fbpx

Tips fra Andrea, det pæne menneske

Hverken med- eller modvind ser ud til at ha’ gjort indtryk på Andrea Elisabeth Rudolphs hud. Her, få timer før Adventsgodter #3 lægges på (og JA, de er fra Rudolph Care), kommer en portion Rudolphske tips:

Anette har spurgt, om jeg vil dele nogle beauty vintertips med jer. Og selvfølgelig vil jeg det:

BODY TALK. Som kroppens største organ skal min hud holdes i form, fordi den er så udsat, konstant eksponeret og på arbejde. Jeg er vild med hud, der stråler og ser levende ud (men det kan være svært at få på en kold decembermorgen). For mig er olier løsningen, fordi de giver et lækker spil i huden og samtidig beskytter mod kulden. Jeg plejer også indefra med smoothies tilsat acai i pulverform, og jeg spiser C, D og B vitaminer, samt fiskeolie, Chi-energi og Power Woman fra Go Organic.

MERE MAKEUP. Jeg bruger mere makeup om vinteren, men vil helst ikke se for sminket ud. Min favorit er Jane Iredales mineralpudder i to forskellige farver, så jeg kan mikse og ramme min egen nuance. Annemarie Börlinds sorte mascara er perfekt til mine korte og ikke særligt kraftige vipper, og endelig er jeg fan af rouge for at se frisk ud.

MAD MOD RYNKER. Hvis julestressen er ved at sætte sig som små fine rynker i dit ansigt, så frygt ikke. Spis løs af julemaden, for den udglatter rynker. Jeg lever selv under mottoet ”mad gør mig glad”. Men hvis nu julekjolen alligevel begynder at stramme, kan den rigtige øjencreme gøre små mirakler – og jo, selvfølgelig bruger jeg min egen Acai Eye Cream.

HÅRREJSENDE EFTERLYSNING. Jeg får elektrisk hår om vinteren, og det er noget så irriterende. For at tæmme det, bruger jeg en anelse body lotion, som samler lokkerne og giver lidt struktur. For meget får det dog til at fedte. Faktisk leder jeg stadig efter det helt rigtige tip, så hvis du sidder med et…?

Du ved sikkert lige så godt som mig, at der ikke bare er én vej til skønhed – desværre. Der skal sættes ind hele vejen rundt. For mig handler det især om at være opmærksom på, hvad føles godt og rigtigt. At stole på det og droppe alt det andet.

Du ønskes en rigtig dejlig december måned.

NB: Senere i dag afsløres de 10 vindere af Adventsgodter #2, og ugens nye adventskonkurrence lander på bloggen.

07/12/2011
Nyt fra læbestift-julemanden og noget om arbejdsro og andre gode gaver
08/12/2011
VIND Adventsgodter #3

Kommentarer

 • Kære alle sammen, beklager meget at jeg har været SÅ langsom til at vende tilbage. Har netop læst alle jeres vanvittigt søde og positive kommentarer, og så blev jeg lige i dobbelt så dejligt humør, TAK!!!! Det er så rørende… Er glad for at i der var til foredrag i Vejle havde en god aften og fik noget ud af det, syntes også selv det var en hyggelig aften. Og tak for de gode tips mod elektrisk hår, bruger faktisk både lidt body lotion og olie på nuværende tidspunkt men sikkert ikke nok 🙂 En dejlig og glædelig jul til alle jer og jeres kære, glæder mig til 2012!! Kærligst Andrea

  14/12/2011
 • Cecilie

  Olie-tippet er fantastisk; selv smører jeg for tiden hele min krop ind i mandelolie fra Urtegården, og min hud bliver deeeejlig blød!

  PS. Jeg kig forbi Andrea i Magasin for nylig; mage til naturlig skønhed skal man lede længe efter:)

  God jul.

  11/12/2011
 • Lykke

  Dejlig indstilling til mad……..Jeg har det selv sådan at jeg nægter at spilde plads i maven på dårlig mad. Det er lidt besværligt engang imellem men altid det værd.
  Jeg vil elske at vinde nogle Rudolph Care produkter, jeg er på jagt efter nogle andre produkter end dem jeg plejer at bruge, og Rudolph Care produkterne skulle være fantastiske.

