fbpx

Trendupdate # 1: Nyere end nyt

Newism, pre-sumers og custowners er begreber, som det internationale trend-bureau Trend Watching spår, vi skal vænne os til i år. Det handler om, at vi ikke bare vil have det nye først, men også før alle andre og helst med lidt hemmelig forhåndsadgang. Why? Fordi evigt opdaterede blogs, døgnflittige tweets og uendelig mange online service-updates sørger for, at ingen har en undskyldning for at sakke bagud. Derfor jagtes produkter, der kan give os følelsen af at være på forkant eller særlig indviet. Det kan være alt fra som forbruger at blive taget med på råd før en lancering til at få insider-tips i klubagtige online fora, viden eller adgang til særlige produktlinjer, der ikke ender som allemandseje.

Kender du skønhedsprodukter (eller andre ting), der rammer tendensen?

SNUP TENDENSEN: Hvis du er vild med tendenser, som jo mestrer det magiske at gøre os klogere på os selv og hinanden, så kan jeg varmt anbefale det gratis mini-magasin fra hende her. I forgårs handlede det om månelanding,  mod og trygheden i det gammeldags som modvægt til alt det nye.   

NB: Hvis du har børn, så rammer denne her  slemt hårdt i solar plexus. Men for pokker hvor stopper man også tiltrængt op. Jeg gjorde. Og jo, jeg ved godt, at det er way out of context.

17/01/2013
Måske vandt du?
21/01/2013
Så kom dagen hvor jeg rakte tunge på tv

Kommentarer

 • Jeg synes trenden har været der i noget tid nu… men jeg er nået frem til, at jeg på skønhedsfronten… lige er afventende – jeg vil gerne træffe mit valg udfra dokumenteret effekt og ikke nødvendigvis bare være først. (det kan jo heller ikke undgås, at nogle af “de første”, må erkende, at de lige var en atnd for hurtige)
  Fedt vi har dig Anette…

  21/01/2013
 • Dorte Daugaard

  Altså, hvis vi skal følge rådene i dit indlæg, så er det vel pointen, at det skal være ekskluderende, så man er først med det nye, hip med de hippe osv. 🙂
  Men alvorlig talt, så har jeg ingen ønsker om, at det skal være en klub, nej 🙂

  20/01/2013
 • @ Dorte D – satser på et massivt 2013-insider-år for alle læsere på BS. Vil gøre mit…Men en rigtig klub vil vi ikke have, vel? Selvom det jo kan betyde sammenhold virker det ekskluderende på mig.

  Stor hilsen Anette

  19/01/2013
 • Dorte Daugaard

  Problemet er jo bare, at jeg henter min Beauty-viden hos dig, Anette, og du har jo så mange læsere, så man vel dårligt er “særligt indviet”….. Måske det hjælper, hvis vi kalder det en klub? 🙂

  19/01/2013
 • Marie Rasmussen

  Glæder mig til at høre svaret til Anja Sand Bjerre … for så er jeg IGEN helt up-front med ny beauty viden. Love it.
  Fik trøste shoppet i Magasin igår.
  Tromborg – Ciaté og Alt for dullerne. Og det var ALT SAMMEN noget jeg faktisk ikke kunne undvære hi hi ….
  Smuk weekend til jer alle 🙂

  18/01/2013
 • @ Anja – hæng på. Det finder jeg ud af.

  @ Marina – den streg minder i hvert fald om, hvor elefantvoksne vi kan være. Og det er ikke altid lige kønt.

  @ Charlotte K – så det du siger er, at Beautyspace klart rammer tendensen (big smile).

  @ Heidi – ja, hvis du ikke kendte den, så bliver du hængende fra nu af.

  @ Tanya – ja, hun er original. Og altså Tanya…alle på jobbet må da få øjnene op for den her verden. Hjælp dem ;o)

  Stor hilsen Anette

  18/01/2013
 • Tanya

  Jeg siger også: beautyspace FTW! Det er jo her jeg bliver på forkant – så kan jeg tale med alle mine akademikerkolleger om øjenbrynsstørrelser og matte læbestifter… nå nej, det er vist kun mig der interesserer sig for det, her på jobbis [“kom til” at læse lidt videre hos Maren, hun er altså skøn]

  18/01/2013
 • Heidi

  Åh den er skøn den fra Marens blog… Tak.

  18/01/2013
 • CharlotteK

  Det er jo netop det, jeg bruger din blog til, Anette. Altså at være på forkant med alt det nye indenfor beauty og samtidig også få dine gode råd om de produkter der allerede er på markedet. Så din blog er sådan set med til at gøre at jeg føler mig særligt indviet i beautyuniverset:-)
  Og gisp for en øjenåbner fra Maren – better think twice….

  18/01/2013
 • Er helt vild med Marens naive og finurlige streg. Den stribe ramte mig også lige i hjertekulen – og fik mig til at glæde mig til, at min dreng og jeg får den slags øjeblikke (altså de øjeblikke der er lige inden, han vrister sig fri af mit jerngreb).

  18/01/2013
 • Jeg ved i hvert fald, at der var den der rave omkring Ciate inden det kom til Danmark. Og en del produkter søger jeg da også på, hvis jeg ikke har kunnet finde det. Det nyeste er Essies neglelakstrips, der skulle holde så godt som shellac! Ved nogen hvor jeg kan få dem?;)
  Læste også den søde stribe på Marens blog i går, og nårh altså.. Så bliver man da blød om hjertet 🙂

  18/01/2013