fbpx

TREND-DARLINGS #4: Jagten på ægthed

xxxx

Der har været stille på bloggen, for gæt hvem der har været på badehotel? Moi. Hjerting Badehotel, som ikke gør meget væsen af sig, men har alt det gode: havluft, stilhed og himmelsk kaffe pakket ind i renskuret, hyggelig lækkerhed. Forud var jeg blevet ramt (altså bare en smule selvfølgelig) af en af mine kilder i avisen. Han sagde sådan her: Når venner er nogen, vi dyrker på Facebook, naboen en vi kigger ind til i TVs bolig- eller realityprogrammer og cyberspace er der, hvor hjertet for alvor banker, så bliver modreaktionen at hive i nødbremsen og række ud efter det ægte. Det håndgribelige.

Og Hjerting var meget ægte og meget her og nu. Takket være godt selskab, nul FB og absolut intet arbejde. Det med det ægte gælder også i skønhedsverdenen, hvor autenticitet er den nye luksus. Glem mystiske ingredienser fra sarte bjergskråninger i lande ingen har hørt om og stol på veldokumentede ægtheder i din hudpleje.

SNUP TENDENSEN: Dyk ned i enten oliven, peptider (for de er spændende), A-vitamin, kaffe eller power-olier med et klik her.

Foto: Jens Peter Engedal

26/07/2011
En middelmådig reklame og nogle vilde vindere
29/07/2011
Noget om pencil-skirts, skyhøje stiletter og en blog, der går live…

Kommentarer

 • Tak for DIN autenticitet Anette. Jeg elsker simpelthen din måde at skrive på. Både ægte, humoristisk og ikke mindst fyldt med substans og viden!

  OG så fik du mig lige mindet om at jeg skal have fyldt op i Sheasmørs depoterne igen. Smeltet sammen m. jojoba – så fås naturlig enkel hudluksus bare ikke bedre…..ummmm

  …Sorry, men havde aldrig hørt om squalane og squalene før. Eller interesseret mig for det. Men du får altid gjort mig lidt mere nysgerrig på skønhedens fysiske univers. Vi er jo nu engang inkarneret i fysiske kroppe;-)

  xxx000 kr. for at få 10 år yngre hud!!! Jeg ville starte indefra med tænke kærlige tanker om mit ansigt (og resten af mig), gøre kærlige gerninger, berører min hud kærligt, nære min krop med kærlig sund mad, søge hen hvor kærligheden er, kigge op og smile og modtage så mange smil i løbet af dagen jeg kunne nå…..

  01/08/2011
 • Det lyder dejligt 🙂 Jeg har lige været i Skagen i sommerhus, næææsten uden internet 😉

  01/08/2011
 • God artikel (som altid) -Skønne ingredienser du har fremhævet og jeg vil altså gerne betale kr 70.000,- for 1 helt kg superpeptider som gør huden 10 år yngre 🙂
  Iøvrigt er Squalene et af mine favoritfedtstoffer, som har den fordel at den ikke gør huden fedtstof-afhængig.
  SUSANNE JENSEN: Squalene og mange af de andre ingredienser ER i din (og min) Kura creme fra Själ 😉

  28/07/2011
 • Hjerting Badehotel er bare intet mindre end fantastisk!! Og stranden… DET er ægthed!
  Ku måske godt lige ønske at man ku afsætte tre unger en døgns tid eller to:-)

  28/07/2011
 • Susanne Jensen

  Smiler ved tanken – balsam for sjælen

  28/07/2011
 • Anette J

  Nogen der kender en udenlandsk netbutik, der sælger RoC og Neutrogena? (lookfantastic.com og beautybay.com gør ikke)

  28/07/2011
 • Årh det lyder lækkert, Anette! 🙂

  28/07/2011
 • Det var dig velfortjent, søde Anette!

  28/07/2011
 • @Dorte – Tak, smiler og siger JA til, at kaffe holder hele vejen.
  @Anette J – vi har ikke a-vitamin som depot i huden. Det binder sig som d, e og k-vit til fedt, når det optages…og cirkulerer altså rundt. Jeg er MÆGTIG glad for de A-vitamin cremer som både ROC og Neutrogena laver (købes billigt i udlandet), men også hudlæge Peter Bjerrings skrappe A-vitaminsyre-creme, som man dog skal gå langsomt til værks med. Herhjemme er Beauté Pacifique kendt for deres ihærdighed med A-vit.
  @Susanne – jeg ville prøve Jurliques Age Defying Day Cream SPF 15. Tror du vil blive glad og føle dig lettet…også økonomisk.
  kh Anette

  28/07/2011
 • susanne jensen

  Jeg bruger en creme fra Själ. Jeg har brugt den i ret lang tid – holdt så en pause og har så købt den igen. men jeg syntes ikke at den er så god som jeg syntes sidste gang. Den er forøvrigt også hunde dyr..

  28/07/2011
 • Anette J

  Jeg er nysgerrig for at høre om gode cremer med A-vitamin. Findes de også til kroppen? Har du gode forslag? Så vidt jeg se, er A-vitaminsyre skappe sager.

  28/07/2011
 • Dorte Daugaard

  So true! Jeg er selv slem til at blive “afhængig” af alle de elektroniske remedier og net-tilgængelighed.
  Men har lige været et par dage i Hals på familiebesøg, hvor programmet stod på hummerhalemadder, sejlture, is på havnen latter og dejligt selskab.
  (og kun få smugkig på mails, fb, twitter og din blog selvfølgelig) 🙂

  Det er jo nærmest en skønhedsbehandling i sig selv – man skal jo også huske at pleje det indre – det viser sig også gerne udenpå 🙂

  Men det kunne da godt være, jeg skulle tage en svømmetur i aftenkaffen alligevel….:-)

  28/07/2011
 • Øjj altså Anette, det lyder som et fantastisk afbræk 😉 Stilhed er en luksusb- men burde ikke være det. Jeg håber, at du er blevet ladet godt op igen 🙂

  28/07/2011
 • Badehotel lyder fantastisk!

  28/07/2011
 • kira

  Da jeg er alene på kontoret for tiden, bruger jeg min morgen på at drikke kaffe og læse din blog…godt du er tilbage, du har været savnet. Din artikel i Børsen om at gå back to basic er super, og selvom der går nogle år før jeg får råd til peptider, benytter jeg mig midlertdigt at et af dine tidligere råd om at “spise vand”, gulerødder indgår permanent i min hverdag. God sommer – more to come I hope

  28/07/2011
 • susanne jensen

  Hej Anette, jeg ville høre om du eventuelt har lyst til at løfte sløret for, hvilket skønhedsprodukter du selv bruger i øjeblikket ??
  Jeg er på udkig efter en ny ansigtcreme – den gamle er vist lidt for fed her i sommermåneden :O)

  28/07/2011
 • Det lyder dejligt med både badehotel og det at komme væk fra alt det elektroniske. Det er nødvendigt en gang i blandt:-)

  28/07/2011