  10/12/2011
 • Lene

  Gode tips, og bare jeg vinder 🙂

  09/12/2011
 • Dorthe

  Er da bare nød til at bifalde Frk. Rudolph for denne fantastisk artikel. Tak for skønne tips – og tak for alle de lækre produkter du beriger os med. Og ja, så er det da vildt lækkert at se en kvinde, som ikke er fuldstændig “camoufleret” i makeup, hver gang hun er i bladene.

  09/12/2011
 • Rikke Dalmose Boston

  Skønne og positive tips – dem tager jeg til mig og krydser fingre for at jeg er én af de heldige vindere.

  09/12/2011
 • Mila

  Uha, som der da er mange muligheder til ønskesedlen!!!

  09/12/2011
 • Marie Rasmussen

  Hun er da MEGA HOT … Hold nu k…! MUMS – lige til at spise 🙂
  Har Rudolf Care produkterne til gode endnu … altså at prøve dem. Men snart er det juleaften, og alt kan ske …

  08/12/2011
 • Ih, hvor er hun pæn hende Andrea! Og super sej for øvrigt.

  08/12/2011
 • Karin Pihl Rasmussen

  marrocan oil er et fantastisk produk, jeg kan ikke leve uden 🙂
  var også til foredraget i vejle i mandags. Andrea er fantastisk, inspirerende, levende. det var en aften ud over det sædvanlige.

  08/12/2011
 • Anette J

  Så enig i at et godt skud vitaminer og fiskeolie er godt for hud og krop.

  Glæææder mig så meget til næste konkurrence – vil så gerne prøve ansigtsolien. Jeg krydser fingre allerede fra nu af:)

  08/12/2011
 • Joan

  Glææææder mig til den næste konkurrence også!

  08/12/2011
 • Pia

  Hun er bare så skøn!

  08/12/2011
 • Tak for de gode Rudolphske tips. Ser meget frem til at prøve hendes produkter en dag.

  Mit råd til den hårrejsende efterlysning er en lille smule LIGHT Moroccanoil.

  08/12/2011
 • Maj-Britt

  Neej.. Intet match fundet… og efter testen er “cremejunglen” endnu større. Jurlique, Rønsbøl, Dermalogica, Darphin, Decléor, Clarins, Ole H. og Gatineau er alle prøvet og dømt ude… Nivea er ligeså- og fungerer rigtig skidt sammen med foundation fra La Mer..;)

  08/12/2011
 • Maria v

  ÅHHHH jeg elsker Rudolf Care:) kan også støtte op om marrocan oil til spidserne og det flyvske. Glædelig jul

  08/12/2011
 • susanne

  Sååå glæder jeg mig da til senere til at skrive mit navn i konkurrence-kommentarfeltet. susanne

  08/12/2011
 • Hej igen, Ja, jeg bruger en primer, lavet sprcielt til under øjenskyggen, men hjælper ikke særligt… ;-(

  08/12/2011
 • JK

  @Anette: Jeps hun holdt foredrag i Vejle. Det var en lokal kosmetolog, der arrangerede det.

  Og det var simpelt hen dejligt at se, hvor naturlig Andrea var. Hun havde meget lidt makeup på og så bare godt ud – det har jeg respekt for. Jeg har lidt svært ved at forholde mig til kvinder, der fortæller, hvor smuk hud de har fået ved brug at nogle produkter, men som bruger så meget makeup, at man faktisk ikke kan se deres hus.

  @Annemarie: har du prøvet at bruge en primer under din øjenskygge?

  08/12/2011
 • Mette Straa

  Jeg bruger Moroccan Oil i spidserne før og efter hårtørren. Mit hår har ikke været elektrisk siden jeg startede med det ! 🙂

  08/12/2011
 • Først lige, tusinde tak for en skøn hjemmeside du har, for alle os farvelade- og cremenørder…

  Jeg skal ha’ et godt råd;

  Altså, jeg ELSKER jo øjenskygge – og gerne af den dur, helt op til øjenbrynene….MEN mine stakkels
  øjenlåg lider, nu efter mange års påføring af krigsmaling….det betyder at når jeg en gang i mellem lægger
  lidt øjenskygge, så samler det sig i kager i globelinien og øjenlåget “sveder” li’som. Så kommer spørgsmålet
  om du kender nogle mærker, der er lidt blidere ved øjnene eller kan anbefale noget helt andet.
  Jeg bruger nogen gange en concealer inden skyggen, men synes ikke det hjælper væsenligt….

