Til dig der vil have længere ben

Det er virkelig dårlig overskrift, for faktisk ville jeg med Louboutins billeder fra New York Fashion Week vise, hvordan neglekunst er blevet mere voksent (tak for det), mere lækkert (endnu mere tak), men stadig kreativt. Jeg skal vise dig flere billeder om lidt. Men så var det, jeg kom til at kigge på modellerne, og se lige, hvad hudfarvede strømper og ditto sko gør ved de ben. Er det ikke vildt? Jeg prøver selv at tænke på det med ikke at skære mig i fodhøjde med forskellige farver. Det virker altså. Hvis man er en lille en som mig.

SNUP TIPPET: Der er #beautyspacetakeover på Instagram. I dag med Ellen Hillingsø. På @beautyspace. Vinderne af den store bog + goodiebag blev: Marleen, Bodil og Gitte Visby. Stort tillykke og send gerne jeres adresser til: open-mind@mail.dk

17/02/2015
Verdens bedste spørgsmål
20/02/2015
Ridser i lakken

Kommentarer

 • @ Maria – Desværre. Jeg er slet ikke tøjklog.

  @ Marleen – Dét må vi tage op.

  @ Christina – Den indeholder gode ting som glycerin, squalane, jojoba. Samme effekt som den Rønsbøl mist jeg har på i dag (men Sisleys dufter bedre, hvis man er til duft)

  Stor hilsen Anette

  24/02/2015
 • Mege fedt indlæg! 🙂

  22/02/2015
 • Maria

  Vil forfærdeligt gerne finde et par nude pumps men kan desværre ikke holde dem på foden da min fod er meget smal. Stiletterne som du viser på billedet, er de fra Louboutin? Kan du evt henvise til lignende type stilet fra et andet mærke?

  Håber du kan hjælpe

  21/02/2015
 • Marleen

  Hej alle.
  Tak, jeg er så glad for at vinde den store bog + goodiebag, kan slet ikke vente til det kommer. Dette er et fantastisk forum at være med i.
  Til Vibeke Juul, jeg har i den grad flere gange følt mig “presset” til, at købe noget helt andet end det jeg kom efter i Matas. Jeg er nogle gange kommet hjem og ærgret mig over, at jeg faktisk ikke kom hjem med det jeg kom efter, men lod mig overtale til andre dyre produkter.
  En hilsen til Anette og alle jer andre herinde

  21/02/2015
 • Christina kragh

  Anette sisley essential skin care lotion

  20/02/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for dejlige kommentarer (haha @Kiss, jeg synes i hvert fald, at de er fine og langt mere nedtonede end alt det blingbling, vi har set. Jeg lægger et par eksempler mere på iPad’en)

  Lige konkret:

  @ Stina – Nej, desværre.
  @ Pernille S – Point taken.
  @ Christina K – Hvad er navnet præcist?
  @ Tanya – Ja, du har ret. Der er noget med afstanden.
  @ Rikke R – Har desværre ikke pejling på de armbånd.
  @ Vibeke Juul – Hvordan presset? Det kunne måske give anledning til et blogindlæg ;o) Jeg bruger enten A-vit, frugtsyrer eller EGF om natten, så jeg har desværre ikke testet den.

  Stor hilsen Anette

  20/02/2015
 • ninia

  det kan godt være at du ikke er så høj
  men der er ikke noget i vejen med dig

  19/02/2015
 • Kiss Jacob

  De der negle der Anette… Seriøst !!
  Syntes du det er voksent ??:-)

  19/02/2015
 • Vibeke Juul

  Har læst din skønne bog og nu skal der bare andre boller på min hudpleje.
  I takt med at mine gamle produkter løber ud, køber jeg nye. I dag var det så natcrmen og jeg havde set mig glad i Estée Lauders Night Repair. Den havde de dog ikke hjemme i min lokale Matas, og nu kommer vi til det. Jeg købte så Siesleys natprodukt og jeg føler mig bare noget bondefanget for den kostede 4 gange så meget som det product jeg kom for. 3000kr har jeg givet for den. Er der nogen der kender til Siesleys natcreme? Er den virkelig så god at den er så meget værd ?
  Er der nogen der har erfaring med, at de er har følt sig presset til at købe i Matas ? Jeg synes det er sket flere gange for mig, og overvejer en anden forretning. Denne her ligger bare så bekvemt for mig. Hvad si’r I ?

  19/02/2015
 • Dorthe

  Wow, det er simpelthen så vildt. Flere nude-farvet sko i skabet, nu.

  Glæder mig vildt til at se nærmere på de grafiske negle – gerne et closeup, og måske en guide til “how-to-make-them”. 🙂

  Tak for god inspiration!

  19/02/2015
 • marianne

  Falke og wolford laver nogle super fine tynde nude farvede strømper.
  De bukser går da også lang ned, så benene ekstra laaange:o)

  19/02/2015
 • Anette Ninon

  Det er svært at finde nude strømper, virkelig svært! Har du et tip.

  19/02/2015
 • Rikke Ryge

  Jeg vil også frygtelig gerne vide, hvor armbåndene er fra Anette…
  Hvad angår neglene, så minder de mig om min veninde i folkeskolen, der bed sine negle HELT ned, men lakerede dem det til trods :-)…

  19/02/2015
 • Tanya

  Jeg er også temmelig begejstret for armbåndene! Wow, de får både slanke, smukke arme og ben. Men faktisk enig med Pernille i at neglene ser mærkeligt korte og tykke ud, men måske er det bare fordi man ser det på lang afstand? På den anden side, det gør man jo tit, så ikke det heldigste, synes jeg. Men enig i at neglene gerne må se mere voksne ud.
  Nude + nude på ben og fødder må afprøves, for hold da op, nogle flotte stænger!

  19/02/2015
 • Christina kragh

  Hej Anette sisley er lige kommet med en nu “under ” crem altså før serum og crem altså undertrøje under undertrøje? Kender du til den og er det godt ? Personligt kan jeg jo ikke få nok

  19/02/2015
 • Et fedt lille trick med Nude strømper og ditto sko – er stærkt overset;-)
  Mht. Nailart, så er det bare så super dejligt, at vi kommer væk fra alt for meget glimmer og sjove tegninger på neglene, da jeg mener at det fjerner fokus fra personens ansigt, som jo er der vi skal have kontakten i en samtale. Den nye trend derimod er fantastisk og jeg er allerede afhængig!:-)
  Tak fordi du deler Anette…..

  18/02/2015
 • Pernille Sparsø

  Tillykke til de heldige vindere 🙂
  Altså Anette ved ikke liige hvad jeg skal synes om de negle! Og jo det gør jeg egentlig. Uskønt! Lige så smukke og lange modellernes ben synes, lige så korte og afstumpede bliver fingrene at se på med den neglelak. Godt smag og behag er forskellig 😉

  18/02/2015
 • HeLene

  Tillykke til vinderne! Det var en skøn konkurrence!

  18/02/2015
 • Stina Tang Frandsen

  Tak for skøøøn blog. Ved du tilfældigvis hvor v-armbåndene er fra?

  18/02/2015
 • Marlene Høj

  Ej, det er jo de rigtige bogstaver, men den forkerte kombination…
  Tillykke til de heldige 🙂

  18/02/2015

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.