The Dior way er måske også din?

cognactilc3b8jet-copy1

Der er flere store makeup-tendenser på vej, og én af dem er, at det gerne må være til at se, at du har brugt tid (og nogle gange penge) på anstrengelserne. Noget, der faktisk ofte er både lettere og hurtigere end at se rockagtig-nul-makeup-casual ud, men det skal jeg nok føre bevis for i en særlig beautyspace-fotoserie, som skal skydes i dag (hurra). Lige nu får du Diors bud på, hvad der venter i næste sæson. De ellers så dominerende latte-farver tager sig nemlig en slapper til fordel for rødbrun. Udtrykket er blødt og vel ret luksusagtigt og kan ramme både kinder, læber og øjne – dog ikke nødvendigvis på samme tid.

SNUP TENDENSEN: Du kan skrue op og ned for intensiteten af den rødbrune farve og med fordel kombinere den med varme, gyldne nuancer.  Og er du hverken til de cognac- eller rødbrune varme, så smid ikke noget ud, der er lilla. Christian Dior (himself) var vild med lilla, som han kaldte dronningen over alle farver – og den spås at få et liv i overhalingsbanen på den anden side af sommerferien.

22/07/2010
Inden du rammer kogepunktet
24/07/2010
Hej fra hængekøjen

Kommentarer

 • Gitte Salling

  WOW det er bare flot!!

  24/07/2010
 • susanne

  hold da op hvor fedt . det ligner jo smokey eye i lidt mildere farver 🙂 så ser man måske ikke så hård ud 🙂
  dejligt . og så fedt tøj de lancere ikke. bare man havde råd til kun læder 🙂 ingen vask og strygning

  24/07/2010
 • Fedt ser det ud. Lige præcis de nuancer har jeg bare aldrig helt lært at bruge. Glæder mig til at se fotoserien.

  23/07/2010
 • @Mikkel – and smokey we like…
  @Henriette – du skal fortsætte med at lege, og jeg nægter at tro på det med drag-looket. Ingen ka’ ønske sig andet end god ansigtshud som udgangspunkt, så lucky you…kh Anette

  23/07/2010
 • Åhh Anette, hvor jeg savner mit ansigt som det var for 20 år siden, når jeg ser det nederste billede. Dengang ku jeg bære den heftige make up uden at ligne en drag, i dag er det sværere at bruge så meget, da de fine rynker ved øjenene gør det svært. Ikke at jeg har så mange rynker endda, jeg er begavet med en god ansigtshud, MEN jeg eeeelllsker at lege med farverne. Især de brune som dem her på billederne 🙂

  Fede billeder og tak for det.
  God weekend
  Henriette 😉

  23/07/2010
 • Er vild med Diorlooket! Heldigvis forsvinder den geniale smoky eye ikke, men skifter bare farve til mere naturlige nuancer. Very nice!

  23/07/2010

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.