fbpx

Test test testis

Anette, din….din…løgner!! Jamen, hvordan skal jeg nogensinde kunne leve op til alle de søde ord? Iiih. Tak, men altså…ej. Nå. Om ikke andet, jeg har netop modtaget blog-login og kode (og akutnumre til førstehjælpere hvis alt går galt), så nu har Anette og jeg lige aftalt, at vi tester om det hele fungerer, inden hun rejser på ferie.

Såååååh…fungerer det? Kan man se hvad jeg skriver? Hallooooo?

Aftalen er, at det først er fra på mandag at jeg sidder ved roret, sådan rigtigt, men hey..nu jeg alligevel sidder bag knapperne i cockpittet og styrer hele skønhedsuniverset, så kunne jeg måske lige fortælle om den Clarins Foundation jeg prøvede for et par uger siden. For det er verdens absolut bedste foundation nogensinde. Ihvertfald er det den bedste af de 8 millioner jeg har prøvet. Faktisk har jeg slet ikke brugt flydende foundation i mange år, fordi jeg ikke kunne finde en der var pæn og som jeg kunne ånde i. Altid følt min hud blev kvalt når jeg smurte foundation i ansigtet. Men Clarins er perfekt. Slet ikke tung eller klaustrofobisk. Den blender bare nærmest ind. Smelter ind? Noget gør den ihvertfald og min hud er sååååå flot, synes jeg. Den ser slet ikke makeuppet ud…huden. Den ser bare frisk, pæn, naturlig og ensartet ud. Og jeg behøver ikke andet som base end dén. Jeg er SÅ glad for den. Så ved du dét.

Nåmn, som sagt var dette bare en lille tester. Vi ses på mandag. Forhåbentlig.

/Marie

 

11/07/2014
Du skal få en ferieforelskelse
14/07/2014
Shiiiiit, det er mandag og NU går vi altså i luften. For realz, yo!

Kommentarer

 • Ditte

  Halløj der 🙂 nu har jeg prøvet den Clarins Foundation – og jeg kan sige – den er intet mindre end fantastisk !!! Jeg har en meget lidt samarbejdsvillig hud – har passeret de 40 og kan nu døje BÅDE med startende rynker og sandelig også uren hud !!! Der er ingen retfærdighed til ! Jeg har prøvet stort set alt i Foundation verdenen og ALT glider stille og roligt af i løbet af dagens første timer – eller – smitter af – huden skinner og – ja, der er langt til porcelænshud – indtil i dag hvor jeg havde Clarins på – EN HEL DAG MED FIIIIIIN HUD – I’m in love 🙂 af hjertet tak !!! 🙂 PS. Er også lige startet med konjac svampen – den bliver bestemt også et hit hos mig :-))

  16/07/2014
 • Dorthe

  Velkommen Marie – glæder mig til at følge dig her. Og Anette, ha’ en skøn og velfortjent ferie, og så lige 10 point for dit valg af blogsitter. 😉

  13/07/2014
 • Pernille Sparsø

  Rigtig god ferie til dig @Anette og velkommen til dig @Marie

  13/07/2014
 • Vesna Barbu

  Hej igen
  Ved ikke hvorfor min kommentar halveres? Irriterende

  12/07/2014
 • Vesna Barbu

  Hej Marie

  12/07/2014
 • christina

  Velkommen ♥ kender det alt for godt det med foundation :-/ så nu har jeg tusket mig en prøve og vil se om du har ret 😉 vender stærkt tilbage 😉

  12/07/2014
 • Eva B

  Hey. Og velkommen, Marie.
  Sjovt, med Clarins – jeg kan næsten ikke holde lugten ud af den Foundation ! Købte den sidste forår efter Ibbyheart havde anbefalet den, og vist er den god. Men lugten af sleven cremen er så særartet, at jeg ofte vælger at bruge en anden Foundation. Men det problem har i andre åbenbart ikke ?? Mvh Eva

  12/07/2014
 • Sofie

  Hepper altid på dig, Marie! Bedste vikar ever 🙂

  12/07/2014
 • Sus

  Velkommen

  12/07/2014
 • Lene C

  Hej skønne Marie.
  Du går klart igennem! God vikarstart! Testis får da mig til at tænke på IS IS IS i den her varme – som jeg gerne tester anytime!
  Jeg er da MED fra mandag – er sikker på du gør min søster stolt;)
  Kh Lene

  12/07/2014
 • Rie

  Du går klart igennem til udkants Danmark, så jeg er på fra mandag 🙂

  12/07/2014
 • Testis….. Hvad tænkte jeg!!! Testes på latin betyder testikler, så hva’ er der gang i på bloggen??? Men nu er jeg mere rolig 🙂

  12/07/2014
 • Ditte H

  Jeg blev også fælt skuffet!! Troede også det handlede om dinglende testikler! Men pyt, foundation er også ok 🙂 Velkommen Marie, glæder mig til flere indlæg fra dig!

  12/07/2014
 • janne

  haha….det bliver helt sikkert en fornøjelse, for alle parter!

  12/07/2014
 • Nu det er clarins.. Hvor ligger prisen så ? For jeg kan nemlig heller ikke “ånde” i foundations…

  Christina

  12/07/2014
 • Velkommen til! Det skal nok blive spændende !

  12/07/2014
 • Helle Lina Andersen

  Hej Marie og velkommen til, fornemmer ligesom at det ikke bliver kedeligt med dig som blogsitter. Mon ikke man skulle snige sig til at prøve den Foundation….

  12/07/2014
 • Louise T.

  Jamen velkommen ved roret 😀

  12/07/2014
 • Tak for anbefaling og velkommen til 🙂

  12/07/2014
 • Hej Marie 🙂 du går klart og tydelig igennem til Vejle- velkommen 🙂
  Og så skal jeg da vist lige ned og prøve den clarins sag, lyder skøn.

  12/07/2014
 • Tina Irene Povlsen

  Waugh for en vikar – Er der noget bedre end at finde sin soulmate, når man lige netop har brug for talentfuld førstehjælp – Nej Vel – Fly high and kiss your writing sky. 🙂

  12/07/2014
 • Sarah N

  Overskriften skuffer lidt…der var jo ikke noget om testikler..! 😛 medicinerjoke aside, velkommen Marie 🙂

  12/07/2014
 • Duygu

  Glæder mig til at læse med. Bliver fantastisk! 🙂

  12/07/2014
 • CharlotteJac

  Min første kommentar på en skønhedsblog nogensinde – men jo, kan se hvad du skriver.
  Du bliver den bedste beautyvikar ever.

  12/07/2014
 • Følger med fra mandag, selvom jeg er i Hrrrolland hele ugen! Og Clarins er noteret.

  12/07/2014
 • Maria

  Flyver gerne med dig i cockpittet anytime ! Med eller uden foundation. 🙂

  12/07/2014