fbpx

THINK PINK. Ja. Men vel ikke bare i oktober?

cancer-copy

Beautyspace er heldig er at have nogle af de bedste, sjoveste og mest engagerede læsere, der findes. Og smukkeste, som eksempelvis Nipuni her der i sin fritid laver foto-sessions og senest en særsag dedikeret til oktober måneds lyserøde kampagne. Personligt har jeg det svært med oktober måned, fordi det ironisk nok er måneden, hvor der bliver sat fuld skrue på den nødvendige opmærksomhed, og samtidig også er måneden, hvor min mor sidste år fik konstateret brystkræft. Der kan ikke sættes ord på min taknemmelighed til et af landets bedste hospitaler (hvis ikke dét bedste) for, at hun nu er raskmeldt. MEN sagen kræver stadig kamp. Hver dag. Og ikke kun i oktober.   

SNUP TIPPET: Der findes flere produkter på skønhedshylderne, der støtter sagen – som Estée Lauder, Clinique, Origins, Aveda og GHD, men der er også andre måder at vise sin kampgejst på. Tjek her.

NB: VIND! Er du med i Dr. Hauschka-belønningen lige her?

Fotograf: Thomas Rosendahl og makeup-artist: Anne Rimmer

19/10/2010
Beauty-shot & belønning fra Dr. Hauschka
21/10/2010
Lakkeri er serious business. I hvert fald for hende her…

Kommentarer

 • Jeg er fuldstændig enig i, at brysterne skal have opmærksomhed hver dag, hvert år, hvert årti. Men jeg synes faktisk, at det er fint med en måned, hvor det får meget fokus. Jeg tror nemlig på, at der på den måde kommer flere penge i forskningskassen.
  Og så vil jeg samtidig sige, at det bør være alle cancerformer, der skal have opmærksomhed. Min bror overledede to års helved med en lymfecancer, der ikke er mange, der kender til. Men jeg er ubeskriveligt taknemlig for, at der har været forsket i den sygdom, for det har givet min lillebror et nyt liv. Og det ville jeg ønske for alle, der har haft cancer tæt på!

  25/10/2010
 • @Susanne – SPT er den brancheforening, der også står bag Danish Beautyawards. Prøv at kigge forbi http://www.spt.dk
  Kh
  Anette

  22/10/2010
 • susanne

  Spt ??? hvad betyder det

  22/10/2010
 • susanne

  Hvor er jeg bare så ked af at jeg ikke kan se dig den 4 Nov.
  Det burde holdes om aften sådan noget så flere fra blokken kunne være med og vi kunne hilse på hinanden og dig 🙂

  21/10/2010
 • susanne

  kære Annette
  Hvor er jeg glad for at hører at din mor har det godt. Det er da en dejlig nyhed.
  Jeg lover at jeg vil være aktiv hele året med Støt brysterne. Det er da det mindste vi kvinder kan gøre
  God efterårs ferie
  susanne

  21/10/2010
 • Britta

  Hvor er jeg GLAD for at høre, at din mor er raskmeldt søde Anette, jeg håber sådan at i nyder jeres tid sammen hvor din mor er i bedring. Jeg husker stadig den dag, hvor lægen kaldte mine søskende og mig sammen, og sagde, at der ikke var mere, de kunne gøre for min mor. Jeg støtter ALTID kræftens bekærmpelse og køber diverse armbånd og hvad man ellers får tilbudt. Jeg ønsker at forskerne en dag finder en metode til at holde sygdommen i skak, selvom det ikke giver os vores mødre tilbage, vil det hjælpe andre til måske at beholde deres. Hvis pengene skal ind via mærkevareproducenter og pinkfarvede sløjfer for at få folk til at give et bidrag, er det helt ok med mig, bare der kommer penge i kassen til forskning. Krammer fra B

  20/10/2010
 • Jette

  Flotte farver

  20/10/2010
 • marie

  Jeg er enig i det med hele året, og mener derudover, at vi skal passe på ikke at forsexe indsatsen, hvis du forstår.

  20/10/2010
 • Lone

  Jeg er trods alt glad for, at udviklingen ser ud til at gå den rigtige vej herhjemme.

  20/10/2010
 • Nipuni Julie

  Tusind tak for de søde ord. Og du har fuldstændig ret Anette – Der skal være fokus på dette hele året rundt.
  Støt min indsamling til fordel på STØT BRYSTERNE på følgende link:
  http://www.stotbrysterne.dk/VisIndsamling.aspx?id=287

  Alle bidrag, store som små, er velkommene 🙂 På forhånd tak.

  20/10/2010