Tandsmør

img_5083-edit-2

Om et par uger kommer en vis herre ved navn Gregory Arlt til Danmark. Han er MACs celebrity makeup-artist fra LA, og er godt gammeldags ærgerlig over, at de fleste kvinder altid beder om et naturligt, blødt look, hvis de er i selskab med en makeup-artist. Og faktisk har han ret. I hvert fald var der kun én ud af 10, der bad om et party-uartig-look, da Beautyspace holdt makeup-event med ham her. Mr. Gregory er vild med røde læber – især som dem, han er kendt for at lægge på Dita Von Teese.

SNUP TIPPET: Vaks rød læbebalsam er blandt mulighederne – for eksempel Tinted Lip Conditioner SPF 15. Og nej, MAC er ikke gone all natural, selvom det røde tandsmør her er proppet med avocado, mandelolie, sheasmør og hvedekimsolie. Plus SPF 15 oveni læbedåsen.

Hvad ville du be’ om, hvis du havde en makeup-artist for dig selv?

22/09/2010
Kø ved håndvasken
24/09/2010
Skal læbestiften nu også til at passe til tænderne?

Kommentarer

 • Det ville være fantastisk! Jeg ville bruge dagen på at lære, hvordan jeg ligger den bedste øjenmakeup som passer netop til mit ansigt og min stil – pyt med, hvad der er moderne, hellere noget der passer til mig!

  Jeg har prøvet præcist det samme som Anna Skyggebjerg – booket en tid hos Mac i Magasin og stod der og lignede den kedeste leverpostej af alle, overfor en smuk og noget farverig ung pige! Ikke at jeg havde lyst til at ligne hende, men der var virkeligt også langt fra hende til fru leverpostej med sorte rander under øjnene og slap hud! MEN, jeg gik derfra med en fantastisk oplevelse og en pose fyldt med skønne ting og følte mig lækker..og det var bare efter 30 minutters Mac tid – tænk, hvordan det ville føles med en hel dag.

  28/09/2010
 • Sarah

  Jeg ville bede ham om flawless hud og derudover et rød løber-galla-agtigt, måske lidt vampet, look. Gerne lidt mørkt. Jeg elsker at love lidt anderledes looks på mig selv, men jeg ville gerne se en andens fortolkning af mig. Han måtte meget gerne bruge farver, der fremhævede min øjenfarve 🙂

  – Sarah.

  25/09/2010
 • Kamilla

  Jeg ville give ham HELT FRIE hænder til at gøre hvad der faldt ham ind. Man kan jo altid vaske det af – og det ville da give den bedste inspiration. Og når jeg nu havde ham hele dagen – ville jeg vaske det af mens han ventede og så selv lægge den fede makeup – mens han vejledte og rettede. For jeg synes tit det er let at få en fed makeup lagt – men ligesom når frisøren har sat ens nye smarte hår – er det sgu ikke helt det samme når man selv kommer igang! :O)

  24/09/2010
 • Lene

  Jeg tror jeg ville være frisk og be om lidt party! Jeg synes nemlig meget let at jeg kommer til at lægge den samme makeup som til daglig;O)

  24/09/2010
 • @Linda – den idé er noteret.
  @Rikke – millionløsningerne kommer vi snart til bloggen. I hvert fald kommer der noget step-by-step.
  @Anna – big smile – sikke en fed MAC-oplevelse. Minus 10 vil du alligevel ikke være med til, vel?
  @Tine og Maria – selvom det ikke helt er det samme som at have en mu-artist ved hånden, så ryger smokey snart på bloggen.
  @Marianne – du endte med dit eget indlæg i dag.
  kh
  anette

  24/09/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg ville helt sikkert bede Make-up artisten om at lave noget vildt og anderledes.
  Det bløde og neutrale look er lettere at lave selv og man ville derfor kunne hente mange flere tips og tricks hvis Make-up artisten lagde en vild make-up 🙂

  24/09/2010
 • Jeg er også i den kedelige ende: Jeg ønsker mig et kursus i det bløde, naturlige og velplejede look. Og så har jeg en svaghed for at høre om favoritter fra skønhedspersoners egen toiletpung, men det udgår måske ikke rigtig et kursus?

  23/09/2010
 • Jeg elsker Mac. Jeg har været i hænderne på en vis Stine, som står (stod?) hos Mac i Magasin, Kbh. Fuld af tatoveringer, piercinger og party-makeup. Og der stod jeg og kunne være hendes kedelige mor og tænkte, “Jeg tør ikke blive ekspederet af hende”. Men det blev jeg – og endte med at komme til at græde over, hvor sød hun var og hvor pæn, jeg blev. Og jeg købte selvfølgelig for en formue lækkerier…
  Hvis jeg havde hende en hel dag? “Ti år yngre på ti minutter, tak.”

  23/09/2010
 • Jeg stemmer i; et kursus i lave Smokey eyes …

  23/09/2010
 • Tine

  Jeg er helt vld med Mac’s make up (-:
  Og hvis jeg havde en make up artist helt for mig selv – så ville jeg helt sikkert have et kursus i at lave sorte dramatiske smokey eyes – altså dem i den meget mørke ende….

  23/09/2010
 • Susanne

  @Rikke, helt enig. Lige netop det kunne jeg også godt bruge 🙂

  23/09/2010
 • Jeg har sjovt nok en masse glimmer halløj og dullegrej til øjne og ansigt, men det kommer aldrig så langt…synes nok bare jeg mangler den dér lejlighed til at gå totalt amok i farver…og synes også pangfarverne er allerpænest på ung, rynkefri hud.
  Så jeg ville nok spørge om hvilke farver, der går til en 39-årig, som gerne vil være sprælsk men alligevel alderssvarende (og jeg LOVER, at jeg ikke laver fletninger!)

  Jo, og så vil jeg spørge ham om, hvilken farve rød man skal bruge på læberne, når tænderne ikke er kridhvide! Jeg har læst noget engang om at pigmenterne i den røde farve hhv. kan fremme eller dæmpe det gule (og vil helst ikke ligene en vis dronning. På tænderne. Og undskyld, hvis det er en royal fornærmelse)

  23/09/2010
 • Jeg er nok en af dem der ville have det bløde look – for selv det bløde look er party-uartigt for mig der nærmest kun bruger mascara og til nøds lidt blush.

  Men jeg vil gerne have små praktiske tips – såsom at bruge en base under øjenskyggen sådan den holder en hel dag (tak MAC!). For en hel flot make-up kommer jeg alligevel aldrig til at lægge hver dag – eller hver anden..

  23/09/2010
 • Hvis jeg havde været yngre (og ikke stået på hovedet i to småbørn med dertil hører af meget sporadiske ture i byen) så havde jeg helt klart ønsket mig den helt store fest make-over.

  Men i mellemtiden er jeg blevet fyrre. Jeg har i mange år både røget cigaretter og dyrket sol (puhada!), sovet alt for lidt og stresset alt for meget. Det har sat sig og det kan ses.

  Så jeg ville allerhelst lære noget om hvordan jeg kan komme til at ligne en million (kontra en hængt kat med babymos på ærmet) og med et snuptag skjule ujævnheder, små karspringninger, sorte rende mm og mest af alt få flyttet fokus overpå nogen af mine kvaliteter. Allermest det sidste.

  Gav det mon mening?

  23/09/2010