  22/04/2015
 • CharlotteK

  Glæder mig også helt vildt til på mandag!

  22/04/2015
 • JV

  Jeg er nok ikke igennem

  22/04/2015
 • Punkt 3 og 4 er jeg pt. i gang med… Overvejer dog at trappe op på hårvask. Pt. vasker jeg hver 3. dag, men efter mit hår er klippet helt kort og jeg bruger flere styling-produkter, så synes jeg det hurtigere bliver fedtet at se på…

  22/04/2015
 • Ann-Katrine

  1, 2, 3, Testing – Der er hul igennem ;):)

  22/04/2015