Test af hud-tandbørste, gave-regn og vindere

SÅ har fem flinke Beautyspacere testet Cliniques Danmarkspremiere på hudtandbørsten. Her får du deres dom efter 3 dages brug:

Sarah Skarum: Det er faktisk ret sjovt! Jeg har taget mig selv i at glæde mig til at skulle rense hud. Var bange for, at den ville være for voldsom, men det er rart, nemt og behageligt. Min hud føles ren og blød, ikke tør og overrenset som efter en grov skrubbemaske. Bagefter var der en anelse rødme i kinderne, men næste morgen (jeg brugte om aftenen) var min hud klarere og med bedre glød. Jeg brugte mindre makeup end sædvanligt, fordi min hud var pænere. Jeg er dog bekymret for, om børsten bliver ulækker på sigt – om det er nok bare at skylle den.

Anne Løhde: Børsten er blid og behagelig og mærkes næsten ikke. Min hud føles mere ren og blød. Må sige jeg er overrasket over resultatet! Jeg havde ikke troet, at det ville gøre en forskel, for umiddelbart føltes det ikke som om, at børsten gjorde den store forskel, da jeg brugte den på huden. Men efter de første par gange kom resultatet med den blødere hud.

Tille Hjort: Børsten er meget nem at komme i gang med, lækkert design og jeg har brugt den i badet. Min hud føles dejlig glat efter brug, og jeg kan specielt mærke det på min kinder. De 30 sekunder, som man har til rådighed, virker dog som lidt for lidt til mig, så jeg har brugt den 30 sekunder i t-zonen og så 3 x 30 sekunder henholdsvis på kinder og i resten af panden. Jeg er vild med den lette opladning via enten stik eller USB.

Karoline Lundberg: Nem at bruge, men de første gange var 30 sekunder ikke nok til at opnå effekt. Børsten fungerer godt til rens – men vibrationerne virker ikke til at gøre en forskel for brugen af børsten eller følelsen i huden. Børsten gør ikke huden rød eller får den til at se ’skrubbet’ ud, og det er en kæmpe fordel. Jeg synes, at mine hudorme på næsen og porer på kinderne virker mindre synlige – og så er det dejligt, at den ikke larmer og i øvrigt genialt med USB-oplader.

Helle Rick: Jeg var yderst skeptisk, for hvad kan maskinen nå på den korte tid, og så helt uden at rotere? Børsten er yderst skånsom, blød og meget effektiv trods de få sekunder, den skal bruges. Min T-zone er betydeligt bedre renset og fedter mindre. De små sorte hudorme omkring næsen er minimeret og nogle helt forsvundet. Jeg har fået en renere, blødere og glattere hud.

Lige nu er der forpremiere på et begrænset antal hud-rensebørster til salg (kun online) og vistnok med en ekstra overraskelse. Til august rulles børsten bredt ud i hele landet.

Og så til gaven på billedet: Blandt andet som tak til dem, der meldte sig, og ikke blev udtrukket – men også til alle andre Beautyspacere – har Clinique sørget for en lille gave, der venter i Magasin på Kgs. Nytorv i dag mandag og i morgen tirsdag. Tasken (med fyld) har en værdi af 340 kr., og når den er væk, er der mini-mascaraer. Bare sig BEAUTYSPACE ved Clinique-skraken. Det er kun i Magasin på Kgs. Nytorv, og bor du i Jylland eller på Fyn, så send en stafet eller glæd dig til, at der kommer nye muligheder, hvor vi springer København over.

HVEM VANDT Rudolph-herlighederne? Det gjorde: Anita L, Tenna Hou Hansen, Christina Klok, Lulu og Nina Rosenbaum. Send fluks jeres adresse til open-mind.mail@dk, så vi kan få Rudolph Care af sted til jer.

@Beautyspace på Instagram

28/06/2014
Gør som Maren
01/07/2014
Min mor nægter at høre efter

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helle Danemand – Herligt. Godt du var hurtig, for det gælder kun i går og i dag.

  @ Dorthe – Måske når du at finde en anden stafet i dag ? ;o)

  @ Christina – Herligt med din ihærdighed. Hvis det er fordi du gerne vil have solbeskyttelse OG lidt dække/glød i et og samme produkt, så ville jeg bland 50/50 Vitazing med en god solcreme, fx. Tromborgs eller måske en du allerede har på hylden.

  @ Cecilia – Jeg vil helt sikkert skrue op til SPF 30, hvis du skal sydpå. Fx. fra Rudolph Care eller La Roche-Posay.

  @ Vesna – Dét må du.

  @ Sanne – Testpanelet virker i hvert fald positivt overrasket.

  Stor hilsen Anette

  01/07/2014
 • Måske jeg skulle ønske mig sådan en maskine. 🙂

  01/07/2014
 • Vesna Barbu

  Hvor fedt må da se om jeg kan få herren til at kåre forbi magasin

  01/07/2014
 • Cecilia

  Hej Anette
  Bruger lige nu produkter fra thalgo, og har noget dagcreme med faktor 15, men tænker at det ikke er nok når jeg skal på ferie. Derfor ville jeg høre om du har et forslag til en god solcreme til ansigtet? 😉

  30/06/2014
 • christina

  Hej anette lige pt er jeg go på serum ..bruger rudolp care (snart tom) efterfølgende is clinical hydra cool serum toppet med ole henriksen hybenkerne olie men mangler en crem til at toppe med ? Og med hurra efekt som du kalder det 😉 har vita zing stående men er sgutte vider forelsker i den måske du har et forslaw 😉 ….lige nu køre jeg faktisk samme kombi til natten dog med derma roller hver anden aften …..tænkee A vitamin og AHA til natten er no go i disse solrige dage så hvis du har et godt bud der også så jeg med 😉 ♥ kram

  30/06/2014
 • Helle Lina Andersen

  Bor desværre ikke i Kbh., men hold da lige op hvor jeg føler mig forkælet her på din blog alligevel.

  30/06/2014
 • Dorthe

  Sikke lækkerier – du er nu god ved os. 🙂 Selvom mine “stafetter” i Kbh er på ferie, så det er skisme en god deal. Ha’ en skøn dag.

  30/06/2014
 • Så har jeg været i Magasin og redde mig en lille goodiebag – og en tid til hudanalyse hos Clinique på torsdag 🙂

  30/06/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte – Jo sagtens. Bare altid i tæt selskab af solbeskyttelse i dagtimerne.

  Og ja, der var unoder på bloggen i dag, men nu tror jeg alt er med ;o)

  Stor hilsen Anette

  30/06/2014
 • Charlotte

  Hej Anette. Vedr. et tidligere indlæg! Du svarer Gigi – at man skal passe lidt på med A-Vitamin og bla en rulle! Især hvis man vil ud i solen. Bliver nødt til at høre.. Jeg er pt rigtig glad for den Super 3 Booster – om natten. Og bruger den hver dag! Uden rødme… Kan man ikke det om sommeren – når det trods alt er om natten ? (bruger ikke rulle eller feks frugsyre – kun denne creme)Charlotte

  30/06/2014
 • Rikke Ryge

  Er det en lille teaser Anette… 🙂

  30/06/2014
 • Lene Jespersen

  Anette, hun driller vist idag 🙂

  30/06/2014
 • Pia hvenegaard
  30/06/2014
 • mette kristensen

  Tror vindernavnene mangler 🙂

  30/06/2014