To ret skønne, men forskellige tips

Blogland er fyldt med dejligheder, som byder på alt fra geniale konkurrencer til spøgelsessnak. Måske husker du dygtige PR-Eva Marie…hende med Britney Spears i køkkenet? Der er gave-regn på hendes blog i dag (Eva-Maries altså, ikke Britneys), så sus derover og tag endelig heldet med dig.

Og så er der skønne Tini Owild, som magter at få alle (ja, alle) til tage sig endnu bedre ud i alt det tøj, de fleste har i forvejen. Hun er kvinden bag et foredrag, der sætter spiritualitet på spidsen – og som lyder uhhhh-spændende. Owild siger:

Sæt stikket i – og download din spirituelle energi…

Tænker du:  “Jeg er da ikke spirituel, det her er SLET ikke noget for mig. Jeg har aldrig set et spøgelse, spiser masser af uøkologisk kød, elsker luksus og ønsker mig en Joakim von And swimmingpool af likvide midler, så jeg kan hoppe på hovedet lige ned i det lækreste designertøj, sippe lyserød champagne hver dag og rejse på selvforkælende eksotiske spaophold i tide og utide – hvad er der lige specielt spirituelt ved det?“.  Jamen så se bare  løjer lige her.

NB: Du kan også online sidde derhjemme i nattøj og blive ekstra godt klædt på …fra OK til lækker lige her.

Coming up: Min guide til de bedste skønhedskøb i den prisvenlige verden.

29/08/2011
En Beautyspace-læser får sig en makeover
31/08/2011
PRIS-vinderne der bor hjemme hos mig

Kommentarer

 • Jeg skulle lige til at sige “jeg elsker dig” Anette…..SÅ godt kender jeg dig dog ikke;-) Men jeg elsker mangfoligheden i din skønhedsblog….det er skønhed i sig selv…mangfoldigheden både på det indre og ydre plan. Og jeg er jo stor tilhænger af Sprituel skønhed. Dér hvor man stråler dybt inde fra sit spirituelle center. Sin essens. LovePeace&Happiness

  31/08/2011
 • Pernille Christensen

  Annette, jeg ELSKER din blog

  31/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Pia – nej, men jeg skal.
  @Anne – det kan du selv være…jeg tjekker det ud.
  Kh
  Anette

  31/08/2011
 • Birgitte

  Tusind tak for lækker tip med det foredrag. Skal helt sikkert afsted. Har aldrig hørt om det på den måde før. Fantastiko!

  30/08/2011
 • Kamilla

  Spændende tips. Men jeg kom for sent til konkurrencen….Håber på en ny her i stedet:)

  30/08/2011
 • Pia

  Jeg er SÅ hooked på det foredrag om spirituelle kanaler – tænk om man kunne finde en dimention i livet man ikke haft hidtil! Har du været til nogle af hendes foredrag, Anette?

  30/08/2011
 • Joan

  Super spændende indlæg i dag, Anette. Ville gerne gå fra ok til lækker!

  30/08/2011
 • Lene

  Uha så er der chance for at man kan finde sin spirituelle side – shit jeg gad godt til det foredrag! Skal ha’ tjekket kalenderen….

  30/08/2011
 • @Britt – herligt med deling. Tak.
  @Sanne – det er hende med spøgelsene (hvis du klikker kommer der mere info om Tini Owilds partner in crime)
  kh Anette

  30/08/2011
 • Anette din dejlige hugorm! Sikke dejlige tips!
  Tjek lige min give away ud, jeg har nemlig en alliance med Anne Nowak 🙂

  30/08/2011
 • Britt

  Anette du er altid kvinden for inspiration! jeg vil dele på facebook hvor fantastisk din blog er!

  30/08/2011
 • Hvem er den gudeskønne quinde til venstre? Hende vil jeg ligne, jajegvilså! 🙂

  30/08/2011
 • @Anja…beauty er jo en bred sag, ikke sandt?
  @Anette J…hitlisten lander i morgen tidlig.
  kh Anette

  30/08/2011
 • Anette J

  Glæder mig til at se din hitliste.

  29/08/2011
 • Så mange spændende ting du kommer med 🙂 Kan altså bare godt lide, at du også tager noget for både krop og sjæl med i dine indlæg 😉

  29/08/2011