fbpx

Tørt kyssetøj

En læbestift kan blive en tør fornøjelse...men behøver ikke at være det

Sådan undgår du, at læbestiften bliver en tør fornøjelse...

Det kom til at handle om læber – tørre læber – under sidste uges årsmøde hos Estée Lauder koncernen, der også omfatter brands som bl.a. Clinique, Bobbi Brown, MAC og Jo Malone. Normalt handler den slags møder om mål, budgetter og resultater. Det gjorde det også denne gang, men fokus ændrede sig, da en kvindelig aktionær spurgte, hvorfor en bestemt Clinique-læbestift føles så tør på læberne. Det mente bestyrelsesformanden ikke, at han var egnet til at svare på, og han gav ordet til Clinique-chefen, Lynne Greene, som kort svarede, at tørhed gør en læbestift mere holdbar.
Det var imidlertid ikke svar nok for den passionerede Evelyn Lauder (der i øvrigt opfandt Clinique i 1968 og er svigerdatter til den nu afdøde Estée Lauder), for hun valgte fluks at give hele forsamlingen et lynkursus i brug af læbestift. Essensen var, at alle læber har godt af et afsluttende strøg med gloss – en anbefaling, der bliver vigtigere med alderen, hvor det også er pænest at holde læbestiften på midten af læberne, sagde fru Lauder.

SNUP TIPPET: Du kan altså enten nyde dine bløde læber, hvis du er ung (!) – eller du kan snuppe Evelyn Lauders tips, eller du kan glæde dig til januar, hvor L’Oréal meget a propos lancerer en læbestift med en indbygget bløde-læber-nu-og-her-kerne bestående af fugt-cocktailen hyaluronsyre og kollagen. Hold øje med Color Riche Anti Aging Serum (prisen bliver 110 kr.)

23/11/2009
Desperat øko-deo
26/11/2009
WATCH OUT Århus…Bobbi Brown kommer

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg