Trendupdate: rødvinsbidte læber, creamy hud og anti-romantik

Her får du tre ekstra af mine favorittendenser for efteråret:

#l Lad læberne ligne noget, der er dyppet i rødvin – det vil sige mørke farver der går fra blomme til boudoir-bordeaux og de mange vinrøde nuancer. Og glem alt om pænhedens præcision, når farven skal lande – dup på med let hånd. På catwalken hos både Viktor & Rolf og Bottega Veneta balancerede den læberøde på kanten af goth-mørket med sortblå undertoner.

#ll Romantik…og så alligevel ikke. For det må ikke blive for puttenuttet. Hos designer Jason Wu fik brynene det karakteristiske Linda Evangalista-knæk mens den grønne skygge fik et næsten juvelagtig metallisk finish. Det er 40’ernes Hollywood, der møder Shanghai Expressen, siger makeuppens MAC. Tænk spiritualitet og grown up sigøjner og mindre boheme, hvis det giver mening i din verden…

#lll Huden er igen-igen den mest bemærkelsesværdige accessory, du kan smykke dig med. Sandsynligvis fordi den som intet andet kan udstråle både sundhed og velvære – og gør den det, er det helt som med buttede babyer. Ingen kan få øjnene væk. Glem alt om mat. Huden skal være creamy, næsten skinnende. Og tricket set hos modeugens Stine Goya herhjemme var Le Teint Touche Éclat foundation fra YSL blandet med lidt highlighter (Dare To Glow, samme YSL – men hold også kærligt øje med MACs Strobe Cream).

Nogen deler i øvrigt makeuppede gaver ud. Hvis man har heldet med sig…

10/09/2012
Hvis du er til mere end 50 shades of grey
12/09/2012
Hvad er du bange for?

Kommentarer

 • Tina Irene Povlsen

  Skønne trends. Huden ser både lækker og frisk ud med den crémede glossagtige tone. Trend 2 skriger på mig. Er fuldstændig betaget af den grønne tone, sammensætningen og måden hvorpå make-up’en er lagt. De meget mørkerøde læber er så flotte, ligesom jeg også er totally vild med de brune nuancer. Mocca, chocolate og specielt en i hazelnut fænget.

  Rie nævner winewipes mod rødvinstænder. Jeg har ikke selv prøvet disse, men har hørt fra andre at de skulle være værd at investere i. Måske man skulle prøve… Når det er gjort skal jeg nok lægge en anmeldelse herind.

  Ang. uddeling af makeuppede gaver. Hvem er mon dog den skønne giver ??? – Åhhh, at finde det rigtige svar herpå er virkelig svært – Hi Hi – 🙂

  13/09/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anette J – tak. Og bare vent…kollagenopbygningen via A-vit, er jo en proces, så det er kun begyndelsen du nyder.

  @ Gunhild – tak for tip.

  @ Lise & Hulemor – nemlig til jer begge.

  @ Sanne – og det er jo det vigtigste. Hvad der gør os selv glade…men af og til kan kan risikere at blive man fartblind.

  Stor hilsen Anette

  12/09/2012
 • SUK altså den hud, bare det var min…

  11/09/2012
 • Mørkerøde læber, ja tak! 🙂 Men jeg holder nu gevaldigt meget af min pudder. 🙂

  11/09/2012
 • Love those red lips! Ja tak! Now THAT’s a color!

  11/09/2012
 • Gunhild Degn Østergaard

  Her er et lækkert tips hvis i kan bruge det.
  Jeg bruger hver dag ( nu i årevis) cotton (bomuld) baby pads til rensning af ansigt – de er meget større og samme tykkelse som de makeup vatrondeller man ellers køber, jeg bruger lige nu Änglemark sensibel baby pads fra Kvickly til 15,- kr for 40 stk. De er økologiske. De er fastpresset så du får ikke vattråde i øjne. Fås i alle afskygninger ca 12 x 7 cm og du har masser af plads til at rense med.
  Hvis du kigger efter dem, så kommer de tit fra udlandet til en 10´er og er ligeså gode. Så kan du tage rådet til dig eller glemme det hvis du ikke har lyst.. 😉 Rigtig god tirsdag til jer alle…

  11/09/2012
 • Anette J

  @ Anette. ja, den hedder “Super 3 booster” og noget med anti-wrinkle. Har egentlig holdt mig fra rynkecremer (selvom jeg er 39), for de ofte for barske til min lidt sarte hud. Men den her du’r altså.

