Tandlægerne har travlt

Modeller med kant har længe været i varm efterspørgsel, og der er især én detalje, som alle går i ekstase over: det lille tandmellemrum. Man kan endda bestille det hos tandlægen, hvis man ikke har det fra naturens side (spørg ikke, hvordan det fikses). Billedet her er fra designer Holly Fultons seneste show i London, hvor jeg kort fik en hurtig kommentar fra MAC’s makeupmester Andres Gallimore: ’Stilen er et glam-kig til 70’erne men endelig ikke hippie-dicky. Tænk i stedet slacks og prettypæn’, sagde han og lod forstå, at farve på øjnene får sit comeback med vandfarveagtige skygger (vi taler forår 2014) – her i selskab med kødfarvede læber, som er flottere, end de lyder

SNUP TIPPET: Håber vi ses på Instagram @Beuatyspace

30/10/2013
Noget med en one night tan og Facebook, der fryser
04/11/2013
Det ydre tæller

Kommentarer

 • Iben M. Larsen

  Kødfarvede læber gider vi vist rigtig godt at høre mere om. Anbefalinger til farver og mærker modtages med takkende og måske snart kødfarvede læber 😉

  01/11/2013
 • Susanne Jensen

  Det er da en mærkelig ide. Smuk pige, skønne læber og så mindre pæne tænder.

  01/11/2013
 • Britta

  Jeg havde ellers mellemrummet fra naturens hånd, men det syntes børnetandlægen ikke jeg skulle have, så det blev rettet ind ved at klippe læbebåndet over – med det resultat, at fortænderne nærmest går ind over hinanden i dag. Det er lidt tankevækkende at der også er mode indenfor tænderne ..

  31/10/2013
 • Joan

  Shit de læber er skønne!!!!

  31/10/2013
 • Heidi

  På mig virker det helt gak at lave mellemrum med vilje! Men smukt ser det ud på modellen!

  31/10/2013
 • Julia Venus

  Da jeg spillede musicals i mine yngre dage, malede man da bare med et eller andet ildesmagende sort tandlak, på dem der skulle spille tandløse…eller hul-mellem-tænderne fattige…Ellers kan en permanentfarvende sort sprittusch vel klare det. Det er både hurtigt og billigt!;-)

  31/10/2013
 • Christina T

  Det lyder som en stakket frist, det der med at et tandmellemrum giver kant – hvis man ligefrem kan få det lavet. Tak for teknisk info, Birgitte, jeg nåede også lige at blive nysgerrig… Men fed fidus for tandlægerne, for de står sikkert klar med en plastikløsning, når det ikke længere er sagen!

  31/10/2013
 • Tanya

  Hvis det er den farve læber den skønne tandfe dér har, så er den skøn! Men nej, navnet er ikke ligefrem appetitvækkende 🙂

  31/10/2013
 • Tænderne bliver lavet ved at slibe et hul mellem. Ligesom da jeg flækkede et flig af min ene tand, så sleb min tandlæge bare tanden til, så den er glat (men nu lidt skæv, men det er på bagsiden af tanden). Lidt syg tendens at ødelægge sine tænder, synes jeg.
  Men total lækre læber – godt jeg har en Dior Addict læbestift i samme farve hjemme i skabet. Så kan jeg være first-mover her! (eller bare mig selv) 😉

  31/10/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.