Top cool dame

Der er de cool og de ekstraekstra cool. Og for mig hører P3-vært Sara Bro til i den sidste spand. Både på beauty-fronten og når hun kloger den i radioen. Som en anden tidsmaskine husker hun nemlig alle produkter og kender deres fordele og ulemper. Af uundværligheder, hvis hun bare må nævne tre, er L’Oréals Steam Pod som det eneste, der kan glatte hendes viltre krøller. Om de andre to siger hun: “Solcreme i ansigtet året rundt, og her er det svært at finde gode grønne, fordi fysisk solfilter giver et hvidt skær. Jeg har prøvet Rudolph Cares sololie på hånden, og den virker fantastisk. De sidste tre år har jeg brugt Tromborgs mineral pudder hver eneste dag, og ja, jeg lægger mig fladt ned for Marianne Tromborg.”

Om Sara Bros makeup til Danish Beauty Award 2014 siger makeup-artist Johannes Danshøj:

 • Sara foretrækker katteformede øjne, så det handler optisk om at få gjort øjet længere og smallere. Det gør du ved at lægge lys skygge på hele låget fulgt op af en pudderskygge-liner trukket ud og opad i siden. Dertil selvfølgelig masser af mascara, som også trækkes opad og udad. Og i anledning af festen: masser af buket-vipper.
 • Huden er holdt naturlig med Clarins Radiance Boosting Complexion Base, som giver en lysreflekterende bund under en let airbrush. På kinderne: Nars’s Torrid Blush og MAC’s Mineralize Skinfinish på kindbenene.
 • Læber: Yves Rohers Sheer Botanical Lipstik.

SNUP TIPPET: På Instagram gemmer de to dejlige damer sig bag @sarabro og @josmakeupblog

NB: Fik du set værtspar og ophavskvinde bag Danish Beauty Award? Eller Andrea Elisabeth Rudolph, da hun blev kåret som Årets Ildsjæl. Ellers værsgo’:

FOTOGRAF PETER DAHLERUP

30/04/2014
After Party
02/05/2014
Så har vi balladen

Kommentarer

 • Kira Bjørnestad

  Elsker Sara Bro, hun er og har altid været uber cool (totalt girlcrush

  03/05/2014
 • CharlotteK

  Fantastisk udstråling hun har…

  02/05/2014
 • Helle Andersen

  Hej Anette
  Tror nok jeg er blevet “lidt” afhængig af din blog. Måtte gentagne gange i går mens jeg var på arbejde lige forsøge at logge på for at se billeder fra den store aften, desværre jo uden held, ingen adgang hele dagen. Det var så til alt held fikset da jeg lokkede på i morges. Vil i øvrigt godt dele med alle andre skønhedsjunkier at Bog og Ide, i denne uge har Christianes Beautybog på tilbud til 99,95. Den er faktisk rigtig god og fyldt med gode fif til hvordan vi alle bliver smukke og klar til galla.

  01/05/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Daniela Fraser – Ja! Og du så hende jo så også live tirsdag aften.

  @ Lene – Haha…hvorfor har jeg hørt den fnisen.

  @ Britt – Du følger bare opskriften fra Johanne ;o)

  Stor hilsen Anette

  01/05/2014
 • Britt rosted Sørensen

  Det skal prøves!!!!

  01/05/2014
 • Lene

  Sara Bro er fantastisk. Er alker mest vild med hendes humor. Kan ikke komme i tanke om andre værter der kan fnise i radioen uden det bliver irriterende….

  01/05/2014
 • ENIG! Sara Bro er både Cool & Hot på samme tid.
  Hun er smuk, har god stil, både indvendigt og udvendigt 🙂

  01/05/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.