  11/09/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte K – og heldigvis er det et tag-selv-bord uden tvang.

  @ Jane – enig. Det er faktisk også den hotteste …i hvert fald en af dem…du kan kaste på fingerspidserne pt.

  @ Margit – du skal bare se efter kolde røde farver, så tænderne ikke går i gult.

  Stor hilsen Anette

  11/09/2012
 • Margit

  Synes de mørkerøde læber er død-flotte. Synes bare at mine tænder syner mere gule end de ellers er, så holder mig til de lyse farver. Er mest til gloss…

  11/09/2012
 • jane

  Trend ll er den jeg bedst kan li, sikken smuk grøn farve.

  11/09/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Con9 – jeg forstår, hvad du siger. Det hjælper, når farven er cremet …helst faktisk glossagtig. Er den mat og mørk på en gang, så kommer skrumpeeffekten.

  @ Anette J – det er jo fantastiske nyheder. Reklameindslag er sørme ok, når noget virker. Så er det jo en anbefaling. Og A-vitamin virker. Men det er forskelligt, hvor gode producenterne er til at få effekten op – Er det Boosteren, du har købt el. hvad er det præcise produktnavn?

  @ Lene og Pia – ;o) Ja, pelsværket ser ikke dårligt ud.

  @ Birgitte B – haha…er også personligt til lyse læber. Øver mig dog.

  @ Rie – Wine-wipes lyder ellers smart. Det der virker bedst er at skylle efter med vand med det samme. Også efter kaffe. Alternativt bruge tandpastaen Clinomyn (den er udviklet til rygere, men også effektiv mod rødvinspletteri).

  Stor hilsen Anette

  11/09/2012
 • CharlotteK

  Altså, trend I bliver aldrig mig – det ser super flot ud med de rette læber, men med mine smalle og næsten ikke-eksisterende læber, kan det bare ikke lade sig gøre. De forsvinder totalt i mørket… Trend II er super flot og lidt 80’er agtig synes jeg. Trend III er der lidt Goldfinger over…

  11/09/2012
 • Rie

  …Rødvinslæber – den er jeg helt med på – de kommer helt naturligt fredag aften:) Fantastisk.
  Problemet er bare tænderne, rødvinstænderne, er der nogen der har ‘midler’ for den slags?
  Jeg har læst noget om nogle servietter Winewipes som skulle tage rødvinsfarven. Måske der er nogen der har prøvet eller har andre tricks?

  11/09/2012
 • Jeg har investeret i en af Rimmels nye penne med læbefarve og er så småt ved at vænne mig til mørk farve på læberne.

  11/09/2012
 • Pia

  Åh hvor er det der grå smukt!Skulle måske lige investere i sådan noget pelsværk også. Måske.

  11/09/2012
 • Lene

  Når bare jeg venter længe nok bliver jeg også trendy! De bordeaux læber…. Tak for det!

  11/09/2012
 • Anette J

  # III. Huden. Jeg er fået en god hjælper her for en uge siden. Nemlig (som du anbefalede, Anette) A-vitamincreme fra Beaute Pacific. Jeg har kun brugt den kort tid, men jeg synes allerede den har gjort en stor forskel på min hudtone, der er blevet mere ensartet, og gløden – på den lækre måde. Huden bliver blød, og cremen dufter dejligt.
  Det lyder jo som et reklameindslag, men altså – jeg er virkeligt overrasket over, hvad cremen gør.

  11/09/2012
 • Oj altså – de dér mørke læber er sexede, synes jeg! Det sker en sjælden gang jeg kaster mig ud i dem, men desværre synes jeg selv, jeg bliver så “stramtandet frøken”-agtig at se på. Synes ellers nok mine læber er ok fyldige, men den mørke farve får dem altså til at krympe rent optisk. Måske det bare er et spørgsmål om tilvænning – lidt ligesom de knaldrøde læber? 🙂

  11/09/2012