fbpx

Supermodeller

En duft kan altid hældes på nye flasker

En duft kan altid hældes på nye flasker

Det kan ende med små supermodeller på toiletbordet, når design og velduft følges ad. Som hos den japanske designer Issey Miyake, der er kendt for sin evne til at ryste  sanserne og levere gode duftoplevelser – ofte pakket kunstfærdigt ind. Netop nu er Miyake aktuel sammen med arkitekten og multi-kunstneren Ettore Sottsass, hvis passion for glaskunst har resulteret i 2000 håndlavede flakoner døbt L’Eau D’Issey Edition Ettore Sottsass. Design og udførelse er færdiggjort på baggrund af en originalskitse fra den nu afdøde Sottsass.

SNUP TRENDEN: Det kræver 300 EURO plus en tur til Paris eller London, hvis du vil have fat i den helt særlige Sottsass-flaske (se www.isseymiyake.com). Til gengæld er indholdet – og altså duften – ikke svær at få fat i herhjemme i Matas eller Magasin …og til langt færre penge.

NB: Der er også en anden ikke-kødelig supermodel på vej til Danmark. En som både kan pryde badeværelseshylden eller bæres som halskæde. Det er Aerin Lauder – barnebarn til Estée Lauder – som har været en tur på loftet og fundet en halv parfume-opskrift, som farmoderen aldrig fik færdigblandet. Det har Aerin nu gjort med imponerende held og kløgt, hvis du altså er til en grøn, ren, blød duftsag – nærmest skovagtig tilsat masser af hvide blomster. Klik ind på www.esteelauder.com eller vent til februar, hvor Jasmine White Moss kan købes i Danmark.

Fra Aerin Lauders PRIVATE COLLECTION: Jasmine White Moss

Fra Aerin Lauders PRIVATE COLLECTION: Jasmine White Moss

Hvis du har duftende supermodeller på badeværelseshylden, så klik ind og del dem med os på www.beautyspace.dk   

10/11/2009
Bryn, SPF og mineralpudder…men MEST OM BRYN
12/11/2009
If you can dream it…

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg