Strøm på Go’ Morgen Danmark

I fredags handlede det om hightech skønheds-gadgets – en tendens, som vi endnu kun har set en flig af herhjemme, men som internationalt allerede er døbt the plugged-in beauty trend. Gladeligt kaster vi os over den, fordi vi dyrker det, sociologerne kalder for selv-monitorering, hvor det handler om at overvåge, kontrollere og tjekke op på effekten af egen indsats. Vi gør alt fra at sove med apps, der kan måle søvnkvalitet til at lure de professionelle af, og netop gadgets giver her følelsen af at få lidt af den professionelle behandling med hjem (intet kan dog erstatte gode hænder). Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med lavfrekvent strøm, når det gælder veloplagt hud. For mig er det langt mere tiltalende at træne muskler og bindevæv frem for at lamme med Botox. Og så er der hovedrengøringen fra Clarisonic, som (endelig) kommer til Danmark til september. Oprah satte fut i festen for Clarisonic ved at råbe – og det var faktisk råberi, endda på TV – at hendes porer havde fået sig en gevaldig opstrammer, og at ansigtsgløden var i top.

SNUP TIPPET: Hvis du kaster dig over brummende rens, så undlad at vælge børstehoveder der tonser rundt. Det er alt for barskt. Vælg bløde børster, der går fra side til side i pendulfart, og har du helt sart hud, så rækker hænder og vaskeklud. For dig der signer up til mit nyhedsbrev, kvitterer jeg med en GRATIS (og underholdende) HUD-TRICK GUIDE, (der virker). Det foregår med et klik her.

NB: Jeg har fået lov at feriekloge mig ovre hos smukke Julia i dag.

13/07/2013
Tyndt hår anyone?
16/07/2013
Giv mig et alternativ til Botox

Kommentarer

 • Nina

  super nyhed med clarisonic! tænk at den først kommer til danmark nu. jeg var MEGET tæt på at købe en i usa sidste år. er dog lidt bange for, om den vil være for voldsom og fremprovokere lidt for mange dybdeliggende urenheder til, at det er sjovt. min hud er endelig begyndt at slappe af i en alder af 26, og måske jeg bare skal holde mig til mine elskede vaskeklude?

  18/07/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anna-Nathalie – Tua Spa har en akne-funktion (Sonic bølger). Du kan downloade hele manuelen via Tina Richars website.

  @ Randi – den kommer, men jeg har indlagt links i dagens nye blogpost.

  @ Kirsten V – Jeg ELSKER dette samarbejde i blogland. Tak til dig.

  @ Jelena – jeg har lagt link ind i dag på den svenske hjemmeside, som sender til DK.

  Stor hilsen Anette

  16/07/2013
 • Jelena Sommer

  Hvor kan man købe disse gadgets fx tua spa? Amazon forhandler den ikke 🙁

  16/07/2013
 • Jeg kommer til DK fra USA i løbet af august. Hvis der er nogen der er interesseret i Nuface, Clarisonic eller…. tager jeg gerne dem med hjem til jer.
  Jeg har selv Nuface. 🙂

  16/07/2013
 • Randi

  Hej igen, Anette. Ja, det ville være skønt med en forhandlerliste på mikrostrøms-gadgets:)

  15/07/2013
 • Jeg god ret godt at prøve den tingest! Hjælper den mon også mod bumser??

  Og jeg følger ja da lige med på det nyhedsbrev dér så 🙂

  15/07/2013
 • @ Randi – jeg ved, at TV2 arbejder på, at jeg kan lægge indslaget ud. Men navnene er Tua Spa, NuFace og Caci, som 3 af de absolut bedste, når det gælder lavfrekvent strøm (microcurrent waves). Savner du forhandler-info? Stor hilsen Anette

  15/07/2013
 • @ Louise T – faktisk siger Clarisonic selv, at ekstremt sarte hudtyper også tåler ‘børstningen’, men hudlæge Leslie Baumann fraråder det. Jeg har selv sarte kinder, men er ret glad for de meget bløde børster.

  Stor hilsen Anette

  15/07/2013
 • Louise T.

  Så holder jeg mig til bambusvaskekluden 😉

  15/07/2013
 • Randi

  Hvad er produkt-navnet på de lavfrente strøm gadgets? Jeg har søgt lidt på nettet, og det eneste jeg kan finde er “Facial Plus” – se evt. linket:
  http://ultrabody.dk/product/facial-plus-ikke-kirurgisk-ansigtsloeft-3/

  15/07/2013
 • @ Charlotte K – der var hentet hjælp udefra (dygtige Johanne Danshøj stod for opgraderingen)…og med hensyn til jobbet, så håber jeg, du har en sød chef ;o)

  Stor hilsen Anette

  15/07/2013
 • CharlotteK

  Anette, du så toplækker ud i den udsendelse. Og så var det spændende at høre om – så spændende, at jeg kom for sent på arbejde, fordi jeg skulle høre hvad du havde at sige:-)

  15/07/2013
 • @ Susanne – ja, der sker meget på den front og du har ret. Vi er under kraftig indflydelse fra USA.

  Stor hilsen Anette

  15/07/2013
 • susanne

  Fantastisk udsendelse og et super produkt som jeg glæder mig meget til at se i butikkerne til september – da jeg var i USA sidste år var det jo helt hipt med disse “maskiner”

  15/07/2013