Tak

På en rainy day vil jeg klikke her, hvor der præcist blev serveret 2351 ord, som læsere af Beautyspace forbinder med bloggen. 1000 tak til alle, der har budt ind – og til alle, der læser med. Med hensyn til ordet SEARCH var ingen i tvivl om Google-ejerskabet. SAFTETY var sværere med bud på alt fra Falck til kondomer (Lindstrøm mener, at SAFETY er lig Volvo). Og det minder mig i øvrigt om, at vi en dag skal vende ord, der med fordel kan slettes. Ord som burde være smidt ud for længst med Schwartzeneggers erase-teknik.

Jeg har luget ud i gentagelser og kogt de 2351 ord ned til den beauty-bouillonterning af stikord, i forbinder med BEAUTYSPACE:

Hudkvalitet, fugtmættet hud, godt ansigtsbetræk, hudguf, være en velkonserveret udgave af sig selv, hurra-ingredienser, hudkærlige vitaminer, kongen af hudfornyelse (A-vit), alfabetets førstedame, hudgodter, hudkærlige vitaminer, mor, letforståelige råd uden løftede pegefingre, ikke en masse købeopfordringer, Anette, Børsen, oplysning, skøn hud, hudløs ærlighed og hed stil (uha), formidling, beyond the commercials, forkælelse, fornyelse, viden, troværdighed, dybde, respekt, skønhedsnørd, tips og tricks, skønhedsguru (sødt, men jeg er ikke glad for det ord), fremtid, udvikling, nytænkning, velovervejet, velskrevet, professionel, nye horisonter, livsglæde, fordomsfrihed, gode råd, flotte fotos, overraskende overskrifter, personlig, tillid, viden, anerkendelse af andre, nysgerrighed, ligefremhed, dialog, humor, troværdighed, nuancer, ydre rum, empati, kærlig, særlig, beauty-business, hygge, skønhedsguf, passion, ordleg, validitet, glamour, glimmer, antirynke, skønhedsatlas, beauty-bibliotek, gode grin, down to earth, hudmekka, skønhedsportal, venlighed, Ole H, Søren H, beauty-input, nærvær, lækkerhedsfaktor, øjenåbner, bog, TV2, indsigt, autenticitet, underholdning, frirum, snup tippet, hudkærlighed, omsorg, wikipedia, drivkraft, Anette Kristine Rene Ord For Pengene Poulsen (ha), kvalitet, opmuntring, selvværd, engagement, verdensklasseråd, frirum, navigation, skønhedsklog, ekspertise, glad, ingredienser, hudforbedring, feedback, gratis prøver (altså), konkurrencer, sejhed, overskud.

Hvis du sidder og tænker, hvad jeg skal bruge ordene til, så er de en del af nogle lektier, jeg fik for af Martin Lindstrøm. Og for gammel til at be’ om lektiehjælp bliver man ikke.

SNUP TIPPET: To godteposer er pakket til Lise Jørgensen og En Anden Mette (send gerne jeres adresse til open-mind@mail.dk). Ingen skal dog føle sig forbigået, for tro på, at vi sammen går den vildeste tid i møde på Beautyspace. Med gaveregn, jule-overraskelser, december-oplevelser og kassevis af coolness.

18/11/2013
Skru op for fedtet og ned for varmen
19/11/2013
Coffee, tea or me?

Kommentarer

 • Lise Jørgensen

  Juhuu 🙂 hvor er jeg heldig! Jeg har sendt dig en mail på adressen der står i indlægget.

  20/11/2013
 • 1000 tak for jeres gode ord.

  20/11/2013
 • Karoline Lundberg

  Jeg FORGUDER Martin Lindstrøm.

  Hans bøger reddede mig i gymnasiet – og jeg bruger dem stadig nu, hvor jeg læse til marketeer. Jeg er helt vild med hans teorier om brandsense – at tilfører brands sanser, som lugt og berøring.

  GUD GUD GUD hvor er jeg misundelig over du har oplevet ham.

  møs !

  20/11/2013
 • Anja Svendsen

  Glæder mig til december, jul, jul, jul (har i smug hørt julesange den sidste måned).
  Brugte lige Google til at se hvem der ejer safety og den første jeg kunne finde som genganger fra kommentarerne var Falck, men Microsoft kommer faktisk før Falck.

  19/11/2013
 • Jette V

  Søde Anette, der er jo en grund til at din blog er den bedste – eller rettere: der er hele ovenstående bouillonterning af grunde 🙂

  19/11/2013
 • AD

  (haha)

  19/11/2013
 • Pernille Sparsø

  Ren cool-ness eller skulle jeg sige ‘jul-ness’? Glæder mig til en Beautyspace december 😉

  19/11/2013
 • Haham hvor er du sød. Elsker de små kursive kommentarer 😉

  19/11/2013
 • LRP

  Glæder mig

  19/11/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.