Tendensen, der eksploderer

NY FLET FOTO

Min datter var ikke særlig gammel, da hun kom løbende ind på mit kontor og råbte: ”Moaar, når jeg bliver stor, så vil jeg have lige så langt hår og lige så lange bryster som dig.” Jeee. Havde hun bare sagt store, runde, små. Eller sjove. Meget havde været bedre end lange. Nåmen fakta er, at sandheden er noget, der skal høres fra netop børn og fagfolk. Og blandt fagfolkene hører Kérastase, som i dag har premiere på en gave til dig: En gratis og ret fin guidebog til fletninger, der er varme som aldrig før. Lige fra Danmarks eftertragtede flettepiger til Chanels catwalk.  Du får den her, og så håber jeg ellers bare, du har langt hår.

SNUP TIPPET: Uanset hårlængde, så kan du stadig nå at vinde en af de 8 hårgevinst-pakker til hver en værdi af over 800 kroner. Det foregår her.

@beautyspace på INSTAGRAM

12/05/2015
VIND!
15/05/2015
Hvad er luksus for dig?

Kommentarer

 • Den må jeg downloade. Jeg er på ferie på Kreta i denne uge, og min svigerinde fletter fransk fletning på mig hver dag, så skønt! Og perfekt når man er skal gå med hat, hvilket man er nødt til her nede. 🙂

  18/05/2015
 • Haha, børn er sgu så søde 🙂 Sidste gang var jeg “Moster Ise med den brune tand”. What?! 🙂

  14/05/2015
 • @ Linda – HAHAHAHAHHA. HVOR er du sjov. Kan se det for mig.

  @ Pernille S – Laura og Marie hedder de dygtige piger. Men ja, man kan heldigvis også nye smukke frisurer på andre.

  @ Britt, JA, de kan da også noget.

  @ Louise T – Og selvom der er produktforslag, så synes jeg Kerastase giver mere end de tager.

  @ Lene J – HAHHAHA, og det kan jeg vist ikke prale med.

  @ Karoline L – Altså vokser dit hår ikke ?

  @ Vesna – Håber inspirationen (sammen med øvelse) så kan gøre det.

  @ HeLene – God idé. Jeg vil lave noget om hvordan man holder det, for du har ret: Det kan være SÅ sejt at rede ud.

  @ Celestine – Jeg ER VILD med Nilens Jords serum men også med Mario Badescus Hyaluronic Emulsion.

  @ Helle Rick – NEMLIG. Hun mente det nemlig ikke skidt, men sagde bare, hvad hun så. Det er børn gode til og vi er ALT for hurtige til at lære dem en masse filtre.

  @ Lissen – Nej, det er der ikke.

  Stor hilsen Anette

  14/05/2015
 • det med håret, det skal der arbejdes hårdt for, men brysterne, det kommer helt af sig selv, med tiden! Det er vist ikke rigtig opfundet et seriøst produkt endnu, der holder barmen rund og fyldig!!!

  14/05/2015
 • Helle Rick

  Ha ha…..ha..hi..ha ha, hvilken dejlig datter. Børn kan bare sige det sjoveste uden egentlig at gøre det bevidst sjovt. Yderst vanskeligt sommetider, at holde masken, når det sagte ikke lige passer ind i situationen. Børn er herlige og så dejlige lige til.
  Jeg har elsket fletningen lige så længe jeg har haft hår længder, der kunne flettes.Det er altså ved at være rigtig mange år nu, Jeg kan rigtig godt lide det lidt tilfældige og ikke alt for stylet. Perfekt samling af skønne flet.

  13/05/2015
 • Linda Juul Petersen

  Bare brysterne ikke bliver så lange, at de skal flettes for at man kan holde styr på dem…. (Eller rettere snoes, da der jo kun er to )

  13/05/2015
 • @ Amaja – Det var sindssyg sjovt, da hun sagde det. Jeg griner stadig af det. Hun var ikke særlig gammel, da hun sagde det, og i hendes øjne så var der tale om lange bryster. Jeg beder i øvrigt aldrig hverken mine børn eller andre om at skamme sig. Vi skal selvfølgelig tale ordentligt til hinanden, men ikke skamme os.

  KH Anette

  13/05/2015
 • amaja

  ja jeg er så gammel at jeg havde sat min datter på skammestolen indtil at hun kunne tale ordentligt
  tak for min pakke der kom i dag ,glædede mig over indpakningen

  13/05/2015
 • Hahahaha! så kært!

  13/05/2015
 • Celestine

  Kære Anette,

  Helt off topic – MEN.. Det der hyaluronsyre-hype har endelig ramt mig (better late than never..). Og jeg har trawlet din side op og ned for at lure, hvilken serum der den bedste (læs: mest bang for the buck og ikke bare mikro-doser fordi ‘det sælger’). Jeg kan se at du anbefaler Nilens Jord serum – men er det den du også selv bruger under Plantscription olien (som jeg også selv er stor fan af..)? Jeg er nysgerrig og håber at du vil dele dine tricks 🙂

  KH Celestine

  13/05/2015
 • HeLene

  Der sat den, tak for et lille puf i den rette retning. Jeg klipper nok ikke af mit lange hår afterall. Behøver nok kun lidt tykkelse spray og nogle nye fletninger for at opgradere mig, istedet for snip-snip til en korthårsfrisure.
  Skriv gerne mere om langt hår og hvordan man holder og friserer det. Jeg er virkelig glad for mit lange hår, men ender alt for ofte med at have det i en praktisk knold. Og grundet det tror jeg indemellem at jeg skal klippe det kort i stedet for…

  13/05/2015
 • CharlotteK

  Fletninger kan være sååå fine…

  13/05/2015
 • Mads

  Haha, det var godt nok dagens grin!!! 😀
  God dag til alle 🙂

  13/05/2015
 • Vesna B Matovic

  Elsker flætninger men har aldrig kunne finde ud af at flætte de flotte flætninger så dejligt med en bog fra Kerastase

  13/05/2015
 • Karoline L

  Vild med fletninger ! Har forsøgt at få langt hår forever – det sker bare ikke. På trods af hårolie, minus glatning osv…

  Min søster står heldigvis model til fletninger 🙂

  //K

  13/05/2015
 • Louise L.

  Nå, jeg må nok hellere lade håret gro så. Går i disse dage og funderer over hvad der skal ske med det.

  Bare brysterne så bliver hvor de er! 😀 (børn siger de sjoveste ting! Elsker det.)

  13/05/2015
 • Lene Jespersen

  Dejlig nyt Skidt pyt med at ens bryster er lange, bare de er lige lange.. Ha ha.

  13/05/2015
 • Marie Rasmussen

  Super fint. Dejligt med noget inspiration til det lange garn 🙂

  13/05/2015
 • Louise T.

  Lige en bog efter mit hår 🙂
  Jeg har hverken tålmodighed eller fantasi til eksperimenter, så sådan en bog kan redde mit hår (og hovedbund) fra den sædvanlige hestehale 😉

  13/05/2015
 • Britt Rosted

  Ville elske at vinde mit gamle ambassadør brand !

  13/05/2015
 • Pernille Sparsø

  Nogle gange må man / jeg lære at leve med at det lange smukke tykke hår andre er velsignet med er udenfor rækkevidde… Kan dog altid glædes over at se på kreative hårudfoldelser her på bloggen. På din foranledning Anette, har jeg givet bogen om fletninger i gave. Kan. Ikke huske navnet på de to skønne piger som har skrevet den, men super dygtige er de, som dem vil jeg da gerne lige slå et slag for Dejlig dag til dig!

  13/05/2015