De tre vigtigste makeup-produkter

sminkebordmakeupprodukterNY

I mit hoved kører jeg (måske lidt for tit) den der med ’hvad nu hvis’…. at jeg skulle klare mig alene en nat i skoven, eller klare at svømme over Mossø uden vest. Eller klare at rejse uden penge. Eller løbe fra ulven (som jo for real er i min skov). Den slags.

Hvis jeg på makeup-fronten skulle klare mig med bare tre ting, ville alt være godt – og jeg er ikke i tvivl om mine valg: Først og fremmest en eyeliner. For netop en blød, men holdbar, mørk liner på det øverste øjenlåg gør en markant opløftende forskel i mit ansigt. Effekten overhaler mascara. Og jeg er vild med den fra Makiash – hold i det hele taget øje med det brand. Som nummer to er jeg glad for gode negle, og selvom de nude stadig drager, så er mørk chokoladebordeaux og sortblå virkelig fint. Neglelak for mig holder kun, hvis jeg topper med Vinylux. Selvom hudpleje gør det meste, så henter jeg altid ekstra hjælp fra en uundværlig concealer eller en BB-cream. Makiash’s bud fungerer godt (i de lyse nuancer), og det samme gør denne her fra Orgins.

Hvad nu hvis, du skulle klare dig med tre ting? Hvad topper så din liste?

SNUP TIPPET: Nye foredragsdatoer i oktober og november er på vej – så hæng på. Hvad gælder Club Matas eventen, så hold fast i din billet, da den stadig gælder til de nye datoer.

PS: Det var bloggeren her, der i sin tid tippede mig om Makiash – og det skal damen have tak for.

29/09/2015
Vigtig viden
02/10/2015
Aldrig mere tør hud

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for fabelagtigt input. Den kommentar der går mest igen her er…’KUN 3?’. Tak. Og god weekend.

  03/10/2015
 • Kun 3 makeupting? Så må det blive mascara, eyeliner og en god lipbalm 🙂

  02/10/2015
 • Jette Berg

  Kan jeg lige indskyde et spørgsmål her midt i det hele
  Jeg er begyndt at bruge egf serum om natten, og er i tvivl om, om jeg evt. skal have en creme over? Det er egentlig ikke fordi jeg følerst huden er tør, men det virker så ufærdigt kun at have disse få dråber på
  Der står ikke rigtig noget i indlægssedlen. Og samme spørgsmål gælder også dag serum når jeg om et par dage modtager pakke fra dig

  01/10/2015
 • Vibe kjaedegaard

  Jeg ville sige; Foundation, mascara, og en rødlæbestift, som jo til nøds kan bruges til at gi kinderne lidt farve. Men, efter at have læst her vil jeg da prøve om også for mig eyelineren vil give den ønskede effekt. Tak for tip, som altid Anette.

  01/10/2015
 • Mariann Lange

  Youngblood mineralfoundation, vandfast mascara fx Le volume fra Chanel og Elizabeth Ardens 8 hour cream

  01/10/2015
 • Helle Rick

  Eyeliner, mascara og en læbestift/læbegloss er de 3 ting jeg ikke være være foruden 🙂

  01/10/2015
 • Mascara, eyeliner og en eller anden form for læbepleje – uden tvivl! Det er stort set det eneste makeup jeg bruger til daglig alligevel. Og en vippebukker havde helt sikkert været nr. 4 på listen 😉

  01/10/2015
 • Marie GA

  Mascara. Concealer. Rouge. Indrammede øjne, jævn hud og glød i kinderne. Bum.

  01/10/2015
 • HeLene

  HD mineral pudder, lipgloss og rouge.
  Og så en hel masse andre ting som ikke er makeup men som jeg alligevel er nødt til at have, som hudpleje, sunde snacks, gode pen og perfekt papir/notesbog med mere…

  01/10/2015
 • Tanya

  Foundation/BB/CC, mascara og liner. Eller en god mørkebrun skygge der kan bruges til både bryn og øjne, som også Anna siger. Men jeg ville godt nok også gerne have noget til læberne… 🙂 (ét produkt til og så har man til både læber og kinder)

  01/10/2015
 • Chris

  Uden tvivl en
  -Vippebukker
  -Vandfast mascara
  -Et brynkit

  01/10/2015
 • jane

  Mascara , eyeliner og brynkit er de tre ting jeg ikke kan undvære

  01/10/2015
 • Rie Dyrnes

  Er club matas udsat og er der udsolgt. Kan ikke komme frem til siden??

  01/10/2015
 • CarinaFinseth

  Kun tre???!!!

  Uh, så må det nok blive Mirenesse Mascara, tromborg rose blush og en god øjenbrynsblyant…

  Men Kunne jeg tilføje en god pudder f.x. fra Clarins som en fjerde ting, ville det være helt i top 🙂

  01/10/2015
 • Foudation,eyeliner og mascara, vil jeg kunne klare mig med, hvis muligheden var kun 3 stk. 🙂

  01/10/2015
 • CharlotteK

  Helt sikkert en øjenbrynsblyant, en mascara og en blush.

  01/10/2015
 • Christina kragh

  jeg bruger kun 3 ting generet uanset om jeg skal til fest eller om det er hverdag chanel BB el mineral foundation fra tromborg el jane irendale en lille dut mascare med mindre jeg har vippe ekstension haha så det kun 2 ting og som det vigtigste en lille dut på æble kinderne i pinch me fra mac eller peach bom og den lille tykke er klar

  01/10/2015
 • Ditte H

  Foundation fra Chanel, øjenskygge fra MAC og en lipgloss, bum 🙂

  01/10/2015
 • Jeg er glad for at du har neglelakken med. 😉 Jeg ville nok vælge mascara, elsker også eyeliner, men hvis jeg skal vælge mellem de to bliver det mascara, da mine vipper absolut ikke syner af meget. Derudover læbestift, en klassisk rød, når jeg kun må vælge een og en smuk grøn neglelak (hvis jeg også kun må vælge een, jeg har jo 200+ i samlingen). 🙂

  01/10/2015
 • For mig handler make up mest om at understrege ansigtets udtryk, så vi taler vipper-bryn-læber, aka mascara, en brun øjenskygge både til brynene og evt. til at omkranse øjnene og en lille dråbe læbestift, der kan vise, at jeg rent faktisk har læber, selvom de er blege…

  01/10/2015
 • lovisen

  Tænker vi kun makeup, så må det blive en mascara, har lyse og fine vipper, der ellers ikke kan ses. En tyk mørk øjenblyant, der kan tegne en streg der kan tones ud.. og så er jeg lidt i tvivl om 3 produkt skal være blush eller highlighter, begge i en cremet udgave… tror jeg vælger blushen…

  01/10/2015
 • Mascara er helt sikkert nr. 1. Fordi jeg har meget lyse og spinkle vipper. Helst én fra Lancome. De er og bliver bare gode. Nr. 2 ville være et multiprodukt til læbe/kinder. Er vild med chubby sticks fra Clinique. Nr. 3 en tørshampoo – eller en bog – begge dele kan løfte dagen 😉 kh. Birgitte

  01/10/2015