Tips fra Anne P? Ja tak… og lad det gå lidt tjept

annepgrape

Jeg kender mange, der elsker Anne P’s skønhedstips. Damen er skønhedsredaktør på ELLE, makeupartist og tidligere model – så jo, der er tricks at hente og god grund til, at hun er med i denne her. Tak til Anne – jeg håber, du vil nyde hendes svar:

NOGET, DU NØDIGT VIL UNDVÆRE (FOR HUDENS SKYLD)

Når jeg tænker over det, er der faktisk en hel del. Først og fremmest selvfølgelig vand, og så er kosten ekstrem vigtig, hvor det er tydeligt kan ses på min hud, hvis jeg spiser for meget sukker. Derudover er jeg afhængig af fugtmasker, Lauders Advanced Night Repair (morgen og aften) plus daglig solbeskyttelse.

NOGET, DU ALDRIG VIL BYDE DIN HUD?

Sol og sukker og så passer jeg faktisk på med ikke at hive for meget i huden, når jeg tager makeup af. Især omkring øjnene. Det var et tip jeg engang fik fra en fransk makeupartist, da jeg var i tyverne. Dengang fandt jeg det komplet latterligt, men nu forstår jeg tippet lidt bedre.

HVAD STÅR DER PÅ DIN BADEVÆRELSESHYLDE?

Åh, tæt på alt. Lige fra tandbørste og tandpasta til serum (i flertal), ansigtsolier, kropsolier, øjencreme, makeupfjerner, muddermaske, fugtmaske… og så er der produkterne til håret. Og parfumer.

NOGET, NOGEN GLEMTE AT TIPPE DIG OM, DA DU VAR YNGRE (beauty wise)?

Hmmm….i modsætning til mange har jeg altid fået at vide, at solcreme var vigtigt. Det skyldes nok, at jeg er så lys i huden. Ville ønske, nogen havde haft forstand på at vise mig, hvordan man farvede og formede øjenbryn, så det blev pænt. Da jeg var i starten af 20’erne vidste jeg ikke, at man kunne skamplukke sine bryn, så de holdt op med at vokse.

SKØNHEDS-UVANER?                   

Jeg er doven. De fleste dage ryger håret i en knold, og jeg får bare skruet mig op til lidt foundation og mascara. Ubevidst piller jeg meget ved min hud, og får på den konto hurtigt knopper og bumser.

ER DER NOGET, DU GØR AKTIVT FOR DIN HUD

Jeg spiser Nordic Naturals fiske olie (ikke kun for min hud), mætter den dagligt med creme og med fugtmasker flere gange om ugen.

PS! Du får mere af Anne P på Instagrams @annep_beauty

11/11/2015
Læs kun, hvis du bor i Aarhus
13/11/2015
Få det til at gære – for huds skyld

Kommentarer

 • @ Juliet – du har læst på lektien (sådan!). Du tager Bioeffect Day på…og venter et par minutter (mens tandbørstning står på) og topper så med din dagcreme evt. med SPF eller SPF ovenpå. Stor hilsen Anette

  16/11/2015
 • Juliet

  Kære Anette.
  Har et par spørgsmål som du måske vil svare på ved lejlighed…

  Bruger pt. Bioeffect EGF serum om natten.
  og overvejer Bioeffect day Serum – men hvad kan/skal/må man bruge udover denne serum ?
  – vil nødig bruge noget, der kan ødelægge den gode virkning…..men i forhold til dine gode råd fra din fantastiske bog, så tænker jeg, at fugtspray/solcreme osv. mangler….eller hvad tænker du?

  Bh Juliet ❤️

  16/11/2015
 • Karen

  Super oplevelse hos Tom Ford og fandt også ‘min’ duft

  13/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karen – Prøv at tjekke om ikke det er et Guerlain produkt. Stor hilsen Anette

  13/11/2015
 • Karen

  Så går turen til Århus i morgen, glæder mig Leder efter blush i ‘perleform’ fik en af min datter da hun boede i Tyskland og den er super go, men kan desværre ikke se noget navn på emballagen. Perler i brune/rødlige nuancer med lidt shine, lige til kindbenet mm. Har søgt på nettet uden held, kan du anbefale nogen?
  Kh Karen

  12/11/2015
 • @ HeLene – Du er sød. Billedet er skudt af Anne Højlund Nikolajsen fra helloanne.com (og det er hende, der har skudt alle fotos til min bog også ;o)

  Stor hilsen Anette

  12/11/2015
 • HeLene

  Personlig artikel, me like, og så smukt og finurligt billede! Tak!

  12/11/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.