fbpx

En ting du skal vide

Mange har spurgt til den, og nu er det nu. Eller om 48 timer.

Rudolph Cares nye fugtmagnet af et serum tæller en hudgod cocktail af aloe vera, glycerin, sød mandelolie, aprikoskerneolie, kamille, acai, risprotein og algeguf. Konsistensen er let og som en cremet undertrøje, der ikke fedter, men absorberes hurtigt. Personligt topper jeg altid serum med en olie eller mættende creme for at ’fange og holde på fugten’, som hudlæge Leslie Baumann udtrykker det.

SNUP TIPPET: Hvorfor serum?, tænker du måske. Forklaringen er enkel, da en almindelig creme ofte støder på pladsbegrænsning, og netop derfor giver det mening med et koncentreret aktivt underlag til at holde på den fugt, de fleste af os jagter.

16/12/2013
Just do it
17/12/2013
VIND lidt af en fyr, jeg tror, du vil falde for

Kommentarer

 • Endelig….

  18/12/2013
 • Endelig er den her

  18/12/2013
 • Min ønskeliste er ved at antage længder der begynder at blive pinlige – jeg overvejer at sektionsopdele Anette! Tak for endnu mere lækker inspiration! KH J

  18/12/2013
 • Rudolph Care kom til USA ! 🙂

  17/12/2013
 • Sommer

  Ohh, dufte og minder ja.
  Aromatic Elixir JA! 😉

  17/12/2013
 • Randi

  Tak for en fantastisk blog Anette. Har egentlig tænkt lidt over, at du aldrig nævner så meget om f.eks. mærket Nimue, der er min favorit. Er du ikke så begejstret for deres produkter – tænkte om de måske indeholder nogle af de ingredienser, du går langt udenom?

  17/12/2013
 • Mette L. T.

  Hvor er det bare perfekt timing – har netop trykket “print” på min eksamensopgave, og så tjekker jeg Beautyspace som en lille treat – og så har jeg VUNDET!!!

  1000 tak til dig Anette og ikke mindst Andrea.

  17/12/2013
 • Eva

  Eeelsker altså også aromatics den er FAB !

  17/12/2013
 • Taxfree <3 Nyder også godt af det, når jeg rejser 😉

  17/12/2013
 • CharlotteK

  Min ønskeliste til jul bliver da længere og længere! Kan du huske, hvad den anden parfume hed, den der udgik? Det var min yndlings – og så holdt de bare op med at lave den! Jeg tror den hed Wrappings (også fra Clinique)… Jeg var ikke helt så vild med Aromatics Elixir – kunne bedre lide førnævmte.

  17/12/2013
 • sus bruun

  Åh..hvor sjovt – min ynglingsduft er Aromatics Elixir og den holder stadigvæk efter 20 år….jo måske hele livet…

  17/12/2013
 • Hold da k*ft – jeg vandt! Jeg som ellers ikke har råd til Rudolph Care (eller var det noget med prioriteterne Anette) 😉
  Glæder mig til at prøve det!

  17/12/2013
 • Sissel

  Uh, den Rudolph Care serum har jeg ventet lææænge på! 🙂

  17/12/2013

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!