Svært valg blandt 1306 kommentarer

JurliqueLakridsBlog

Det blev en gyser af en konkurrence, da The Food Club og Beautyspace i samarbejde med Jurlique og Lakrids åbnede godteposen i fredags. I alt 1306 kommentarer blev det til – og bare rolig – vi vil gentage succesen senere på året. Stort tillykke til de 3 heldige hovedvindere: Nina Bjørnskov, Rie Dyrnes og Marianne Thing. Heldigvis blev det også til 5 trøstepræmievindere: Helle Lina Andersen, Susan Aagaard, Metteline Lykke Rasmussen, Gitte Toft og Helle Dannemand. Skriv fluks din adresse til open-mind@mail.dk, så præmierne kan komme af sted.

SNUP TIPPET: Der var begejstring omkring Ole i går. Hvis du savner et kickstartende skub (OG bor i Midtjylland), så kan en anden motiverende herre bookes HER til 200 kr. Og så lige noget helt andet: Tak for taletid hos en ny skøn og Frankrigsklog kvinde i blogland.

@beautyspace på INSTAGRAM

10/08/2015
Ole Henriksen # 1: Glad trussel
12/08/2015
Ole Henriksen # 2: Nul navlepilleri

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres kommentarer – præmierne er snart på vej. Lige konkret:

  – Nanna, jeg drikker den altid flydende, så jeg kan dufte olien (og sikre mig at den er frisk). Lysi fra Brugsen er så fin og god til prisen.

  – Birgit, CE Ferulic er primært virkelig god beskyttelse. Skinceuticals er dygtige på antioxidanter. Derudover indeholder den 15pct. C-vitamin, hvor videnskaben fastslår:

  15% ascorbic acid, when used on a regular basis and in conjunction with daily usage of a broad-spectrum sunscreen, can make a significant improvement in the appearance of sun damage, uneven skin tone and strengthen the skin’s barrier. Vitamin C can also help boost the free-radical protection ability of your sunscreen when worn underneath (Skin Research & Technology, 2008 and The Journal of Pathology, 2007). PS / Jeg er virkelig glad for den.

  @ Kim – Jeg har skrevet det på min liste. Måske tager jeg forskellen op en dag og reseacher i det, men lover det ikke. Håber OK.

  Stor hilsen Anette

  12/08/2015
 • KIm

  Hej Anette
  Tak mht hjælp med en toner – ikke helt dumt 🙂

  Jeg har lige et andet spørgsmål. Jeg er stødt på Nip+Fab, der er lavet af samme producent som Rodial.
  Produkterne er næsten de samme af udseende og navn. Jeg har googlet løs og har svært ved at gennemskue, hvad forskellen egentlig er (hvis der altså er nogen ud over prisen).

  Håber du kan hjælpe

  Hilsen Kim

  12/08/2015
 • Kiss Jacob

  Vildt så mange kommentarer… DEJLIGE sager. 🙂

  11/08/2015
 • Pernille Sparsø

  Stort tillykke til alle de heldige vindere. Super skønt for jer! Deltog ikke denne gang Anette. Jeg har tidligere vundet 😉

  11/08/2015
 • Birgit

  Hej Anette. Jeg skriver om SkinCeuticals C E Ferulic serum som du anbefalede for nogle uger siden.
  Jeg købte den kort tid efter og har brugt i 1 1/2 måned og synes ikke den har gjort nogen forskel på min hud som er i 50-erne, kombineret hud med nogle pigment-forandringer.
  Hvad er din erfaring efter noget tids brug?
  Tak for de mange gode råd og dejlige ord 😉

  11/08/2015
 • Vibe kjaedegaard

  Rigtig stort tillykktil alle vinderne jeg vil trøste mig de næste to uger i et telt rundt på Korsika. Så, erhh, hej hej. See you on the flip side

  11/08/2015
 • Rie Dyrnes

  Jubiiiii…. Sender straks adressen :O)

  11/08/2015
 • Marie Rasmussen

  Stort tillykke til de heldige …

  11/08/2015
 • amaja

  vandt desværre ikke men jeg har før fået trøstepræmie af dig så det går nok….
  blive ikke forbavset over vi alle vil have dine pakker ,de er et must

  11/08/2015
 • Tillykke til de heldige, og tak for link love Anette 🙂

  11/08/2015
 • Tillykke :0))

  11/08/2015
 • HeLene

  Tillykke til vinderne! Dejlige billeder!

  11/08/2015
 • Nanna Rosing Romanowski

  Har et spørgsmål ang. fiskeolie…
  Er fiskeolie kapsler lige så godt, som blandt andet den Islandske Fiskeolie du anbefaler?

  11/08/2015
 • Marianne Thing

  Ej, hvor skønt! Har sendt en email med min adresse. Tusind tak!

  11/08/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.