Tag dem for pengenes skyld

Jeg bliver tit spurgt om budgetkærlige tips. Senest her til morgen af TV2, hvis du har lyst til at kigge med.  

Der er bl.a. to danske brands, som gør det godt uden at koste en halv månedsløn: Rønsbøl og Dermaoxy, hvor hurra-ingredienser som A- & E-vitamin, hyaluronsyre, lecithin (soja) og B3 går igen i mange af produkterne. Især den grønne serum fra Dermaoxy med Rønsbøls dagcreme ovenpå er en hudfornyende power-cocktail, der virker – og på budget. Og uden silikone og mineralske olier. Du finder dem her og her.

Har du prøvet en oxygenbehandling? Jeg har. Dermaoxys er lidt som at være til tandlægen, når man lægger sig på briksen og får ilt sluset ned i huden med noget, der minder om en tynd luftpistol. Som et ekstrabetræk lægger den sig til rette sammen med hyaluronsyre og mætter linjer og fylder op. At det overhovedet kan lade sig gøre skyldes en lag-på-lag teknik, hvor huden først ’åbnes’ en anelse ved at blive prikket med bittesmå nåle, der sidder på en mini-rulle. Rulleriet tager mindre end et minut, hvorefter hyaluronsyre presses ind med ilt-pust fra den tynde luftpistol. 45 minutter senere og cirka 600 kroner fattigere er man (godt opblæst) sikret en askepoteffekt, der holder cirka et døgn.

Og nu til Origins-vinderne. Tillykke til: Lone Kruse Fuglsang, Sandra R. Jensen, Simone Tassi, Verena Rytter, Snackpeber, Camilla Schläger, Phili, Maria Lund, Marina/cand.mor og Katrine Reher. Hvis I sender jeres adresser til open-mind@mail.dk, kommer der Origins den anden vej med posten.

@Beautyspace på INSTAGRAM

14/08/2013
I do, siger Kate
15/08/2013
Gaveregn

Kommentarer

 • Tina Irene Povlsen

  Skøn inspiration til face og beautylooket… Og hvem vil ikke gerne mæske sig i hudfornyende power-cocktails… 🙂 Har prøvet noget lignede i en behandling i Kbh. hos Exuviance. Super godt. Og som du skriver, er det ganske rigtigt som en askepoteffekt for et døgn. 🙂

  16/08/2013
 • 1000 tak for jeres dejlige ord!

  @ Nanna – jeg køber dem i Ikea.

  @ Lise – nej, de to brands er danske, og jeg tror ikke de findes på hylderne derovre. Måske kan du finde ud af det ved at gå på deres sites. Har lagt link.

  @ Kathrine – klogt spørgsmål, men det her skulle være helt rent ilt, der så sluses ind med både hyaluronsyre plus antioxidanter. Synes der er tale om en askepoteffekt.

  @ Sus Bruun – det er en rigtig fin serum, som dog skal toppes med en ansigtscreme, der har SPF (en der passer til din hudtype).

  @ Marie – det er et serum med ret meget hyaluronsyre, E-vitamin og linolsyre og Avitamin. Fine ingredienser, der alle virker.

  16/08/2013
 • Sandra R. Jensen

  yaaay hvor dejligt, tak tak tak! har sendt en e-mail med min adresse 😀

  15/08/2013
 • Marie Lassen

  Hvad for en er “den grønne serum”?

  15/08/2013
 • CharlotteK

  Altid dejligt med valuta for pengene.

  15/08/2013
 • Snackpeber

  Jubiiii ❤ hvor fedt! Tak for det, sender mail med det samme 🙂

  15/08/2013
 • Annica Cederholm

  Tillykke Snackpeper til Origins produkterne! 🙂

  15/08/2013
 • sus bruun

  Tillykke til vinderne.Og hold da op så mange der er med på de her konkurrencer..godt gået Anette at der er så mange der følger din blog 😉

  Super godt tips – kan især godt lide at vi får et kombi tips..jeg havde faktisk tænkt mig at spørge til om hvad man evt kunne kombinere med Balance Me Anti-aging face serum ? – eller er der effekt nok bare i den ?

  15/08/2013
 • Maria Lund

  Feeeeeedt 😀 Jeg vinder ellers aldrig noget. Jeg sender fluks min adresse.

  14/08/2013
 • Kathrine Skov

  Hejsa. Lyder godt. Men har lige et spørgsmål ang. oxygen-behandling. Troede nemlig at det var ANTI-oxidanterne der var gode for huden, men nu skal den pludselig oxideres? KH spørgsmålstegnet

  14/08/2013
 • Lise Jørgensen

  Hej Anette, jeg skal til New York i tre måneder og vil derfor gerne købe nogle ansigtsprodukter derover – lige nu bruger jeg Clinique, men vil gerne skifte, kan man købe disse to mærker i USA? og ved du evt hvor?
  Kh Lise

  14/08/2013
 • YAY! Har forsøgt at sende mail to gange, første gang fik jeg den retur, nu satser jeg på, at den er gået igennem.

  14/08/2013
 • Nanna

  Hej Anette, tak for super gode råd, men helt dumt: hvor køber du dine vaskeklude? i matas?

  mvh nanna

  14/08/2013