  Hjææælp…

  08/12/2011
 • Hvis håret er rigtig genstridigt og flyvsk bruger jeg en lillebitte smule af den blå niveacreme i spidserne 🙂

  Oj så er jeg altså vild med at mad gør glad. Der er altså ikke noget værre end at sidde og spise med dårlig samvittighed – det får maden til at føles som savsmuld i munden – har prøvet, i stalden når der smides frisk savsmuld efter mugning 😉

  Og så er jeg selvfølgelig klar på noget Rudolph Care til mig 😀
  Klem

  08/12/2011
 • Carina

  Dejligt og skønt! Uhh.. glæder mig allerede til næste adventskonkurrence 🙂

  08/12/2011
 • Sidse Pipi

  Tak for dejlige råd, og jeg er helt klar til at modtage skønne produkter fra Andrea 🙂

  08/12/2011
 • CharlotteK

  Har aldrig prøvet Rudolph Care, men efter den meget rosende omtale, både her på bloggen og andre steder, må jeg vist hellere se at få det skrevet på min ønskeliste 🙂
  ANDREA: Har du prøvet oliespray til håret? Jeg har prøvet noget fra Kerastase med spf og glans i (kan ikke lige huske hvad det helt præcist hedder), og det er rigtig godt til elektrisk hår og strittende antenner…. men man skal ikke komme ret meget i, for så fedter det.
  KH Charlotte

  08/12/2011
 • Marie F

  Jeg har kun hørt godt om Rudolph Care, så det kunne jeg godt tænke mig at vinde. SÅ please tag mig 🙂

  08/12/2011
 • Kira B

  ja ja måske er jeg Ole’s hemmelige kusine… vi ved jo alle at creme er tyggere end blod 😉

  08/12/2011
 • Smuk dame med smukke tips. Tak!

  08/12/2011
 • Nipuni Julie

  I know, men de fortjener ros de produkter 🙂

  08/12/2011
 • Nipuni Julie

  Guuuuuuuuuud hvor vil jeg gerne vinde i denne adventskonkurrence med RUDOLPH CARE – det er de bedste produkter jeg nogensinde har givet min hud! Jeg krydser virkelig alt hvad krydses kan, for med alle de julegaver i år, så får jeg vist ikke råd til Rudolph Care.

  08/12/2011
 • Maj-Britt

  Bliver altid meget inspireret til at købe Rudolph Care, når jeg læser om det- men ingen af cremerne passer vel til en hud med “DSNW”…:(

  08/12/2011
 • susanne

  Hun er bare en fantastisk person og en man godt kan se op til … Dygtig siger jeg bare 🙂
  man bliver simpelthen i godt humør når man læser om Andrea R. TAK for godt indslag
  se hvor pæn hun er selvom hun ingen rigtig make-up har på
  NICE…

  08/12/2011
 • Kira B

  Dejlig med pleje OG livsglæde. Vil i den forbindelse lige fremhæve det Andrea siger om vitaminer – Vitaminer er ikke kun forbeholdt børn og gamle mennesker, faktum er (og det har jeg fra min diætist, som er en dygtig dame), at de færrester danskere når at spise alle de fødevarergrupper, som indeholder de vitaminer de skal have på dagligbasis. Så nup en multivitamin, lidt fiskeolie og ekstra c-vitamin, så er I dækket meget godt ind her i den kolde og mørke vintertid. Det vil både jeres immunforsvar og hud sætte pris på – Glædelig jul

  08/12/2011
 • – og jeg tror jeg er kommet til at skrive to gange på den tråd, du må slette den ene. VIl gerne vinde men ikke snyde jo 🙂

  08/12/2011
 • JK

  Jeg var faktisk til foredrag med Andrea i mandag – det var bare rigtig godt! Hun var både naturlig og nede på jorden…og det gav mig klart lyst til at prøve hendes produkter :o)

  08/12/2011
 • Dorte Daugaard

  Godt råd om at spise løs 🙂 – livsglæde gør jo også smuk 🙂

  Glæder mig til næste konkurrence!

  08/12/2011